Jump to content

[Vand] Jante noi si second de la 15 la 20. Anvelope noi si second

Recommended Posts

tocmai mi-a ajuns coletul de la tine.

nu am apucat sa le verific pe toate...sunt la munca :)

din cele la care m-am uitat se prezinta in exact aceeasi stare in care au fost prezentate.

un "raport" mai detaliat, pe seara.

atasez si cateva poze :lol:

Din pacate nu mai pot da "edit" sper ca nu supar pe nimeni :)

Am verificat minutios fiecare pachet primit de la om si tin sa precizez ca intradevar am primit exact ce mi s-a oferit initial. omul este corect, foarte rapid si de treaba.

In continuare atasez poze cu 1 janta fata pe 18, 1 janta spatepe 18, cauciucuri de iarna BRIDGESTONE BLIZZAK 225/45/17, cauciucuri de vara 225/40/18 AVON ZV5 achizitionate la pret modic datorita comenzii "mai maricele".

Pentru cei interesati sa achizitioneze ceva de la el ii rog sa il contacteze telefonic pentru ca si-a luat ban pana pe 20 dec. :lol:

citat M-POWER : "am primit MARFA NOUA!!! 13-18, si cu talon mare pt suvuri x3 x5... 14-15-16-17-18... talon mic si mare... iarna/vara... REDUCERE 20% pt membrii clubului, nu v-a pot da raspunsuri pe forum, pt ca sunt banat pana pe 20 dec, pt DETALII VA ROG SUNATI LA 0765473896 si 0733166135,sau pe MESS: bmwpowerm, va multumesk"

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Back, multa marfa!!!

jante pe 15 16 17 18 19 de BMW... cu gume de vara sau de iarna...

multe modele, preturi de la 150euro setu... marfa noua!!!

Modelul din prima poza, ce ET are si nu e model de orobica ? de ce are capace de Three Face ?

Deci m-ar interesa jantele din prima poza, da-mi detalii te rog.

doua anvelope de iarna 205/50-17?

merci.

nu am asa inguste, sorry

Back, multa marfa!!!

Modelul din prima poza, ce ET are si nu e model de orobica ? de ce are capace de Three Face ?

modelu din prima poza e pe 19, are et 35, am si flanse de 1, 2, 3cm... sunt threeface si costa 500euro cu gume michelin

fa-mi te rog o oferta anvelope iarna si jante pe 17' pt e39 sau chiar si 16'! multumesc

jante pe 17 de e 39 o sa imi vina sapt viitoare, deocamdata am gume pt tine 255 45 spatele ( ff bune la 3,5 mil ambele) si 245 45 fatza de iarna( noi la 6mil ambele)

sau de iarna pt e 39 am pe 16(150) si jante si gume 225 55 16 yokohama 5mm(150E) cele din poza!!! ATENTIE IN POZA jantele au gume de vara, pe care le-am aruncat... dak esti interesat pun poze si cu gumele pe 16 de iarna!!!

astept intrebari :)

Edited by ///M POWER

doua anvelope de iarna 205/50-17?

merci.

nu am asa inguste, sorry

Back, multa marfa!!!

modelu din prima poza e pe 19, are et 35, am si flanse de 1, 2, 3cm... sunt threeface si costa 500euro cu gume michelin

fa-mi te rog o oferta anvelope iarna si jante pe 17' pt e39 sau chiar si 16'! multumesc

jante pe 17 de e 39 o sa imi vina sapt viitoare, deocamdata am gume pt tine 255 45 spatele ( ff bune la 3,5 mil ambele) si 245 45 fatza de iarna( noi la 6mil ambele)

sau de iarna pt e 39 am pe 16(150) si jante si gume 225 55 16 yokohama 5mm(150E) cele din poza!!! ATENTIE IN POZA jantele au gume de vara, pe care le-am aruncat... dak esti interesat pun poze si cu gumele pe 16 de iarna!!!

astept intrebari :)

pai astept sa vad ce modele aduci pe17 de e39 (cu aprox. sti cand anume sapt viitoare), oferta de gume e ok astept si jantele ca sa am pe ce le pune :lol: in cazul in care imi place modelul

p.s. alea pe 16 nu mi-au placut deloc dar pretul fff bun :)

Pt e36 ce ai? pe 16,17 si pret.....Merci!

am pe 15 cele polishate, cu gume de iarna 8200euro tot, am pe 16 cele de la rial, impecabile, cu gume de iarna 280euro tot, am pe 17 de m3 pisik cele pe negru cu gume de vara noi la 300euro, am pe 18 un model tot asa pe negru cu buza la 500euro gume de vara si am si pe 19 tot cu buza, de la threeface la 500euro!!!

Pe 16, tabla (+ capace), si gume de iarna bune ? (set de 4)

jante de tabla, mai am 3 seturi pe 15 de bmw cu gume sau fara de iarna, un set cumplect vine la 150euro, gume fff bune de iarna!!!

mersi, dar nu-mi trebuie pe 19" si as prefera ptr e39

depinde ce ai vrea, aduc si pe comanda...

Pe 16, tabla (+ capace), si gume de iarna bune ? (set de 4)

PS: Doresc sa cumpar :)

doar pe 15 :lol:

De e46 ce jante pe 17 ai?

mai am cele de m3 pisik, si vineri vine un set rial pe 17... ca si cele pe 16, identic...

De e46 ce jante pe 17 ai?

Cauciucuri iarna pe 19 ai?

Si eventual jante ... dar eu nu am BMW .. am Audi :)

Daca ai jante ... vreau pe 18 si cauciucuri de iarna ceva mai inalte.

Dimensiunea actuala ... 255/35/19

am de vara 255 40 19 4 buc, restu s-au dat... osa mai primesk dar nu stiu cand...

• 2 weeks later...
marfa noua!!! jante pe 15 16 17 18 19 20 de bmw,

de x5 x6 cu gume de vara si de iarna toate modele!!!

scaune sport!! cipuri de putere pt bmw!!!

jante tabla cu gume noi!!!

si multeee altele!!! detalii la telefon 0765473896~~~!!!

MARFA NOUA!!!

Negre cu buza argintie pe 17 ce ai ?

marfa noua!!! jante pe 15 16 17 18 19 20 de bmw,

de x5 x6 cu gume de vara si de iarna toate modele!!!

scaune sport!! cipuri de putere pt bmw!!!

jante tabla cu gume noi!!!

si multeee altele!!! detalii la telefon 0765473896~~~!!!

MARFA NOUA!!!

Jante pe 17 cu ET20, 8j fata si 9j spate pt un e60 ai ceva?

Si la ce pret.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.