Jump to content

Vand 33O C0upe foarte ieftin (need cash)

Calin SL

Recommended Posts

Masina a mai fost la vanzare,chiar m-am inteles foarte ferm cu un prieten la un schimb,dar omu' s-a sucit si nu a mai putut sa-mi achite diferenta solicitata de mine,asa ca masina revine la vanzare

Diferenta e ca masina are acum 210.000 km, si consumabile noi

Pretul solicitat acum de mine este de 10.000 de euro ,si nu este negociabil la cash

Masina se poate vedea pe urmatorul link

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry863584

Sper sa ma lasati in pace de data asta sa-mi vand masina,si sa nu ma provocati cu tot felul de mostre de inteligenta,ca si in topicul din linkul de mai sus

Guest poleposition
@bolyboly-mersi de oferta dar nu sunt interesat.

@BRANDEX-nu cred ca o sa ne intelegem...dar daca vrei,fa o oferta pe PM,sunt curios

@poleposition-Ti-am urmarit o multime de postari...Sfatul unui profesionist,incearca sa-ti faci injectiile la timp,si totul va fi bine !

@restul-vedeti-va de treaba.

cum ne pui tu la colĂž ... :) este forum ... avem voie :lol:

nu vreau sã te supãr, (deºi este cam târziu), dar la preÞul ãsta mai pui 1 - 2000 ºi cumperi un E 60 ...

baftĂŁ ... o sĂŁ ai nevoie :)

prea mult kk se face pe aici...si din pacate nu curata nimeni

masina a fost schimbata astazi cu a4 cabrio 1.8 t quattro

multumesc bmwclub.ro/forum

thread closed

vezi ca nu ai pus-o bine, poate din cauza ca esti agitat.

f ieftin?

Ok,am postat-o gresit, acuma ce rugaminte am...

cine mai posteaza aici sa imi reproseze ca masina e scumpa,rog sa vina si cu un argument...un link ceva,nu numai povesti,sa vad o masina de acelasi fel-macar ca motorizare ,la un pret mai bun :)

A doua chestiune,multumesc celui care a mutat anuntul in locul unde trebuia.

Doamne' ajuta !!!!!!

Uite una:

http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26offset%253D15

Nu e coupe DAR E 2004 6+1 trepte, XENON OEM, nu an 2000.

la 10.000 cat a ta.

Nu spun ca pretul tau e mare, insa NU E FOARTE IEFTIN.

Ne iei de prosti? Ce naiba?

Colegule de forum Roco123

ai 1504 postari pe acest forum

si inca compari un 330 cu doua usi cu un 330 cu 4 usi ?

nu este aceeasi masina,si tu ar trebui sa stii foarte bine

de ce nu ma lasi sa-mi vand linistit masina?eu pt limbaj ''agresiv'' am stat 20 de zile pe margine

sa-i explice cineva.. :)

Uite una:

http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1...26offset%253D15

Nu e coupe DAR E 2004 6+1 trepte, XENON OEM, nu an 2000.

la 10.000 cat a ta.

Nu spun ca pretul tau e mare, insa NU E FOARTE IEFTIN.

Ne iei de prosti? Ce naiba?

Nu vreau sa ii iau apararea , dar ce treaba are masina din linckul tau cu ceea ce vinde baiatul aici , in afara de motorizare ?!

Nu te supara , dar pui problema gresit. Cine VREAU COUPE , plateste pentru COUPE . Cine vrea 4 usi , plateste 4 ani.

Bine ca nu i-ai aratat vreun 4 usi din 99-00 la 5-6k euro.....e la fel de irelevant !

P.S. Roco , nu stiu ce masina conduci , dar vb de parca ai fi posesor de diesel . Niciodata pe lumea asta , motoru asta de 231cp NU VA FI MAI BETON SI VA FUGII MAI TARE cu cutia de 6+1 decat cu cea 5+1 .

Vb din propria experienta . 6+1 nu are nici cuplu si nici acelasi feeling . 5+1 pe motorul asta e fenomenal !

Edited by Stefann

Guest poleposition
@all: contestati ideea, nu persoana! fara insinuari gen "ne iei de prosti", "suntem fraierii tai", etc...

pai cand vine deelaw cu asa texte si atitudine, ce idee sa mai combati ?

@poleposition-Ti-am urmarit o multime de postari...Sfatul unui profesionist,incearca sa-ti faci injectiile la timp,si totul va fi bine !

Prea mult cakat se posteaza/face pe aici

Eu injectiile mi le-am facut, dar cred ca m-au tepuit astia cu apa minerala, efect ioc. :)

Edited by poleposition

@all: contestati ideea, nu persoana! fara insinuari gen "ne iei de prosti", "suntem fraierii tai", etc...

pai cand vine deelaw cu asa texte si atitudine, ce idee sa mai combati ?

Prea mult cakat se posteaza/face pe aici

Eu injectiile mi le-am facut, dar cred ca m-au tepuit astia cu apa minerala, efect ioc. :)

pai prietene,mi-am ispasit pedeapsa...ce mai vrei ?

m-am pocait

de ce continui polemica ?

lumea se schimba dupa vant, acum un an jumate daca exista o masina ca asta la un asemenea pretz ziceati ca e super pont.Asta e piata acum, dar pretul este in regula.Stiu pe cineva care si-a cumparat acum 3 ani din DE 330ci (an 2000) cu f putine dotari cu 14k + vreo 2 inmatricularea...dar deh...asa erau preturile atunci.E un coupe cu motorizare frumusica la pret acceptabil chiar si in conditiile pietei de acum Edited by miulm

P.S. Roco , nu stiu ce masina conduci , dar vb de parca ai fi posesor de diesel . Niciodata pe lumea asta , motoru asta de 231cp NU VA FI MAI BETON SI VA FUGII MAI TARE cu cutia de 6+1 decat cu cea 5+1 .

Vb din propria experienta . 6+1 nu are nici cuplu si nici acelasi feeling . 5+1 pe motorul asta e fenomenal !

Din cate stiu eu treptele 1-5 au acelasi raport la ambele cutii. A 6-a e pt consum..

Imi cer scuze omule. Nu mi-am dorit sa te atac. Am cautat un 330 la pretul masinii tale.

E normal ca e diferenta intre coupe si sedan, insa nu e diferenta de 4 ani, am avut zeci de masini spre vanzare, sedan, coupe, touring.

Nimeni in mintea lui intreaga nu alege o masina din 2000, cu MAI PUTINE DOTARI, la acelasi pret, sau mai scumpa ca la una din 2004 cu mai multe dotari, mai ok.

Numai daca e dus un pic si i s-a pus pata pe un coupe. Sa nu uitam ca vorbim de aceasi motorizare.

Domnul Stefan, se stie prea bine ca o cutie in 6 e de cel putin 3-4 ori mai scumpa ca cea in 5. treptele 1-5 fiind relativ identice intre ele.

Asa ca nu vad nici un argument.

ca la e36, cutia de M in 5 e 200 e, cutia de m in 6 e 1000.

Nu cred ca mai e unu care spune ca prefera cutia in 6 fata de cea in 5.

Uite la 320d, printre primele intrebari la o vanzare e, ARE CUTIA IN 6? Evident ca e o dotare importanta asta.

Poate pentru tine nu.

Ce legatura are cuplul cu rapoartele dintre cutiile in 5 si in 6 ? daca primele 5 trepte sunt la fel la ambele?

Edited by roco123

Are dreptate dee-low sa se supere, ca sunt prea multi carcotasi pe forum si multi dintre ei au cunostinte mai mult teoretice despre BMW-uri, ca tocilarii din scoala, dar daca le dai un 330i pe mana n-or sa mai doarma noaptea. Oricum, ca venii vorba de diferenta dintre coupe si berlina, sunt multi, ca si mine de altfel, care prefera sa umble zi de zi cu un dieselar berlina sau break(comsum ) si cand vine vorba de un benzinar, prefera un coupe frumos cu care sa se dea in timpul liber si sa se simta bine. Niciodata nu as da banii pe o berlina ( care o are tot tiganu cu ceafa lata :lol: ) daca am posibilitatea sa cumpar un coupe.

Nu mai departe e36. Cate jeguri in 4 usi sunt pe strazi si la ce bani, in comparatie cu coupeuri-le?

P.S. Fara suparare, posesori de e46 berline, dar sunt foarte multi tiganeti cu ceafa lata care au masini ca ale voastre :)

Are dreptate dee-low sa se supere, ca sunt prea multi carcotasi pe forum si multi dintre ei au cunostinte mai mult teoretice despre BMW-uri, ca tocilarii din scoala, dar daca le dai un 330i pe mana n-or sa mai doarma noaptea. Oricum, ca venii vorba de diferenta dintre coupe si berlina, sunt multi, ca si mine de altfel, care prefera sa umble zi de zi cu un dieselar berlina sau break(comsum ) si cand vine vorba de un benzinar, prefera un coupe frumos cu care sa se dea in timpul liber si sa se simta bine. Niciodata nu as da banii pe o berlina ( care o are tot tiganu cu ceafa lata :lol: ) daca am posibilitatea sa cumpar un coupe.

Nu mai departe e36. Cate jeguri in 4 usi sunt pe strazi si la ce bani, in comparatie cu coupeuri-le?

P.S. Fara suparare, posesori de e46 berline, dar sunt foarte multi tiganeti cu ceafa lata care au masini ca ale voastre :)

N-am nimic impotriva , sa-si cumpere "tiganetii" cate e46 vor , dar oricum iti dai seama cine e "tiganet" dupa cum isi impopotoneaza masina :)

BMW E46 330ci Coupe 231 cp 300 Nm AF 07.2000

210.000 km (carte service)

Climatizare electronica-Climatronic

Cutie Steptronic

Controlul stabilitatii-DSC III ,ABS,Parktronik spate

Scaune sport din piele cu extensie,incalzite si memorii

6 x Airbaguri Frontale Laterale si tip Cortina

Servodirectie,volan reglabil in adancime si inaltime

Tempomat

Proiectoare ceata

Jante M3 Dream pe 17'' ,suspensie sport

4 x geamuri electrice,folie Llumar autorizata-fata/spate/luneta

Oglinzi electrice cu incalzire

Inchidere centralizata usi + geamuri din tlc.-cheie

Oglinda interioara cu senzor antiorbire

Oglinda laterala autorabatabila pe marsarier

CD-Player BMW-Business

Pachet lumini interior-parasolare iluminate

Jaluzea electrica la luneta

Faruri cu reglaj electric

Comp. de bord cu toate functiile

Carkit Nokia cu comanda pe volan

Volan sport si schimbator din piele,comenzi audio,telefon si cruise-control pe volan.

Cotiere fata/spate ,cu spatiu de depozitare

Bancheta spate complet rabatabila/fractionabila,Sac-Schiuri

Carte de service-Inmatriculata Ro in 2009,toate 4 cheile-toate carticelele etc.

Niciodata avariata,niciodata revopsita-stare general f. buna

---placute ,ulei,filtre,lichide, schimbate 2.10.2009

Pret 10.000 de Euro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.