Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

doresc cateva pareri

ovidiuraula

Recommended Posts

Conteaza mult si cum a fost intretinuta, ca poti sa faci 200 mii km fara sa sa vada nimic la interior. Daca a lasat sa se adune jegul pe butoane sau a apasat ca taranul normal ca se uzeaza. Dar baiatul asta daca e singurul proprietar in Ro si arata bine inseamna ca a avut grija de ea. Cum zicea si Cristi.MD, multe se pot schimba in interior cat si la exterior. Totusi e o masina din 2000 si trebuie sa existe ceva uzura. Daca volanul arata ca nou, cu siguranta a fost schimbat.

ovidiu: fara suparare la doamne, dar doamnele si domnisoarele uzeaza cel mai tare interiorul unei masini, datorita inelelor, unghiilor, si diferitelor accesorii care le au la telefoane chei, etc... in mod normal, butoanele nu sunt ca cele de la audi si nu se deterioreaza sa se vada urat, decat daca se abuzeaza de ele, de exemplu masina mea din 2001 tot un 525d, ca semne de uzura, pot sa zic ca are pe un ornament din ala de lemn, o zgarietura mica... pe usa soferului la buzunarul de jos, are 2-3 urme si pe trimul central unde e schimbatorul, din diverse motive are o picatura de superglue sau ceva, care credca tinea in loc , cablul de la suportul de telefon.... dar aceste imperfectiuni se pot ascunde cu un minim de efort financiar... trimurile din interior se schimba, la fel si buzunarul de la usi. In rest ce se uzeaza si nu ai ce sa faci, sunt scaunele, in special scaunul soferului, ai diferite haine, curele, capse, si inevitabil se mai deterioreaza, dar acest motiv nu este un motiv serios sa nu cumperi o masina... deteriorarea tapiseriei mai ales pe locul soferului, este cam inevitabila, daca te folosesti de masina...

Eu stiu persoana care a avut 4 chei la masina, si a vandut masina doar cu 3 chei... renuntand la cheia folosita (uzata), si aratand la client doar cheia nefolosita (noua)... ca un argument pentru km putini si volan aproape nou...

Bafta la achizitionare, nu stiu de cati bani dispui si fireste nu e bine sa te intinzi mai mult decat poti, dar de exemplu eu ma gandeam ca in cazul in care imi vand 525d-u.. sa-l vand in jurul sumei de 8000 si nu sunt sigur ca primesc atata pe el ... faptul ca tu iei la 7000 un 520d... nu poate decat sa ma incurajeze pe mine ca o sa pot vinde masina mai scump...

Daca ai rabdare in mod sigur, vei putea gasi 525d la aceiasi bani.... si este diferenta mare intre 520d si 525d.. diferenta care face sa merite asteptarea...