Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

doresc cateva pareri

ovidiuraula

Recommended Posts

doresc cateva pareri sfaturi as dori sa mi cumpar un e 39 am doar 7000 euro am gasit masina asta pe autovit am fost sa o vad are 120 mii km reali cu toate revizile si actele la zi nu are urme de uzura arata foarte bine as dori cateva pareri isi merita banii ce parere aveti de motor 2000d va multumesc http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26offset%253D30

acei 120 000 km nu cred ca sunt reali

nu stiu ce sa spun dar are toate actele si reviziile facute si chiar isi arata km am fost sa vad masina si e chiar ok daca o duc la test imi dau seama ?

Nu-ti dai seama , pe test apare ce a reusit sa scrie cine a facut modificare . Oricum nu esti naiv sa crezi ca are 120k . Tot ce poti face e sa inspectezi masina bine si daca e ok mai trage la pret .

Masina este pre-facelift, dar farurile sunt de facelift...deci au fost schimbate. Acum nu se stie daca le-a schimbat ca a lovit-o in fata sau ca i-au placut lui angel-eyes-urile.

Stopurile la fel au fost schimbate, sunt aftermarket care imita cele cu led de facelift. Vezi daca asa a cumparat el masina sau el i-a facut aceste modificari...si de ce! :)

daca-ti place masina si ti-a intrat la inima si te intereseaza consumul de carburant...da-i 6500 si gata. Daca vrei si ceva sportivitate fara sa conteze consumul atunci i-ati un motor mai mare. Posibil sa gasesti la banii acestia. Dar daca asta ti-a intrat la inima ,o sa te hotarasti greu, ca ai sa observi ca devii cusurgiu si o sa cauti una la fel ca asta si e mai greu.(mai ales la kilometrii acestia).

foarte putini km are.a mea e tot din 2000 si imediat am 400.000km.uitate dupa uzura tapiteriei, a panurilor de pe usi si mai ales a pielii de pe volan...eu am deja gaura in pielea de pe volan dar am astupat cu o husa.per total e frumoasa masina si cred ca e facelift nu "home made"

@batman73 & cefi: dupa cum spune si baronu se mai cara si atv-uri si barci sau chiar platforme si rulote, masina fiind second nu sti exact care a fost destinatia acestuia, iar motorul de 2000 pe pe e39 este si asa destul de mic in raport cu caroseria, daca mai si tragi dupa el ii este destul de greu. parerea mea este ca trebuie luat in calcul si acest aspect, sau poate o fi fost pus de design...:)...

Cata dilema pentru un carlig la ditai firma de masina. Pune testerul pe ea,du-te si verifica si compresia la un mecanic si gata. Ca doar nu o fi mers ala 120 000 de km cu barci dupa el sau mai stiu eu ce. Daca avea vreo 300 000 cum am eu ...mai era de gandit. Banuiesc ca nu o sa faci cu ea 2000 km pe saptamina cum fac eu . Atatea probleme pentru un carlig de parca ti-ai lua Logan. Eu zic asa: cand iti cumperi ceva si nu il cumperi cu toata inima si ceri sfaturi la orice colt(sfatul este cea mai ieftina marfa) mai bine nu cumperi. Ca la o masina sh totul tine si de bafta, iar daca nu-ti asculti instinctul si de te decizi in functie de ce zic unii si altii,doamne fereste sa ai o problema cu ea,iti vine sa-i dai foc dupa aia.

Bafta multa!Mie-mi place masina.

am pus doar o iintrebare am doar 7000 de euro si vreau neaparat un e39 inscris am vandut acum 2 saptamani e39 525da este la sectiunea vanzarii http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...&pid=875429 dar nu am avut bani suficienti sa l inmatriculez si din pacate am fost obligat sal dau asta e si eu as vrea 525 dar..

repet am studiat foarte bine masina si am spus si la inceput ca nu va contrazic la km dar chiar se vede volanul nu are uzura butoanele de la navi la fel clima la fel ok or fi fost schimbate nu stiu ce sa zic am avut anu asta 4 e39 dar am avut si cu 180 mii km si se vedeau urmele de uzura nu stiu ce sa fac mai ma gandesc mai astept parerile voastre

repet am studiat foarte bine masina si am spus si la inceput ca nu va contrazic la km dar chiar se vede volanul nu are uzura butoanele de la navi la fel clima la fel ok or fi fost schimbate nu stiu ce sa zic am avut anu asta 4 e39 dar am avut si cu 180 mii km si se vedeau urmele de uzura nu stiu ce sa fac mai ma gandesc mai astept parerile voastre
si ce am mai aflat azi despre ia el a cumparato direct din grmania in 2000 e singur proprietar

Nu te poti lua dupa uzura butoanelor, sau uzura volanului, in primul rand nu e audi, sa se uzeze butoanele ... daca ai vazut vre-un model asa, inseamna ca posesorul a abuzat de masina respectiva, iar despre volan... volanele se pot schimba, cheile la fel... cand cineva vrea sa traga teapa, stai linistit, ca isi face calcule, si i se merita sa puna volan nou si carcasa noua la cheie...

PS: cand am luat masina si am ajuns in romania, primul sfat tipic romanesc, a fost sa-mi montez carligul la masina, pentru situatia in care ceva adormit uita sa franeze.... numai proprietarul poate sa-ti spuna ce a carat si cat a carat cu ea... probabil a fost montat, ca sa se poata urca pe el.. sa se uite peste gard la vecini... cine stie..

Edited by Cristi.MD

Nu te poti lua dupa uzura butoanelor, sau uzura volanului, in primul rand nu e audi, sa se uzeze butoanele ... daca ai vazut vre-un model asa, inseamna ca posesorul a abuzat de masina respectiva, iar despre volan... volanele se pot schimba, cheile la fel... cand cineva vrea sa traga teapa, stai linistit, ca isi face calcule, si i se merita sa puna volan nou si carcasa noua la cheie...
sunt sigur ca ai dreptate nu stiu ce sa zic maine ar trebui sa ma duc sa l cumpar si in legatura cu uzura pieselor nu stiu ce sa zic 525da ce lam avut a avut 180mii km si iti spun ca era destul de uzate pana si butoanele de la navi si multe altele