Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sunet la cardan

Recommended Posts

5. Greseli de tipar, gramaticale sau ortografice. Având În vedere ca avem membri activi a caror limba materna nu este limba Româna, Încercati sa-i ajutati sa se exprime corect in limba româna fara a jigni. Trebuie sa fim recunoscatori acestor membri pentru ca participa alaturi de noi la un forum În limba româna. De cate ori un vorbitor de limba engleza v-a luat peste picior pe un forum de limba engleza pentru o exprimare poate mai stângace dar inerenta?

Sper ca este destul de clar. Acum reveniti on topic

MULTUMESC

I-MI CER SCUZE DACA AM JIGNIT PE CINEVA NA FOST CU INTENTIE.

mi-a spus cineva ca "bocanitul" ala este o problema specifica bmw (nu stiu cat este de adevarat).

am desfacut de curand tot ansamblul punte spate si am descoperit 2 bucse uzate. este vorba despre bucsele (4 cu totul)care care intra in niste prezoane fixate in caroserie.

nu stiu daca s-a remediat "bocanitul" pentru ca nu am montat inca puntea.

ps: f tare razboiul dintre conationalul nostru si familia pole.

Edited by aurelian0408

flansa de la cardan nu era o injuratura sau ceva.

vai de mine, cred ca votez cu Vadim pana la urma :)

si eu ma gandesc foarte serios la varianta asta !!!

si eu zic ca tot flansa de la cardan este de vina, poate la ei "noua" insemna SH :lol:

• 2 weeks later...
nu e flansa iti zic...eu am pus noua OME si tot asa face.am vazut un topic tot pe tema asta a cuiva din cj care zicea ca doar dupa ce a inlocuit crucea cardanica a scapat de sunet. si e si mai ieftina ca flansa(cam 80lei),deci merita inceput cu crucea cardanica

ce treaba am eu cu limba maghiara, aici se posteaza in romaneste, folosind cuvinte aflate in vocabularul limbii romane. Ar fi bine sa ti le insusesti si sa nu sari de tur in sus degeaba, critica este constructiva, mai bine ai invata ceva din ea.

viszontlĂĄtĂĄsra.

nu esti obligat sa raspunzi daca nu sti si din cate stiu asta nu e site de invatat limba romana si nici site pentru cei care nu au ce face acasa decat sa critice

daca nu sti raspunsul la intrebarea mea mai bine spune ca nu sti si poti sa mergi pe un site pt critici.nu am intrebat cum se scrie doar cum se rezolva problema daca stie cineva. dar se vede ca tu nu sti de aceea faci acum gramatica

: si se posteaza in limba romana dar nu numai pt cei care sunt critici de gramatica lb romane

si daca nu vrei sa raspunzi la intrebare sa meargi sa scri pe un forum pe care se discuta despre gramatica lb roamane ca pe mine nu asta ma intreseaza lb romana doar problema masini

si daca vreau sa invat ma duc sa imi iau ceva carti cu lb roama nu trebuie sa vin aici pe forum ca tine sa dau sfaturi despre limba romana ca nu pt asta am scris sa se trezesca unul ca tine care nu are ce face, sa fie critic cu lb romana ce o stiu eu.nu am stiu ca e un site pt femei care critica ca nu mai scriam

si te rog pe viitor daca nu sti rapuns nu intra in conversatie cu alti ca nici tu nu faci impresie buna asa. :)

cred ca totusi am vazut bine ca e un site care te ajuta cu probleme mecanice nu cu gramatica

si nici daca vine vadim nu te invata cei 7 ani de acasa pe tine

din tot carnatul asta de post, lung si imbarligat precum un "kurtos kalacs", nu am inteles nimic. Probabil ca la ungaria acolo nu se folosesc nici semnele de punctuatie :D

in fine, daca nu iti place "Menjen innen!"

imi pare rau daca nu ai inteles nimic, E PENTU CEI CE STIU LIMBA ROMANA nu pt nestiutori ca tine si cred ca e de ajuns cu critica asta de doi bani care o faci tu ca faci pe cei ce sunt romani de rusine cat critici si cat esti de destept :)

poate desteptaciunea asta iti foloseste la altceva nu pe site ca acesta

te rog daca nu te superi si nu te mai agiti cu lb romana ca sunt sigur ca nu am nevoie de asta doar de un sfat pe care vad ca nu il sti.

si dupa cum ai pus problema VAD CA NU AI ALTA TREABA DAR STIU EU UN FORUM PT FEMEI CA TINE CARE SE DESCARCA DE FRUSTARI ."http://www.ele.ro/ si pot sa iti recomand

cred ca cu asta am zis toul despre cei ca tine

iar pt cei care chiar au avut un raspuns la intrebarea mea va multumesc o sa incerc si alte metode ca vad ca sfatul membrului dinainte nu merge am incercat degeaba :lol: sa vb cu ea( cu masina)despre gramatica lb romane dar nu stie asa ca sfatul tau nu e bun ,dar mersi pt incercare poate ajuta la alti si la altceva dar la mine nu a mers :D

poate o conving sa invete de dragul unuia ca tine.

si ca sa stiu nu trebuia sa fi din ungaria ca sa gasesti din astia ca tine pe un forum

ar trebui sa te scuzi fata de ceilati membri ca ocupi spatiul de aici cu din astea.

era doar o intrebare la care nu stiai raspuns si gata ,am vazut ca alti stiu mersi de sfat :)

:)

Deci... mor de ras :D

Saracu' om, nu stie ce l-a lovit ;)

Hai ma pole, in titlu a scris bine "cardan" :D