Jump to content

Vand 320d 11.2000

TM-99-AMV

Recommended Posts

Cu toate ca nu ii un moment potrivit pentru vanzarea masinii m-am gandit sa-mi incerc norocul. Nu mi-e usor sa ma despart de ea dar gandul ca va veni ceva mai nou tot din gama BMW bineinteles ma mai linisteste. Sa trecem la subiect sa nu va mai plictisesc cu sentimentele mele despre masina...

Vand e46 320d an 2000 cutie manuala 5+1

Optiuni: Geamuri fata electrice, scaune incalzite, xenon OEM, parcktronic spate, comenzi volan, pilot automat, cd-player OEM, climatronic, pachet fumatori, pachet lumini, cotiera fata, BC..... daca mai e ceva voi completa

Eu am pus pe masina jante Keskin 8x17 si 9x17 spate, folie omologata RAR, arcuri sport (am un lapsus acuma asupra firmei), stopuri led fumurii, semnalizari fata+lateral negre.

Pretul este de 8200 neg. Stiu ca nu este un pret adecvat crizei dar este o masina intretinuta si toate piesele schimbate sunt OEM.

Cam atat. Pozele nu sunt de cea mai buna calitate deoarece apartul este unul slabut iar fotograful (eu) :) unul nepriceput. Sper cat mai curand sa ii fac o sedinta foto mai profi.

Orice critici sau laude sunt binevenite

Pentru mai multe detalii tel: 0723.207.134

Masina poate fi vazuta in Timisoara

post-1471-1256922041_thumb.jpg

post-1471-1256922055_thumb.jpg

post-1471-1256922064_thumb.jpg

post-1471-1256922072_thumb.jpg

post-1471-1256922195_thumb.jpg

Pretul nu e mare, e foarte mare dar poate cine stie, prinzi vreo gasca :)

Dar care ar fi pretul corect?? Sa iei in considerare ca sunt schimbate toate consumabilele plus foarte multe piese toate OEM ( prin aceasta cale multumesc userului 3xpert). Pretul este negociabil si m-am tot uitat si am vazut ca preturile sunt de 7500-8000 la o masina cu aceste optiuni dar nu stiu daca in aceeasi stare. Nu cred ca este un pret cum spui tu foarte mare, este un pret acceptabil avand in vedere masina si felul in care a fost intretinuta....

Nu vrei sa combini rotile?Ti le dau pe ale mele +diferenta

Nu. Multumesc de oferta dar masina se vinde asa cum este. In caz ca nu se vinde ma voi bucura de ea in continuare dar in nici un caz nu voi vinde nimic de pe ea. Multumesc de intelegere

Spune-mi, te rog:

- km actuali

- cand a fost adusa in RO si la cati km

Merci.

Km actuali sunt 210.000 iar in tara a fost adusa in 2005. De km nu stiu ce sa zic, eu am cumparat-o acuma 2 ani cu 170.000 km si nu stiu daca sunt sau nu reali insa masina se comporta foarte bine. Pe bord imi arata cu 15.000 km mai putin deoarece l-am schimbat cand am pus BC si cu bordu vechi nu mergea functia. Tot la userul 3xpert am facut schimbarea. Am si bordul original numa cum am spus si mai sus nu mergea functia BC cu el.