Jump to content

Vand 33O C0upe foarte ieftin (need cash)

Calin SL

Recommended Posts

Salut.Depinde cum ai vedea tu un eventual schimb :)

presupun ca ai dedus ca pretul pe care l-am facut acuma la urma,este un pret doar pt. cash.

poze mari sau foarte mari :lol: pe mess sau mail

am postat de la un vecin de pe cont sa nu am discutii !

Edited by cal

''la km aia te as sfatui samai umbli la pret!

...eu vreau 9000 pe asta de o am acum si tot nu am dat-o...

Sa vb cu cinea care vra 330 si daca e ceva te anunt!

Bafta la vanzare''

salut!Sa nu subestimam eventualul ''client'',sunt oameni cunoscatori,care au nevoie de o masina cu motorul intreg,nu cu jumatate de motor,si eu sunt unul dintre ei.Cand am luat masina, am fost foarte incantat ca am gasit motorizarea cu 230 de cai.Dupa mine nu mai era decat M3-ul !

cat despre km,100 % nu au o relevanta prea mare,atata timp cat masina are caiet de service, e bine intretinuta si circulata pe autostrazile din europa de vest.Crezi ca e greu sa dai cuiva 50 de euro sa-ti traga km inapoi?Cat despre masina ta,nu tre sa te ingrijorezi,fiecare masina are clientul ei ,nu a fost masina pana acuma sa nu se vanda.Singurul lucru important e sa ai rabdare.Cu umblatul prea mult la pret,nu sunt de acord.Doar taxele de prima inmatriculare au costat 5500 de euro,vrei sa ai masina puternica,tre sa platesti mai mult decat cel cu masina obisnuita.Sper ca s-a inteles ce vreau sa spun

am inteles ce ai vrut sa spui...ideea e ca 2000 si km aia nu am concordanta cu pretul...totusi e 2000....la asta ma refeream ....si km sunt km e evident ...imi cer scuze daca te am facut sa te simti aiurea...

hai ,fratioare ca nu pt. tine e topicul asta,nu-ti fa griji ca nu m-ai facut deloc sa ma simt aiurea,lasa-ma cu copilariile astea,nu vrei sa cumperi,nu mai o da asa de gard...vezi ,vindeti-o pe a ta linistit,ca asta e masina de consum mare si impozit mare :) ,a ta e de naveta,nu sunt eu concurenta ta la vanzare stai linistit ca tu o s-o vinzi primu'

am inteles ce ai vrut sa spui...ideea e ca 2000 si km aia nu am concordanta cu pretul...totusi e 2000....la asta ma refeream ....si km sunt km e evident ...imi cer scuze daca te am facut sa te simti aiurea...

hai ,fratioare ca nu pt. tine e topicul asta,nu-ti fa griji ca nu m-ai facut deloc sa ma simt aiurea,lasa-ma cu copilariile astea,nu vrei sa cumperi,nu mai o da asa de gard...vezi ,vindeti-o pe a ta linistit,ca asta e masina de consum mare si impozit mare :) ,a ta e de naveta,nu sunt eu concurenta ta la vanzare stai linistit ca tu o s-o vinzi primu'

ziceai de copilarii ... bafta la vanzare...

la km aia te as sfatui samai umbli la pret!

...eu vreau 9000 pe asta de o am acum si tot nu am dat-o...

Sa vb cu cinea care vra 330 si daca e ceva te anunt!

Bafta la vanzare

Se poate inchide

am vandut-o cu 9200 de euro la piata :)

si sper sa pun gheara pe un 320 CD :lol:

multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.