Jump to content

schimbare bancheta e34

DOMI

Recommended Posts

Avand niste probleme cu scanul soferului la e34, celebrul backtwist care apare la mai toate e34 cu scaunele fata reglabile electric, m-am apucat sa caut scaune de schimb. ORicum pielea era uzata binisor cam peste tot. Am gasit pana la urma unele, tot sport comfort, reglabile manual si intr-o stare foarte buna. Chestia e ca sunt negre, pielea mea fiind albul ala ciudat.. dar nu asta e problema cea mai are. Nu se vindea decat setul complet, incluzand bancheta spate care e fractionabila, si avandun pret foarte bun le-am luat pe toate.

Intrebarea mea e : se poate pune bancheta fractionabila in locul celei nefractionabile ? nu vreau sa functioneze, dar sa stea. Ma intereseaza prinderile.

Pe reaolem nu am reusit sa le vad. Din ce am vazut bancheta propriuzis e cam la fel, spatarul e in schimb din vreo 4 bucati, in loc de una, fata de asta nefractionabila.

Daca a mai facut cineva chestia asta sau stie prinderile alea poate imi spune si mie daca e posibil inainte sa pierd o groaza de timp cu desfacutul si bajbaitul...

am o intrebare stupida la problema ta. nu merge cumva sa pastrezi scheletul de la bancheta ta veche si sa muti doar pernele si tapiteria de pe cele noi daca spui ca sunt acelasi model dar difera doar la capitolul fractionare? asta ca sa nu mai dai banii pe alta si sa pierzi iar timp?

din cauza ca e fractionabila, la spatar e complet diferit. e din 4 bucati si croiala e diferita.

O sa o duc inapoi poate imi da un 20-30 de euro pe ea si o sa caut bancheta spate neagra, cred ca pot gasi cu putin bulan.

Avand in vedere ca am scapat foarte ieftin cu scaunele fata e ok. ar fi fost frumos totusi sa reusesc. Totusi am alta idee.

Eu m-am uitat doar pe manual acum. Acolo explica modul de demontare si e diferit. Totusi o sa dau jos cred si arunc un ochi. ma gandesc ca desi anumite BMW-uri nu aveau optiunea X, pregatirea pentru ele exista. Asa ca e posibil ca sa am si prinderile pentru asta rababila. Pana la urma, de dat jos asta nefractionabila imi i-a 15 min cel mult.

Edited by DOMI