Jump to content

viteza maxima E90/sau alte modele

Alex_wly

Recommended Posts

haide-ti sa vedem fiecare ce viteza maxima am reusit sa obtinem cu bavarezele noastre.

incep eu cu un link unde am pus cateva filmulete pe A1,dar nu era viteza maxima.

tin sa precizez ca viteza maxima pe care o idica a fost in austria cand am venit cu masina si a fost de 248 km/h,dar nu am facut poze din pacate:((.

acum viteza reala nu stiu exact care era dar atat indica.probabil undeva la 235 sa zic.

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

de ce "urca" asa greu?

pai eram singur in masina.filmam cu tel si conduceam.in plus nu vroiam sa scot un timp cat mai mic.acolo era tinuta constant cat de cat.

am mentionat ca nu e un top speed in filmuletul ala.sunt vreo 3 sau 4 filmari acolo si in unele se poate observa si demarajul.oricum masina trage cum trebuie.

am deschis topicul deoarece sunt curios cat indica la fiecare din noi.

tin sa precizez ca viteza maxima pe care o idica a fost in austria cand am venit cu masina si a fost de 248 km/h,dar nu am facut poze din pacate:((.

acum viteza reala nu stiu exact care era dar atat indica.probabil undeva la 235 sa zic.

225 este viteza maxima constructiva la masina ta.

225 este viteza maxima constructiva la masina ta.

de cele mai multe ori se depaseste viteza din carte. cel putin pe bord. dar pe noi acolo ne intereseaza ce scrie, ca pana la urma toate au eroare de kilometraj, indiferent de marca sau model.

cu 320i am mers si la 230 intra pe limitare cu a 5-a, deci mai mult chiar nu poate, din cauza cutiei scurte.

Edited by mihai20

Mi se pare destul de absurd ca ati mers cu 250km/h atata timp cat viteza maxima constructiva la 320d 163CP este 225. 250 pe bord inseamna undeva la 238-240km/h in realitate si chiar nu stiu daca poti sa depasesti cu aprox 15 km viteza maxima. Vorbesc in cazul in care caii sunt stock si nu "umflati". In plus nici unul nu cred ca puteti zice exact daca planul de rulare era drept sau inclinat si probabil te poate avantaja si vantul daca este din spate, poate cu acesti factori reusesti sa depasesti viteza max.

Eu am mers doar cu 230km/h pe ac (nu stiu daca putea mai mult) care imi indica pe afisaj 222km/h ca si viteza reala.

Edited by shimano

stiu care este viteza masinii in datele tehnice.scrie si pe talon 225 km/h.dar la fel de sigur sunt ca o poate depasii.nu cu mult dar se poate trece de acest prag.stiu si de faptul ca ceasurile au o eraore intentionata.dar atunci cand indica 250 mai mult de 15-18 km/h nu are eroare.ar fi dacie de altfel:)).

aveam si gps in momentul in care i-am dat aprox 248 si acolo arata 234 viteza de varf.

oricum ar fi pana la 220-230 sunt multumit cum trage.sa avem noi drumuri pentru asta.

bineinteles ca nu m-ar deranja sa fie un 335d:D

Edited by alex_bmw e90_wly

eu eram singur in masina foarte putine bagaje.rezervorul peste jumate.rotile originale 225/50 r16.motorina din germania<shell>.filmulet nu mai am in afara de cele din primul post si nici nu cred ca voi mai avea sansa sa fac curand vreunul cu top speed la ce drumuri avem.

Cateva poze cu 123D-204 cp(vmax.constr. 238km/h) tacho vs. V-EFF:

Iar viteza maxima de 238km/h(real) pe bord e pe undeva pe la 255km/h

ce model de bmw ????? 123D ? 123456789 tdi crdi tsi tfsi:P:P

gumesc;)

Guest poleposition
haide-ti sa vedem fiecare ce viteza maxima am reusit sa obtinem cu bavarezele noastre.

incep eu cu un link unde am pus cateva filmulete pe A1,dar nu era viteza maxima.

248 ? kilometri pe ora ? 320d ? da-mi voie sa rad :) sau macar sa zambesc.

ps: genial topic, sa vezi aberatii acum :lol:

Edited by poleposition