Jump to content

De vanzare BMW530 D E 39

DacianG

Recommended Posts

An fabricatie 2003,motor diesel 3 litri ,culoare albastru Le Mans,inmatriculata Ro in iunie 2009 cumparata din reprezentanta BMW Germania.

Kilometri absolut reali 77000 cu carte service,cutie de viteze Steptronic ,stare deosebit de buna.

Extrase:faruri xenon adaptive ,stergatoare faruri,senzor de ploaie,tapiserie piele crem(beige),bord maro deschis,scaune cu multiple reglaje electrice si 3 memorii inclusiv oglinzi si volan,navigatie business cu interfata bluetooth,comenzi vocale pentru telefon si navigatie,clima bizonala,sistem audio 14 difuzoare,Tv tuner,DVD,MP3,USB,geamuri heliomate duble,carlig de tractare rabatabil,trapa panoramica electrica,geamuri electrice fata-spate,pachaet shadow line,senzori de parcare(PDC),cruise control,suport pt pahare intre scaunele fata pozitionate la ventilatie,8 airbag-uri,pachet edition sport,suspensie cu reglare automata etc.Lista completa de optionale are 3 pagini la producator.

Masina a avut un singur proprietar in Germania cu certificat de unicitate.

telefon 0726674171-Arad

Pretul este de 18 mii euro.Poze nu am disponibile momentan.Voi posta pe viitor daca sunt persoane interesate.

Edited by DacianG

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

An fabricatie 2003,motor diesel 3 litri ,culoare albastru Le Mans,inmatriculata Ro in iunie 2009 cumparata din reprezentanta BMW Germania.

Kilometri absoluti reali 77000 cu carte service,cutie de viteze Steptronic ,stare deosebit de buna.

Extrase:faruri xenon adaptive ,stergatoare faruri,senzor de ploaie,tapiserie piele crem(beige),bord maro deschis,scaune cu multiple reglaje electrice si 3 memorii inclusiv oglinzi si volan,navigatie business cu interfata bluetooth,comenzi vocale pentru telefon si navigatie,clima bizonala,sistem audio 14 difuzoare,Tv tuner,DVD,MP3,USB,geamuri heliomate duble,carlig de tractare rabatabil,trapa panoramica electrica,geamuri electrice fata-spate,pachaet shadow line,senzori de parcare(PDC),cruise control,suport pt pahare intre scaunele fata pozitionate la ventilatie,8 airbag-uri,pachet edition sport,suspensie cu reglare automata etc.Lista completa de optionale are 3 pagini la producator.

telefon 0726674171-Arad

e de datoria ta sa pui poze si sa specifici pretul :)

Pretul este 18.000 ,nu doresc schimburi de nici un fel.Din pacate poze nu am in acest moment.Am sa revin cu poze mai tarziu daca sunt persoane interesate.

Multumesc pentru avertizare.

Probabil era un bãtrânel care Þinea maºina În garaj :)

PreĂžul mi se pare mult peste valoarea realĂŁ.

BaftĂŁ !

Fostul prorpietar avea undeva peste 50 de ani.Nu era chiar batran.Masina a fost intretinuta exemplar.Nu sunt la primul E 39 dar acesta este unicat cu siguranta.Nu cred ca exista in Romania un E39 mai dotat si mai ''tanar' ca acesta in materie de stare tehnica si optica.

uite un E 39 relativ asemanator ca dotari in Germania:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Acesta are peste 70 mii km parcursi in plus iar cine stie cat este taxa de inmatriculare nu cred ca mai spune ca este un pret mult peste valoarea reala.Dar toti avem dreptul la o opinie personala.

Chiar daca ar avea kilometrii reali, criza si aparitia modelelor mai noi o dau in jos automat, trebuie sa fi si un pic constient cand pui preturi dastea ori nu cunosti piata ori vrei sa testezi sa vezi care da...oricum ala care cere nu e neaparat vinovatul/prostul ci cel care da, oricum vei sta 18.000 de ani la pretul asta gandeste-te ca sunt E60-uri cu aceeasi motorizare care sunt mai superioare din toate punctele de vedere si chiar mai ieftine de 18.000...

daca mai este si touring automat mai scadem la pret

ps: la banii astia iti iei un M5 e39 foarte bine intretinut...

bafta...

Edited by Mario Marius

Cred ca stiu masina ... nu e aia de pe stanga, doua strazi mai incolo dupa ce faci dreapta ... n-o tinea cumva intr-un garaj cu usa roz cumva?

Cred ca-l stiu si pe fostul proprietar. Nu e ala de are crescatorie de marmote?

Domnule draga, nu esti primul care vine cu povesti de astea pe aici. Foloseste functia Search si o sa ramai surprins. Ceilalti au fost mai inspirati si au facut rost de poze, ce-i drept cu o masina in fata unei case, facute pe undeva prin germania, dar ... totusi.

Cred ca stiu masina ... nu e aia de pe stanga, doua strazi mai incolo dupa ce faci dreapta ... n-o tinea cumva intr-un garaj cu usa roz cumva?

Cred ca-l stiu si pe fostul proprietar. Nu e ala de are crescatorie de marmote?

Domnule draga, nu esti primul care vine cu povesti de astea pe aici. Foloseste functia Search si o sa ramai surprins. Ceilalti au fost mai inspirati si au facut rost de poze, ce-i drept cu o masina in fata unei case, facute pe undeva prin germania, dar ... totusi.

Nu stiu ce intelegi tu prin povesti.Poze pot sa ii fac oricand pt ca este masina in curte.Marmotele impacheteaza ciocolata dar nu iti da si tie dreptate.Unde este problema?Sau ce anume te deranjeaza?....faptul ca pretul este 18 mii euro?

Aceasta masina este pt pasionatii de E 39 Touring cu maxim de dotari pe acest model.Daca nu vrei sau nu poti sa o cumperi de ce neaparat altii sunt mincinosi?Pt ca asa consideri tu?

Ca si un mic indiciu,am factura cu care a fost achizitionata de fostul proprietar.Pretul de noua a fost 80.130 euro.Acum ai inca un motiv sa ne spui povesti din Alpi.

La banii ăştia oricine ĂŽşi poate lua un E 60 ...

Uite un exemplu la pozitia 62 :

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?ca...C&offset=60

Citat :

EURO 4; CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

DOTARI:NAVIGATIE-DVD,TELEFON INCORPORAT,BLUETOTH,SENZORI PLOAIE, LUMINI, PARCARE ,DUBLU CLIMATRONIK,SCAUNE SERIA 7,FULL ELECTRICE CU INCALZIRE,MASAJ SI MEMORIE,GEAMURI FUMURII ATERMICE DE FABRICA,FARURI BIXENON ADAPTIV,EXTRA FULL......!

Nu vreau să te supăr, este doar o constatare de-a mea ...

Oricine ar vrea să-şi vândă un E 39 şi să ia un E 60 fără să dea niciun ban ĂŽn plus ...

Edited by alex77xax

in fine, omul a incercat . nu trebuie sa ne simtim ofensati. ce bine ca e un forum unde ne putem exprima liber opiniile. :)

Nu am incercat nimic si nu e nici o smecherie la mijloc.Dar probabil noi(romanii) suntem obisnuiti cu farse idioate ,cu oameni de joasa calitate morala si atunci cel mai simplu este sa fie toti asa.Tot romanii sunt tentati sa vanda si sa cumpere cat mai ieftin.Lucrurile de calitate chiar si pe criza costa si nu putin.

Pentru cei care spun ca acesta nu e un pret corect va provoc sa imi aratati o masina asemanatoare la un pretmai mic.

de banii aia mai degraba imi cumpar un E60

Eu nu vreau E 60.Am avut si nu mai vreau.Fiecare isi cumpara ce i se potriveste mai bine.

La banii ĂŁÂştia oricine ĂŽÂşi poate lua un E 60 ...

Uite un exemplu la pozitia 62 :

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?ca...C&offset=60

Citat :

EURO 4; CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

DOTARI:NAVIGATIE-DVD,TELEFON INCORPORAT,BLUETOTH,SENZORI PLOAIE, LUMINI, PARCARE ,DUBLU CLIMATRONIK,SCAUNE SERIA 7,FULL ELECTRICE CU INCALZIRE,MASAJ SI MEMORIE,GEAMURI FUMURII ATERMICE DE FABRICA,FARURI BIXENON ADAPTIV,EXTRA FULL......!

Nu vreau sĂŁ te supĂŁr, este doar o constatare de-a mea ...

Oricine ar vrea sã-ºi vândã un E 39 ºi sã ia un E 60 fãrã sã dea niciun ban În plus ...

Nu e nici o suparare.Cateva dotari care nu le are nici acest E 60:

1.Geamuri duble.

2.Carlig tractare retractabil.

3.Comenzi vocale pt telefon si navigatie

...sau cel putin nu sunt scrise de proprietar.

al fel si eu puteam sa iau E 60 cu banii care i-am dat pe E39.Am ales E 39.Cine vrea E 60 e perfect.fiecare decide ce face cu banii lui.

cand si daca o sa postezi pozele cu masina, te rog sa nu uiti sa pui o poza cu "faruri xenon adaptive".

Daca ai putea sa ne ajuti si cu un scan dupa "certificat de unicitate" si dupa "am factura cu care a fost achizitionata de fostul proprietar". :) :lol: .

La banii pe care-i ceri tu trebuie sa vi cu argumente foarte puternice. Altfel, esti doar un alt roman care vrea sa faca "farse idioate".

cand si daca o sa postezi pozele cu masina, te rog sa nu uiti sa pui o poza cu "faruri xenon adaptive".

Daca ai putea sa ne ajuti si cu un scan dupa "certificat de unicitate" si dupa "am factura cu care a fost achizitionata de fostul proprietar". :) :lol: .

La banii pe care-i ceri tu trebuie sa vi cu argumente foarte puternice. Altfel, esti doar un alt roman care vrea sa faca "farse idioate".

Pot sa scanez ambele documente.Pot sa pun si poze.Intrebarea este cu ce ma ajuta?Nu o va cumpara nimeni fara sa o vada,asta e clar chiar daca postez 20 de poze.

Pentru cei care spun ca acesta nu e un pret corect va provoc sa imi aratati o masina asemanatoare la un pretmai mic.

Uite si nici nu e touring - 11.000

ps: daca iti iei si tu 11.000 sa fi multumit

mario...cu tot respectul cele doua masini nu au nimic multe in comun.Este mult mai putin dotata.O alta chestiune....in opinia voastra daca e Touring trebuie sa fie mai ieftina?

Nu o vand sub 18 mii.Daca nu o vrea nimeni nu o vand.Nici un E 60 la acesti bani nu imi ofera aceleasi conditii.

Pot sa scanez ambele documente.Pot sa pun si poze.Intrebarea este cu ce ma ajuta?Nu o va cumpara nimeni fara sa o vada,asta e clar chiar daca postez 20 de poze.

AÂşa poĂži sĂŁ ne ĂŽnchizi gura ... dovedeÂşte-ne cĂŁ maÂşina ta ĂŽÂşi meritĂŁ banii ... :)

Corect. Hai sa vedem daca ai cu ce!

AÂşa poĂži sĂŁ ne ĂŽnchizi gura ... dovedeÂşte-ne cĂŁ maÂşina ta ĂŽÂşi meritĂŁ banii ... :)

Nu am nici o intentie sa inchid gura nimanui.

Kilometri absolut reali 77000 cu carte service,cutie de viteze Steptronic ,stare deosebit de buna.

telefon 0726674171-Arad

Pretul este de 18 mii euro.Poze nu am disponibile momentan.Voi posta pe viitor daca sunt persoane interesate.

mario...cu tot respectul cele doua masini nu au nimic multe in comun.Este mult mai putin dotata.O alta chestiune....in opinia voastra daca e Touring trebuie sa fie mai ieftina?

Nu o vand sub 18 mii.Daca nu o vrea nimeni nu o vand.Nici un E 60 la acesti bani nu imi ofera aceleasi conditii.

daca ai afirmat asta e clar ca am de-a face cu un nebun... cum mai omule sa ai faruri xenon adaptive pe e39? si cum sa treci ca optiune "bord maro deschis" "suport pt pahare intre scaunele fata pozitionate la ventilatie"

"suspensie cu reglare automata etc" nu a existat pe e39 nicioadata

Rog un moderator sa mute topicul la " Replici Samsariale"

Esti dus frate...rau de tot

Uite si nici nu e touring - 11.000

ps: daca iti iei si tu 11.000 sa fi multumit, voi aradenii care sariti imediat in germania si aduceti masini...crede-ti ca noi astia mai de la Est suntem chiar atat de prosti? pe bune acum...mari tzepari mai suntetzi

Chiar nu stiu mario de unde ideea asta fata de noi.Probabil tzepari sunt peste tot ,nu exista padure fara uscaturi.Eu nu sunt samsar de masini.Ultimul masina pe care am vandut-o a fost in 2005.Eu nu traiesc din comertul cu masini.Nu am nimic impotriva sa achizitioneze cineva un E 39 cu 11 mii sau chiar mai putin.Ma intreb de ce un simplu anunt de vanzare naste atata inversunare.

Daca esti atat de sigur ca sunt tzepar atunci te invit pe banii mei(fara intentie sa te jugnesc) si sa vezi masina.Daca ceva din ce am postat e minciuna esti liber apoi sa ma dai in vileag.Daca nu atunci exact contrariul.

Aşa poţi să ne ĂŽnchizi gura ... dovedeşte-ne că maşina ta ĂŽşi merită banii ... :)

Nu am nici o intentie sa inchid gura nimanui.

Scopul principal era sa sustii afirmatiile tale.

Las-o moarta. E la vrajeala treaba. Tu chiar credeai ca o sa gasesti tembelul ala retardat care sa puna botu' la cazanul tau aici pe forum????

PS: Ar trebui sa ne multumesti. Iti tinem topicul in varful listei ...

Edited by GekZ