Jump to content

[Vand] Jante noi si second de la 15 la 20. Anvelope noi si second

Recommended Posts

salut,

imi poti da detalii despre jantele Rial.

et, j? anvelope in pret?

s-au dat... mai am niste OZ pe 17, et 35 originale impecabile, neatinse lovite etc... cu sau fara gume, ieri ajunse in ro... fac miane poze...

Jante pe 16 cu et mic 34-38, max 7j pt e36 ai ceva ?

pe 16 de bmw nu mai am, am ceva pe 15 frumos, si pe 16 sapt asta pe la sf poate ceva

salut,

2 cauciucuri de vara 225/55/16 e60 marci modele si preturi

Meci

Mihai

am si bunicele, si bune si noi... am 2 aprope noi la 300 roni, sau am si la 75 lei bucata bune bune... depinde, suna ma maine si iti fac poze... iti fac pret bun la 4 dak vrei la fel... cum vrei tu...

salut

ANVELOPE 225/45/17 de vara ce ai?

PUNE SI POZE CU ELE ,TE ROG

am de la 80 lei bucata, cu poze revin maine... am si Vuri aproape noi la 200 lei bucata 8mm...

Jante style 68 ai adus?

Cele de mai jos le dai doar separat sau si cu cauciucuri? Da-mi un pret in ambele variante.

nu am gasit, cele din poza se dau cu tot cu gume 4 la fel continental 225 45 17 (5-6mm) , jantele sunt folosite cateva luni, dar dak dau jos gumele de pe ele, si le bag in cutie zici k is noi, nu au nici o zgarietura, nici atinse, nici lovite nimik, se poate spune k sunt noi... au valve ascunse, azot in ele, echilibrate... sunt date jos de 2 luni de pe masina... au fost pe masina mea personala... si le vand cu 500 euro... cu tot. revin cu poze noi la cerere!

salut ! ma intereseaza 2 cauciucuri 225/40/18 si inca 2 cu 255/35/18. un pret daca ai si eventual niste poze. multumesc !

avem 2 buc 225 40 18 good year de vara, 6-7mm f bune la 3 mil ambele , si 255 35 18 avem 2 buc michelin 2mil ambele bune si 2 buc brigestone potenza 2mil ambele...

salut ! ma intereseaza 2 cauciucuri 225/40/18 si inca 2 cu 255/35/18. un pret daca ai si eventual niste poze. multumesc !

avem 2 buc 225 40 18 good year de vara, 6-7mm f bune la 3 mil ambele , si 255 35 18 avem 2 buc michelin 2mil ambele bune si 2 buc brigestone potenza 2mil ambele...

Se pot vedea niste poze cu good year ? ma intereseaza ceva f bun si pentru spate 255/35/18. mersi de raspuns !

salut,

m-ar interesa o pereche de jante pe 16' modelul ptr E90,

poti aduce si la ce pret?

multam

da este ceva la 350euro park... is in germania, nu le am pe stoc, dar 2-3 zile is aici...

maine pun pozele cand ajung la hala... da mi un tel, 0765473896

Se pot vedea niste poze cu good year ? ma intereseaza ceva f bun si pentru spate 255/35/18. mersi de raspuns !

maine pun pozele cand ajung la hala... da mi un tel, 0765473896

salut,

multam

da este ceva la 350euro park... is in germania, nu le am pe stoc, dar 2-3 zile is aici...

da merci frumos,un schimb cu altele nu te-ar interesa?

eu vreau sa le dau pe cele care le am pe masina,niste mak volare ....

salut,

multam

da merci frumos,un schimb cu altele nu te-ar interesa?

eu vreau sa le dau pe cele care le am pe masina,niste mak volare ....

depinde ce ai tu

ok am vazut jantele, bun, si care ar fi combinatia?

salut,imi trebuie si mie jante pe 17 pt e46,vreau numai cu buza.poti pune poze cu ce modele ai.imi trebuie numai jantele fara cauciucuri

pe 17 cu buza decamdata nimik, doar cu spite drepte m3 dream, si niste OZuri, si pe 18 am cu buza...

uite pun cateva poze, cel mai bine poze pe mail dak vrei mai multe k pe topic nu prea intra multe...

ok am vazut jantele, bun, si care ar fi combinatia?

pai schimb 1 la 1,daca ti se pare ok sau daca tu consideri ceva diferenta imi spui,ce zici?

sa vad cand le aduc pe alea, vorbim

dak primesti ceva cu buza pe 17 sa ma anunti ca sunt interesat

azi am primit ceva cu buza foarte mare, 9j si 10j pe 17, sunt crima, ceva bbs foarte late, dar dak vrei pe e46 trebe suspesnie k iasa in afara jantele... nam poze deocamdata, k jantele sunt la vopsit, aveau mici zgarieturi, nus lovite deloc, sau sudate, o sa vezi k le fac poze fara gume sa vezi interioru e ca nou, dar in ext e putin zgariat si nu imi place... o sa revin cu poze...

AM PRIMIT GUME PE 15 16 17 18 19 !!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.