Jump to content

viteza maxima E90/sau alte modele

Alex_wly

Recommended Posts

Guest poleposition
Ieri am mers cu 305 km/h (atat arata head-up) cu un m5 dus de la 507cp am inteles ca in jur de 566 cp . Faina senzatie dar f periculos .

m5/m6, stock, merg cu 330+ (verificat GPS), asa ca nu-i mare sfaraiala :)

Edited by poleposition

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mihai20 -poi nu ai pus cauciucuri mai mari,ai pus doar cauciucuri mai late.ca sa fie mai mari si sa iti scada eroarea de viteza ar trebui sa pui 245/55 insa nu este legal(dar in RO nu se cam uita nimeni la marimea cauciucurilor ca sa corespunda cu ce ai in talon)dar daca iesi pe afara e mai bine sa fie exact ce ai in talon si nu mai mari ca de exemplu Italieni si Austrieci verifica si sunt foarte mari amenzile

total gresit.225/45 este mai mic decat 245/45.cu cat latimea creste si inaltimea ramane aceasi ca valoare cum este in cazul asta 45,nu au aceasi inaltime.mai documenteaza-te cand faci unele afirmatii

mihai20 -poi nu ai pus cauciucuri mai mari,ai pus doar cauciucuri mai late.ca sa fie mai mari si sa iti scada eroarea de viteza ar trebui sa pui 245/55 insa nu este legal(dar in RO nu se cam uita nimeni la marimea cauciucurilor ca sa corespunda cu ce ai in talon)dar daca iesi pe afara e mai bine sa fie exact ce ai in talon si nu mai mari ca de exemplu Italieni si Austrieci verifica si sunt foarte mari amenzile

total gresit.225/45 este mai mic decat 245/45.cu cat latimea creste si inaltimea ramane aceasi ca valoare cum este in cazul asta 45,nu au aceasi inaltime.mai documenteaza-te cand faci unele afirmatii

exact :) a doua valoare de la cauciuc, respectiv 45 in cazul de fata, nu este valoare fixa, exte procent din latime. iar daca latimea creste, automat 45 ala reflecta o valoare mai mare

oricum idee e ca acum are 1% eroare pe bord, deci daca aveam cauciucurile recomandate...225/45, ar fi avut eroare mai mare , gen 3-4-5%.

Ce topic de cacao.

Viteza maxima constructiva e scrisa in talon. PUNCT.

PS: si uite asa vedem mortaciuni de strada.

EDIT: ma amuza ca unii din voi pomeniti de Germania sau Austria, doar ca sa nu va arate lumea cu degetul ca ati mers pe A1/A2 cu peste 200.

viteza maxima a fost in austria.in romania am mers si cu 220 km/h pe dn7 intre localitati.decat o data s-a intamplat dar .....pe autosrada A1 am merscu 240 maxim.de ce nu as recunoaste ca merg in romanica cu peste 200?:)

sa nu mai zici asa ceva....e rusinica mare sa mergi cu peste 200in romania.

roman inconstient....numai nemtii au voie sa mearga peste 200, ca au sosele bune, noi astia mai amarati trebuie sa mergem cu viteza legala non-stop, nu putem avea momente de placere/nebunie.

parca dam socoteala la frustrati pe forum . polepozition daca merge cu 300 in romania ar trebui arestat pe viata, nu , dar aia in germania au voie, ca au cate 4 c..ie.

stiti cine nu merge macar de 2-3 ori pe an cu peste 200 ? va zic eu : ala a carui masina nu prinde mai mult :)

nu zic ca e normal sa mergi atat de tare, dar sa fim seriosi, cand conditiile o permit, de ce sa nu iti testezi un pic masina. veniti pe giurgiu-bucuresti, si daca aveti masina de 300km/h cu atat puteti merge e de 10 ori mai buna soseaua decat autostrada . atentie la localitati totusi :lol:

Edited by mihai20

roman inconstient....numai nemtii au voie sa mearga peste 200, ca au sosele bune, noi astia mai amarati trebuie sa mergem cu viteza legala non-stop, nu putem avea momente de placere/nebunie.

parca dam socoteala la frustrati pe forum . polepozition daca merge cu 300 in romania ar trebui arestat pe viata, nu , dar aia in germania au voie, ca au cate 4 c..ie.

stiti cine nu merge macar de 2-3 ori pe an cu peste 200 ? va zic eu : ala a carui masina nu prinde mai mult :)

nu zic ca e normal sa mergi atat de tare, dar sa fim seriosi, cand conditiile o permit, de ce sa nu iti testezi un pic masina. veniti pe giurgiu-bucuresti, si daca aveti masina de 300km/h cu atat puteti merge e de 10 ori mai buna soseaua decat autostrada . atentie la localitati totusi :lol:

pai pana la urma sa mergem cu 200 sau nu in romania?

nu e nici unul care sa nu mearga cu peste 200 daca masina ii permite.macar de 2,3 ori pe an cum spui tu.

Nu ma pronunt cat de ok este sa o "frigi" prin Romanica dar

aia in germania au autostrazi fara limita de viteza.... deci este macar legal

am mers cu e36 325i coupe in germania tot bordul adica 260....acum stiu ca nu e real o fi fost cam 240 dar in 150-200 de km doar un porsche m-a depasit si nu zic ca aveam io mare viteza si ca nu ma facea nimeni...dar nu aveau tupeu sa se tina dupa mine :) cred ca in ziua aia erau numai femei pe autostrada

imi pare rau ca nu am poze nici filmuletze, eram singur in masina veneam din germania doar ce o cumparasem...ce idiot si eu....fara sa verific roti alte alea...ii dadeam maxim

acum cu un alt e36 320i vanos...am mers 220...tot in germania...ptr ca in romania chiar daca ai unde sa mergi nu e civilizatie si organizare la fel ca in germania ...cei care au fost stiu ce vreau sa zic...chiar daca esti bun sofer dai de idioti in romania

• 3 months later...
e46 touring 150cp - 220km/h, 3 in masina + bagaje. mai mergea, dar era aglomerat pe a2. urca usor spre 210, dar acolo se cam plafoneaza, urca greu spre 220-230. viteza maxima constructiva - 216.

220km/h tot pe A2 320d 150hp,6 trepte eram 3 persoane in masina!!!

224 km pe bord mai mult nu mai putea, (real habar nu am) binenteles venind din Germania in Romania.

Viteza maxima constructiva 204 km, 2 persoane.

318 d - 2004.

224 km pe bord mai mult nu mai putea, (real habar nu am) binenteles venind din Germania in Romania.

Viteza maxima constructiva 204 km, 2 persoane.

318 d - 2004.

e46 facelift touring :)) 318d am ajuns cu ea la 219 si apoi am lasat motoru sa respire dar nu cred ca putea mai mult.

mai nou dupa ce mi-a lovito cineva nu mai depasesc 160 am ceva frica :) chiar daca am schimbat bratu cu pivotii pe dreapta + control directie , facuta geometria la roti... nu mai am incredere in masina, are o varsta deja.

Drive safe guys. Bafta

Edited by Invaderik

• 4 months later...

Viteza constructiva 218 Km/h

4 persoane am urcat la 245 Km/h in bord si pot sa zic ca a urcat destul de repede si totusi cred ca mai mergea

asta cu E91 320 D( in franta) iar cu E60 535 D 260 Km/h (in italia) dar eram singur

nici unul din modele nu au cip

Edited by ionut1985

280km/h cu un E36 316i pe o ulita,eram 5 in masina si portbagajul plin cu pietre pt amenajat gradina,subliniez k toti din masina aveau peste 100km,k veneam de la un gratar prelungit!:twoup:)

Si...pt astia care prind cu 318d 240km/h.....mai usor fratilor ca va creste nasu si spargeti monitorul!:)))

Multi dintre vitejii astia la 170-180km/h,incep sa transpire pe spinare si sa li`se dilate pupilele k la pisici:)))

Edit: Am uitat sa zic k masina n`avea cip si totusi ne`a uimit!

Edited by strees

Bai baieti, ma refer la cei care au depasit v max constructiva, e imposibil ce ati facut voi.

De exemplu masina mea, cu diferentialul pe care il are din fabrica prinde max 230km/h, chiar dc as supraalimenta-o la 300cp, tot atat ar prinde.

Bine, poate sunt si exeptii si unii ating v max constructiva inainte de limitare, dar ma indoiesc.

E90 320d, 2006, 163 cp...240 pe bord...nu stiu cat inseamna in realitate...eu consider ca vreo 230 cel putin in realitate...dar las "cunoscatorii" sa se pronunte...eu doar relatez faptele :twoup:

Si sunt convins ca ajungea(m) pana la 250 pe bord...dar de fiecare data (de 3 ori am incercat) s-a bagat cineva in fata...mult in fata...dar am fost nevoit sa franez din timp :)

Edited by hornetb