Jump to content

viteza maxima E90/sau alte modele

Alex_wly

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la 320d e90 cred ca e posibil un 240 km/h , dar un 318d sa prinda 240...nici macar la vale si cu vant din spate nu pot crede asa ceva.

ciupanezu, a ta prinde fix 243 pe bord, cat zice la carte ? eu cred ca sare de 250.

A mea are 247 km/h vitezĂŁ maximĂŁ constructivĂŁ.

Mai mult nu prinde.

Nu Âştiu de unde ai scos-o pe asta cu 243 pe bord.

haide-ti sa vedem fiecare ce viteza maxima am reusit sa obtinem cu bavarezele noastre.

incep eu cu un link unde am pus cateva filmulete pe A1,dar nu era viteza maxima.

tin sa precizez ca viteza maxima pe care o idica a fost in austria cand am venit cu masina si a fost de 248 km/h,dar nu am facut poze din pacate:((.

acum viteza reala nu stiu exact care era dar atat indica.probabil undeva la 235 sa zic.

Pe vitezometru 270 km/h, pe GPS 259 km/h, vit. maxima constructiva 250 km/h. E 46 M3 SMG Coupe, 10/2003

post-4727-1256936166_thumb.jpg

post-4727-1256936218_thumb.jpg

Daca am fi avut toti m5 sau m6 nu ne mai laudam cu vitezele astea ca atunci nu trebuia sa mai demonstram nimic.

A ta Iulian cat prinde nu ai fost curios?

prinde la fel ca toate E90 320d cu motorul de 163cp, nu e mai cu moţ...

Ăn prima zi am testat-o pe drumul spre ţară, mai bun decât cel de pe A1, undeva la 220 că era prima zi...

Şi după resoftare am mers cam cu 235 pe ceas, dar am văzut vreo 2 câini morţi pe margine şi am zis să nu mai le măresc numărul.

Acum nu mai am resoftare, şi mi-a trecut boala vitezei, a rămas cea a sprintului, şi asta rar.

Merg sănătos pt motor şi turbină, ĂŽnsă doar atât.

Şi am 20 de ani, nu sunt moşulică, dar am schimbat pe modul safe.

P.S. Şi dacă nu avem M5, M6 ce trebuie să demonstrăm? că putem merge cu aceeaşi viteză ca ei până la un anumit punct? Sau să arătăm pasagerilor ce maşină tare avem noi?

Edited by IulianC

218 km/h pe GPS ... 217 sau 218 maxim constructiv ... 225 km/h pe bord ... astea toate pe A1. 318i E46 143CP gasolina :) (singur in masina fara bagaje fara jeaca pe mine si cu rezervoru aproape gol)

P.S. vreau sa imi iau un 320 D sa prind si eu 250 km/h :lol:

Edited by BeRnEk

218 km/h pe GPS ... 217 sau 218 maxim constructiv ... 225 km/h pe bord ... astea toate pe A1. 318i E46 143CP gasolina :lol: (singur in masina fara bagaje fara jeaca pe mine si cu rezervoru aproape gol)

P.S. vreau sa imi iau un 320 D sa prind si eu 250 km/h :)

tare asta , fara jeaca :) . sa nu iei familia in masina, ca mai mult de 190 nu mai merge :)) . si asta tot asa, imbracati subtire.

ps : glumesc , sa nu pui la suflet

la 320d e90 cred ca e posibil un 240 km/h , dar un 318d sa prinda 240...nici macar la vale si cu vant din spate nu pot crede asa ceva.

ciupanezu, a ta prinde fix 243 pe bord, cat zice la carte ? eu cred ca sare de 250.

dovada video o am pana putin peste 230...repet : pe bord,banuiesc ca nu era viteza reala , insa asa imi arata in bord...singur in masina , fara vreo greutate semnificativa in plus

Edited by SM07PRM

225km/h maxim pe autostrada in Ungaria si tot 225 pe urcare inspre Sinaia. Pe Gps apare 215 pt ca am avut timp asa apropae 1 s sa ma uit si am imortalizat bine momentul.Sa zic ca mai mergea ceva dar nu foarte mult ceea ce ma face sa cred ca 225 chiar prinde maxim. Probabil ca iese 235 pe ceas sau inspre 240 ceva de genul.Nu am apucat sa-i dau la vale cand vii de la Sinaia sunt convins ca ia pe bord cel putin 240 cel putin avand in vedere ca a luat la urcare destul de lejer 225 insa mi se pare destul de periculos deoarece pe Dn1 la 225 nu mai stii daca masinile merg pe banda ta sau pe celalalata.Cei care au depasit 235 pe ceas ori au chip ori au mers la vale.Cu un chip bun e posibil sa iei un 10km/h mai mult deci teoretic s-ar duce inspre 250Km.h si real ar veni undeva pe la 235km/h.Mi se pare oriucum cam trasa de par viteza asta la un seria 3 ....peste 200 iti trebuie frane nu ce avem noi pe seria 3 .Am mers cu un 530d si un 545i si sa vezi frane la alea.Aveau cauciucuri 235/40/r17 deci cam alta clasa. Edited by SILVIU2004

peste 200 iti trebuie frane nu ce avem noi pe seria 3 .Am mers cu un 530d si un 545i si sa vezi frane la alea.Aveau cauciucuri 235/40/r17 deci cam alta clasa.

degeaba avem frane daca nu avem cap...la noi in tara viteza asta (parerea mea) e cam inconstienta la volan...

Edited by SM07PRM