Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

VAND BMW E46 318I AN 1999

crystyena

Recommended Posts

poze noi..

OFER 4500E

cauta in alta parte....

Omu' ti-a oferit un pret (ca sa nu zic ca e destul de realist), puteai sa-i raspunzi altfel!

Realist?

Cred ca glumesti....

Ofertele nu le faci pe forum, te duci sa vezi masina si abia apoi ai putea incepe sa negociezi.

Da, stiu Gorj pare asa departe, mai bine hai sa ne bagam in seama cu japca nu?

Arata-mi si mie un E46 identic cu asta ca aspect si cu aceleasi imbunatatiri la 4500 de euro te rog, chiar sunt curios.

P.S.:Bafta la vanzare, masina e frumoasa, mai ales cu jantele alea.

Edited by bl00r

poze noi..

OFER 4500E

Ca pe urma sa o dai cu 5500-6000 si sa iti iasa si tie peste o mie de euro mocca asa? :)

pai el cere 5500 si nu ii da nimeni cum dracu o vinde altul,apropo ce mai vreti fratilor sunt masini de masini la 7000,cat mai vreti sa cereti pe una de 11 ani

?

poze noi..

OFER 4500E

cauta in alta parte....

Omu' ti-a oferit un pret (ca sa nu zic ca e destul de realist), puteai sa-i raspunzi altfel!

Realist?

Cred ca glumesti....

Ofertele nu le faci pe forum, te duci sa vezi masina si abia apoi ai putea incepe sa negociezi.

Arata-mi si mie un E46 identic cu asta ca aspect si cu aceleasi imbunatatiri la 4500 de euro te rog, chiar sunt curios.

pai asa se face?

te duci si vezi masina fara sa negociezi nimic,ca omul e al dracu,cand ajungi acolo nu iti mai lasa nimic si sa fim seriosi nu cred ca in 2009 se mai poate plati un 316i din 1999 cu 5500e indiferent de dotari

E 318i mosule, scrie mare in TITLUL topicului, si daca tot esti nesigur are 118 cai.Daca nici acum nu te-a convins, roaga-l sa posteze VIN-ul si poti sa verifici la sursa sigura daca chiar asa e si ce dotari avea masinuta asta.

Daca vrei an mai bun de fabricatie la banii astia(4500E) ai mai multe optiuni cum ar fi Logan, Clio...d-astea asa mai de marca.

Du-te sa vezi masina, du-te sa vezi in ce stare tehnica se prezinta si apoi comenteaza asupra pretului si anului de fabricatie.

E 318i mosule, scrie mare in TITLUL topicului, si daca tot esti nesigur are 118 cai.Daca nici acum nu te-a convins, roaga-l sa posteze VIN-ul si poti sa verifici la sursa sigura daca chiar asa e si ce dotari avea masinuta asta.

Daca vrei an mai bun de fabricatie la banii astia(4500E) ai mai multe optiuni cum ar fi Logan, Clio...d-astea asa mai de marca.

Du-te sa vezi masina, du-te sa vezi in ce stare tehnica se prezinta si apoi comenteaza asupra pretului si anului de fabricatie.

pai nu te duci viteazule tu!

pai nu te duci viteazule tu!

N-am eu ce sa caut acolo, nu doresc un e46, decat compact probabil intr-un viitor mai indepartat.In schimb 318ci-ul care apare la semnatura consuma asa mult de la Craiova pana la Tg. Jiu sa zicem incat nu poti sa faci un drum pana acolo?

Tu in special ca posesor de BMW(nu pot sa te numesc pasionat), stii foarte bine ca nu anul de fabricatie reflecta realitatea in cazul in care masina a fost intretiuna corespunzator :).

poze noi..

OFER 4500E

cauta in alta parte....

mah baieti nush de ce tot insistati atata...am mai vb odata cu voi daca nu ma insel...masina nu o vand pe banii aia nu mai insistati atata!! cautati pe autovit la inmatriculabile la suma de 4500 e....eu va cred pe voi k v ar conveni sa o luati pe banii astia si apoi sa o bagati in targ in craiova la pretu pe care il cer eu...lasati deoparte dumele voastre de samsari de targ k astea ar fi preturile reale...k nu e toata lumea asa proasta cum credeti voi... LUP am vazut k ai si un la vanzare un e46 din 2004 la 11mii de euro si ceva...iar la variante il pui la 13mii...la tine oare este pretul real??tu ce zici? vrei sa ti spun eu k de banii aia iti iei e90 de aici din tara?trebuie doar sa i mai platesti taxa de inmatr si ai ultimul model de seria 3...daca ti ar posta si tie cineva la masina ta k iti ofera 7-8 mii de euro..i ai raspunde frumos?...asa ca RISTI raspund frumos celor care merita,nu voua...in fine...

poze noi..

OFER 4500E

cauta in alta parte....

Realist?

Cred ca glumesti....

ms frumos pt sustinere....

VIN-ul masinii este JJ64773...pt cine este interesat sa verifice.. anul de fabr care este 12/99....

Edited by crystyena

VA ROG FRUMOS SA NU MAI POSTATI AIUREA...MA REFER LA CEI CARE OFERA SUME "IMPRESIONANTE"...CA SA FIE CLAR PT TOATA LUMEA ULTIMUL PRET AL MASINII ESTE 5500EURO INDIFERENT CE VA CONVINE SAU NU LA EA...CINE ESTE INTERESAT SA MA SUNE SI SA VINA SA O VADA..CINE NU,SA SE ABTINA! MULTUMESC FRUMOS!!

Ca tot l-ati trimis la plimbare pe Alinelly cu aia 5000 a lui....pana la urma si-a luat cu 3800 neinmatriculata...ooops.

316 din 99....

asta nu inseamna k a si facut o afacere buna..sunt curios cum arata masina aia ,ce dotari are,si mai ales ce acte are la ea...=)) in orice caz sa o stapaneasca sanatos...de ce nu...:)

ma nici mie nu-mi place tigania ,dar de la f negociabil la cash ai refuzat o oferta reala de 5000 . Regreti sau nu problema ta . Dar era o oferta reala .Probabil te-au zapacit multi cu combinatii si petarde de masini la schimb .Cam asta e realitatea ,succes .

ma nici mie nu-mi place tigania ,dar de la f negociabil la cash ai refuzat o oferta reala de 5000 . Regreti sau nu problema ta . Dar era o oferta reala .Probabil te-au zapacit multi cu combinatii si petarde de masini la schimb .Cam asta e realitatea ,succes .

crede-ma k daca as avea masina de 20 000 de euro as negocia cu mia la ea..dar la pretul asta crek 500e sunt bani....eu daca iti cer tie 500e pe degeaba m-i dai?....o fi criza financiara..dar totusi...

O sa vezi cat de curand...!

mah baieti nush de ce tot insistati atata...am mai vb odata cu voi daca nu ma insel...masina nu o vand pe banii aia nu mai insistati atata!! cautati pe autovit la inmatriculabile la suma de 4500 e....eu va cred pe voi k v ar conveni sa o luati pe banii astia si apoi sa o bagati in targ in craiova la pretu pe care il cer eu...lasati deoparte dumele voastre de samsari de targ k astea ar fi preturile reale...k nu e toata lumea asa proasta cum credeti voi... asa ca RISTI raspund frumos celor care merita,nu voua...in fine...

Mai omule, intai verifica locatia user-ilor inainte sa faci trimiteri in niste locatii eronate "in targ in craiova".

Autovit este cel mai prost exemplu pe care puteai sa-l dai... woow... si zi-mi si mie cate se vand la preturile pe care le vezi tu pe inegalabilul autovit???

Si nu in ultimul rand: nu sunt "samsar" (uai ce destest cuvantul asta), vreau pur si simplu o masina pentru mine si pentru familia mea.

Bine pa!

O sa vezi cat de curand...!

mah baieti nush de ce tot insistati atata...am mai vb odata cu voi daca nu ma insel...masina nu o vand pe banii aia nu mai insistati atata!! cautati pe autovit la inmatriculabile la suma de 4500 e....eu va cred pe voi k v ar conveni sa o luati pe banii astia si apoi sa o bagati in targ in craiova la pretu pe care il cer eu...lasati deoparte dumele voastre de samsari de targ k astea ar fi preturile reale...k nu e toata lumea asa proasta cum credeti voi... asa ca RISTI raspund frumos celor care merita,nu voua...in fine...

Mai omule, intai verifica locatia user-ilor inainte sa faci trimiteri in niste locatii eronate "in targ in craiova".

Autovit este cel mai prost exemplu pe care puteai sa-l dai... woow... si zi-mi si mie cate se vand la preturile pe care le vezi tu pe inegalabilul autovit???

Si nu in ultimul rand: nu sunt "samsar" (uai ce destest cuvantul asta), vreau pur si simplu o masina pentru mine si pentru familia mea.

Bine pa!

auzi,daca citeai cat de cat mai atent tie ti am dat un reply doar la ce mi ai postat u...si anume la faptul k nu am raspuns frumos vezi doamne...eu te cred k vrei o masina pt tine si familia ta..si eu vreau multe,dar daca nu am banii necesari nu ma apuc sa fac scandal cum faci tu :lol: ...stiu k nu esti din craiova... eu zic sa incheiem odata discutia asta pt k eu am postat aici acest anunt ca sa vand o masina nu sa ma contrazic cu voi sau sa ne dam mari unu in fata celuilalt! am spus destul de clar si aici si la telefon pretul masinii este 5500 ,cine o vrea asa bine cine nu sa fie sanatos! opriti va odata cu comentariile astea...iar daca tot stiti voi alte bmw-uri la 4500e duce ti va si luati le pe alea..sau daca inca nu sunt si o sa apara...mai asteptati...dar va rog nu ma mai frecati pe mine atata la cap cu teoriile voastre...fiecare cere cat vrea pe marfa lui..nu conteaza daca o vinde sau nu..si apropo,pe forum mai sunt o gramada de e46 ca al meu si la pret mult mai mare,si nici urma de voi pe acolo...chiar vi s a pus pata numai pe mine?? :)

Edited by crystyena

@crysty Nu te mai agita atat...le dai satisfactie si mai mare....chill omule.

@Risti Eu cred ca omul i-a dat reply lui lup mai sus, pt ca el este din Craiova din cate vezi.

@tuturor "afaceristilor" Comentati la un E46 cu pret decent, mai mult decat la o pisica din '94 cu pret de 5000 de euro.Banuiesc ca la 4500 de E cat ati vrea voi sa dati pe masina ati vrea si plinul cu benzina nu?Pe topicul asta al lui Calin78 de ce nu va dati "afaceristi"?

Off topic:Nu cunosc proprietarul sau vanzatorul, nu am nici o legatura cu el...dar bunul simt aparent este strain pt unii dintre voi.

Pe topicul asta al lui Calin78 de ce nu va dati "afaceristi"?

Pentru ca stie gramatica... :)

Off topic:Nu cunosc proprietarul sau vanzatorul, nu am nici o legatura cu el...

Foarte rau!

Bine, crystyena, hai ca am terminat cu toata prosteala asta de 2 bani, vinde-ti masina linistit!

Ceaules!

@crysty Nu te mai agita atat...le dai satisfactie si mai mare....chill omule.

@Risti Eu cred ca omul i-a dat reply lui lup mai sus, pt ca el este din Craiova din cate vezi.

@tuturor "afaceristilor" Comentati la un E46 cu pret decent, mai mult decat la o pisica din '94 cu pret de 5000 de euro.Banuiesc ca la 4500 de E cat ati vrea voi sa dati pe masina ati vrea si plinul cu benzina nu?Pe topicul asta al lui Calin78 de ce nu va dati "afaceristi"?

Off topic:Nu cunosc proprietarul sau vanzatorul, nu am nici o legatura cu el...dar bunul simt aparent este strain pt unii dintre voi.

pt ca are un pret ok si masina este fab 2001 si dotari mai bune