Jump to content

Vand/schimb M6

Guest Pole

Recommended Posts

la ce bani? :)

pai cum spuneam, daca el cere 17.000 pe E46, eu cer pe a mea 200.000 si facem pachet promo, amandoua la 205.000 sa zicem + un bax de Red Bull si niste cupoane OMV :lol: apoi impartim banii fifty-fifty

mda... pai in toata afacerea asta baxu' de redbull tre sa faca vreo 3000 de euro... cum ii zice opusului denominarii?

Edited by Rhaziel

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu are rost sa comparati voi porschele ala.. cu tot felu de jucarii, deja porschele e alta liga, nu are legatura cu puterea, acceleratia si asa mai departe...

Omul nu vrea sa-si ia masina mai performanta, e simplu, vrea sa-si ia porsche, deja nu mai e vorba de ales masini...e vorba de ales jucarii si omu are jucaria lui

Edited by Cristi.MD

nu are rost sa comparati voi porschele ala.. cu tot felu de jucarii, deja porschele e alta liga, nu are legatura cu puterea, acceleratia si asa mai departe...

Omul nu vrea sa-si ia masina mai performanta, e simplu, vrea sa-si ia porsche, deja nu mai e vorba de ales masini...e vorba de ales jucarii si omu are jucaria lui

Ai si tu dreptate. Cand e vorba de atatia bani cred ca piticii pe creier conteaza mai mult decat performanta.

Oricum, oricat de mult ti-ar displacea Porsche-urile (mie cel putin nu prea-mi plac, dar le respect)... trebuie sa ai o apreciere deosebita pentru GT2

http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_Test...The_Power_Board

Uitati-va in ce companie selecta e GT2-ul... si ce fel de masini reusesc s-o intreaca. Apoi intrebati-va cu cate dintre acele masini puteti sa mergeti la mall la cumparaturi si inapoi?

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :) ce ziceti ? :lol:

deci o idee foarte buna, parerea mea! merita sa pierd 50 de euro pt o astfel de masina sau... cine stie!? :)

Ideea de tombola e buna, dar, ce nu e bun, ideea de certuri care vor aparea. Intotdeauna exista "unul" nemultumit. Oricum la asa ceva mai ca mas baga, fac fata la certuri :) un prim candidat ai :)

PS: sunt bune si nevestele, cate-o data :lol: :) (glumesc) ca sa nu sara altii pe mine

Edited by eugen1968

Intentionez sa imi urmez instinctul de a achizitiona un Porsche,

He he treci in grupul Volkwagen AG (VAG), au si ei forum si am auzit ca nu sunt aronganti si jicnitori (ca noi).

Noroc cu vanzarea sau schimbul. Cat a costat la vreemea ei ?

PS: Sunt destule in Germania pana in 50.000 euro (presupun ca nu e chiar 10mii taxa) si sunt sigur ca si alea sunt intretinute si mi se pare TOTAL IRELEVANT ca masina are 46000km sau 70000km caci la fel pot sa pice multe piese si la 40 si la 70-80, cum bine am vazut si pe acest forum masini in garantie cu chestii schimbate.

Oricum sunt convins ca omu' nu isi doreste in mod deosebit s-o vanda - acest pret nu se poate numi pret de criza ! ! !

Edited by aditza85

PS: Sunt destule in Germania pana in 50.000 euro (presupun ca nu e chiar 10mii taxa) si sunt sigur ca si alea sunt intretinute si mi se pare TOTAL IRELEVANT ca masina are 46000km sau 70000km caci la fel pot sa pice multe piese si la 40 si la 70-80, cum bine am vazut si pe acest forum masini in garantie cu chestii schimbate.

Oricum sunt convins ca omu' nu isi doreste in mod deosebit s-o vanda - acest pret nu se poate numi pret de criza ! ! !

Un astfel de M6 s-ar vinde pe un preţ mai mare de 50 000 € şi ĂŽn Germania.

Poate că nu ai observat, ĂŽnsă toate maşinile cu puţini km şi fără urme de uzură au preţuri mult mai mari pe mobile.de decât maşinile cu peste 100 000 km şi ceva urme de uzură.

Nu scriu asta pentru că ţin cu poleposition ci pentru că acesta este adevărul.

Plus că sunt sigur că nu va găsi cumpărător pentru M6 pe acest forum, deci nu-l ajut cu nimic.

O maşină care arată ca şi cum abia ar fi ieşit din showroom are ĂŽntotdeauna un preţ ridicat.

Iar criza nu prea afectează preţul unor asftfel de maşini.

Asta e o maşină pentru un om care are un venit de peste 5000 € pe lună, nu pentru un om normal.

Gândeşte-te doar cât costă asigurarea casco pentru această maşină şi ĂŽmi vei da dreptate.

Edited by Ciupanezu

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :D ce ziceti ? :lol:

manevra de criza...am vazut ca in Austria se poarta... :)....treaba cea mai importanta de realizat , este un numar minim de participanti...adica cat ai spus tu..1200 x50euro = 60.000mii euro...pretul cerut...dar cred ca mai mult de 100 de persoane (dupa forum) nu strangi fara o publicitate severa... :)...

succes  :)

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :) ce ziceti ? :lol:

manevra de criza...am vazut ca in Austria se poarta... :)....treaba cea mai importanta de realizat , este un numar minim de participanti...adica cat ai spus tu..1200 x50euro = 60.000mii euro...pretul cerut...dar cred ca mai mult de 100 de persoane (dupa forum) nu strangi fara o publicitate severa... :D...

De pe? :) :D :D

On topic : succes in initiativa !!!

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :D ce ziceti ? :lol:

manevra de criza...am vazut ca in Austria se poarta... :)....treaba cea mai importanta de realizat , este un numar minim de participanti...adica cat ai spus tu..1200 x50euro = 60.000mii euro...pretul cerut...dar cred ca mai mult de 100 de persoane (dupa forum) nu strangi fara o publicitate severa... :)...

De pe? :) :D ;)

On topic : succes in initiativa !!!

asta e exprimare de bucuresti

la noi in ardeal dupa = in spate , in bucuresti dupa = de pe :D

nici mie nu-mi suna romaneste :D

Edited by Viper05

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :lol: ce ziceti ? :)

Nu stiu daca la noi legislatia permite astefel de concursuri gen tombola...dar daca se poate si face cu cv bilete sau sms...eo sunt de acord si ma bag cu 1bilet/sms.

Intentionez sa imi urmez instinctul de a achizitiona un Porsche,

He he treci in grupul Volkwagen AG (VAG), au si ei forum si am auzit ca nu sunt aronganti si jicnitori (ca noi).

Noroc cu vanzarea sau schimbul. Cat a costat la vreemea ei ?

E cam invers, VAG sunt in Porsche cam de 1 an din pricina pachetului majoritar care il detin.Si mi se parut o miscare buna, drept urmare a aparut si primul Porsche DIESEL, care in scurt timp dupa terminarea "crizei" vor impanzi strazile bucurestene mai rau decat a facut-o Q7-le. :lol:

Pun pariu ca vroiau demult sa ofere alternativa asta la Cayenne, doar ca pana sa devina actionari majoritari la VAG au zis ceva de genul "...ne dati si noua motorul asta 3.0 TDI?" dupa "...vezi ca am luat si noi motorul asta, probleme?" :)

On topic:Spor la vanzare, arata foarte bine "batmobilul" :)

facem tombola: cu numai 50 de euro de persoana aveti sansa de 1 la 1200 sa castigati un M6 !!! ganditi-va, numai 50 de euro un M6 ! :) ce ziceti ? :)

Eu ma bag. Chiar daca ii pierd, macar am avut sansa la M6 lui Pole :lol:.

Dar mai negociam la persoanele din tombola. 1 din 1100 :)

Guest poleposition
e perversa rau masina mea, azi cand am plecat cu ea, mai avea putin si dadea si din coada :lol: mai, mai ca isi deschidea si usile singura, cred ca a mai stors saraca si vreo 10 cai in plus numai sa ma multumeasca... cred ca banuieste ceva :) Edited by poleposition

Daca faci tombola ma bag si eu. E tare masina da sincer sa o vinzi e cam greu acum. Nu sunt multi care sa dea 60k pe o masina second care inca se mai fabrica.

Masina insa e super. Si interiorul ala e excelent. Mie unul imi place mai mult Porsche decat BMW dar parca decat GT2 mai bine bagi bani in 911turbo.

Bafta la vanzare. Asta daca nu te razgandesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.