Jump to content

schimbare nuca schimbator

tiger1

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ce surubel aveti voi ?

la ce masian e cu surubel la schimbator ?

la E36 meu e usor.

vorbim de alta marca de masnia ?

Este un surub sub emblema sau chestia aia care arata distributia treptelor de viteza. Ala tine structura aia de plastic din interior...nu are nimic de'a face cu scosul maciuliei...

Trageti fratilor de ea si iese-n pana mea de maciulie...

La cate comentarii naste panarama asta de maciulie, cred ca in curand va naste controverse mai ceva ca segmentarea, inlocuire de senzori...remapare...debitmetre...volante...

Edited by DanS

nu ma bag , dar aici logica lipseste cu desavarsire . Pe langa faptul ca mai sunt vreo 20 de topicuri pe acest subiect (fara logica) , acum vad ca au mai si aparut alte povesti , pe langa cele vechi . Vreau sa vad si eu dovezi cum ca cineva si-ar fi rupt oglinda , spart parbrizul , dintii , nasul sau mai stiu eu ce . . . !

nu ma bag , dar aici logica lipseste cu desavarsire . Pe langa faptul ca mai sunt vreo 20 de topicuri pe acest subiect (fara logica) , acum vad ca au mai si aparut alte povesti , pe langa cele vechi . Vreau sa vad si eu dovezi cum ca cineva si-ar fi rupt oglinda , spart parbrizul , dintii , nasul sau mai stiu eu ce . . . !

N-ai cum...

De cand dateaza posturile, avariile s-au remediat...vindecat...grefat...tratat....posibil recidivat...etc.

N-ai cum...

De cand dateaza posturile, avariile s-au remediat...vindecat...grefat...tratat....posibil recidivat...etc.

poate mai a ramas vreo urma de sange pe plafon . . .

Totul e simplu, unde nu ma pricep nu ma bag. Am comandat o noua nuca de schimbator si vreau pe cineva sa ma ajute sa o scot pe cea veche si sa o pun pe cea noua. Nu ma bag pentru ca sunt mari sanse sa o stric cumva :). Cine stie un service sau un baiat priceput? Merci de ajutor

nu are nici un surubel ...si eu am scos-o si am tras in sus...nu se intapla nimik......am si taiat-o mai scurta....am pus o nuca tuning wrc...trage fara probleme....

Da. Se trage cu putere, in varful schimbatorului se afla un santz si in interior la nuca se afla o proieminenta de plastic care intra in santz...pun si ceva poze pentru dovada! Merci mult pentru sfaturi si intelegere pentru nepriceperea mea. O zi buna tuturor

post-21544-1257429214_thumb.jpg

post-21544-1257429226_thumb.jpg

post-21544-1257429239_thumb.jpg

Edited by tiger1

Pozele sunt facute cu mobilul si pe lumina din camera ...deci claritatea nu e prea buna...am incercat sa fac poze in special la partea uzata...nuca stie toata lumea cum arata eu am vrut sa-ti arat uzura ei...uzura reprezentand un pic mai deschisa decat culoarea neagra. Eh asta e...sunt niste preturi enorme la astfel de nuci...eu nu mai am ce face cu ea...de vanzare :)

post-21544-1257436326_thumb.jpg

post-21544-1257436338_thumb.jpg

post-21544-1257436345_thumb.jpg

post-21544-1257436352_thumb.jpg

post-21544-1257436364_thumb.jpg

daaaaa....in curand o sa trebuiasca sa facem niste cursuri speciale ca sa schimbam un rahat de chimbator fara sa ne fupem mainile sau sa dam foc la masina.

ontopic : tiger1 care initiase topicul , a reusit sa o schimbe :)....altii probabil cauta suruburile pe care le mentiona un ..... mai devreme.

Edited by mihai20

eu am scos-o in mers, fara sa vreau, am ramas cu ea in mana cand i-am dat a 2a mai tare (ma alergam cu un prieten). de atunci nu o mai bruschez asa de rau, desi pierd mai mult timp cand schimb vitezele, si vad ca n-a mai iesit.

oricum, mi se pare foarte aiurea sa ramai cu nuca in mana la o masina gen bmw (la cielo si la fiesta n-am reusit "performanta" de a scoate nuca desi trageam mai tare de schimbator).

eu am scos-o in mers, fara sa vreau, am ramas cu ea in mana cand i-am dat a 2a mai tare (ma alergam cu un prieten). de atunci nu o mai bruschez asa de rau, desi pierd mai mult timp cand schimb vitezele, si vad ca n-a mai iesit.

oricum, mi se pare foarte aiurea sa ramai cu nuca in mana la o masina gen bmw (la cielo si la fiesta n-am reusit "performanta" de a scoate nuca desi trageam mai tare de schimbator).

la cat de mult se chinuie baietii tind sa cred ca la tine a fost chinuita de mult, si acum a cedat :)) sau.. recunosc ca esti prea fortos...