Jump to content

Probleme minore e 39

Recommended Posts

Salut,

am probleme cu racordul elastic de la mijlocul esapamentului.e fisurat si negru probabil de la fum! stie careva cum se poate rezolva cat mai simplu?

Am in bord mesajul check numplate light ceea ce inseamna o problema la o lampa de luminare a numarului.Am schimbat lampa,destul de greu,si totusi nu merge! cum pot verifica cablajul sau daca e alta problema,eventual ceva siguranta!

Multumesc anticipat!!!

E 39, 525 d 2003, VIN GY 14774

Trebuie sa schimbi racordul flexibil.

Mergi la Pilot.

E-mail:

bucuresti@pilotauto.ro

Telephone:

021.350.55.79

Mobile Phone:

0724.515.912

Website:

http://www.pilotauto.ro

Ambele lĂŁmpi funcĂžioneazĂŁ?

Cam cat costa si cam cat ar dura ca sunt de aici de langa bucuresti... din cluj.

Numai o lampa merge.

P.s Ciupanezule eram sigur ca o sa fii primul ce o sa imi dai un sfat la problema mea.

Merci Mult.

vii la cluj in weekendul asta la polus center?

Atunci caută un service de evacuări ĂŽn Cluj.

Racordurile cred că le poţi comanda de la grozadan, şi el e din Cluj.

Sunt sigur că-ţi poate recomanda un service.

Verifică firele, probabil sunt ĂŽntrerupte.

Deasemenea verifică dacă lampa nu este oxidată.

Edited by Ciupanezu

ok de racord.

Lampa de abia am cumparat-o de la grozadan si tot nu merge!

Cum si cu se de desface fata de plastic la portbagaj,acolo unde e si trusa de scule, ca pe acolo trec firele!

Merci

Fata aia de plastic de la portbagaj se da jos usor, in stanga sus prin interior (sageata 1 din poza) exista un ornament mic de plastic, scoti ornamentul ala cu o surubelnita lata sau un varf de cutit, sub ornament se ascunde un surub cap stea, desfaci surubul ala dupa care scoti clemele A si B din poza, dupa ce ai scos si clemele plasticul nu iese afara imediat, trebuie sa tragi cu putere de el , mai are 3 sau 4 cleme prin interior care il fixeaza de capota portbagaj, o sa fie nevoie de ceva forta cand tragi dar nu te speria, nu se rupe nimic, lafel si cand pui totul la loc, va trebui sa dai cate un pumn in dreptul clemelor ca sa se fixeze la loc.

Oricum te asigur ca o sa scoti degeaba plasticul ala, nu o sa ai acces la firele de la lampile de iluminare numar, cred ca problema ta e de la manunchiul de fire care se misca de fiecare data cand inchizi/deschizi portbagajul, in partea dreapta se afla un furtun de cauciuc prin care sunt trase firele pentru lampi numar,clapeta deschidere portbagaj,lampa iluminare portbagaj si trusa scule.Mai mult ca sigur in manunchiul ala sunt ceva fire intrerupte, trage afara cauciucul ala si verifica starea firelor, daca gasesti ceva intrerupt lipeste-le la loc si izoleaza bine.Succes!

ok de racord.

Lampa de abia am cumparat-o de la grozadan si tot nu merge!

Cum si cu se de desface fata de plastic la portbagaj,acolo unde e si trusa de scule, ca pe acolo trec firele!

Merci

Fata aia de plastic de la portbagaj se da jos usor, in stanga sus prin interior (sageata 1 din poza) exista un ornament mic de plastic, scoti ornamentul ala cu o surubelnita lata sau un varf de cutit, sub ornament se ascunde un surub cap stea, desfaci surubul ala dupa care scoti clemele A si B din poza, dupa ce ai scos si clemele plasticul nu iese afara imediat, trebuie sa tragi cu putere de el , mai are 3 sau 4 cleme prin interior care il fixeaza de capota portbagaj, o sa fie nevoie de ceva forta cand tragi dar nu te speria, nu se rupe nimic, lafel si cand pui totul la loc, va trebui sa dai cate un pumn in dreptul clemelor ca sa se fixeze la loc.

Oricum te asigur ca o sa scoti degeaba plasticul ala, nu o sa ai acces la firele de la lampile de iluminare numar, cred ca problema ta e de la manunchiul de fire care se misca de fiecare data cand inchizi/deschizi portbagajul, in partea dreapta se afla un furtun de cauciuc prin care sunt trase firele pentru lampi numar,clapeta deschidere portbagaj,lampa iluminare portbagaj si trusa scule.Mai mult ca sigur in manunchiul ala sunt ceva fire intrerupte, trage afara cauciucul ala si verifica starea firelor, daca gasesti ceva intrerupt lipeste-le la loc si izoleaza bine.Succes!

Ok. asa o sa fac.Merci mult de sfaturi.te tin la curent cu rezultatul!

Ciao

ÂŞi eu am avut aceastĂŁ problemĂŁ, mai multe fire erau secĂžionate.

si cum ai rezolvat?

am dat fata de la porbagaj jos si ma gandeam sa trag fire de la lampa care merge la cealalta!alte semne de sectionare nu am vazut,sau de uzura a cablului!

merci

Poti sa imi zici te rog ce ar trebui sa contina trusa de scule originala de la e 39?

vreau sa cumpar una si sa nu i-au teapa

Azi am rezolvat si eu problema cu lampa de iluminare de deasupra trusei cu scule si clapeta de deschidere portbagaj, am tras cauciucul ala afara si in prima faza nu se vedea nimic rupt sau sectionat, trebuie sa verifici firele pana la jumatatea cauciucului, acolo se uzeaza, nu in partea de sus, verifica bine de tot, pana la urma am gasit 3 fire rupte si unu care mai avea un pic si se rupea, m-am chinuit destul de mult sa le gasesc fiind rupte in partea de jos unde nu prea ai acces, le-am prelungit cu alte fire, le-am izolat bine si acum imi functioneaza si lampa si deschiderea din clapeta a portbagajului.Sper sa rezolvi si tu lafel de usor, din alta parte nu cred ca are ce sa fie.Bafta!