Jump to content

Cate dieseluri si cate benzinare sunt pe forum?

cristianiorga22

Masina actuala este....?  

556 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@IulianC : Cum faci de-ţi apar pătrăţelele astea ĂŽn text ... dai copy-paste din Word ? :)

la ce pătrățele te referi?

astea ... :lol:

la mine se văd diacritice. Cred că ai windows made in china de nu recunoaște diacriticele și-ți arată pătrățele :D

ce-i cu mine? a ajuns mașina mea celebră la capitolul fiabilitate? :)

Ce-i drept m-a ĂŽncercat așa un pic, mi-a picat turbina și ĂŽn câteva luni și DDE-ul, fiecare piesă costând câte 4000lei.

Asta la 6 luni după cumpărare.Plus o fulie motor și un rulment roată. Astea sunt defectele notabile.

Acum funcționează perfect, nu mai am probleme.

Acum dacă am avut eu problemele astea nu ĂŽnseamnă că toți au aceleași probleme. Nu trebuie generalizat.

Dacă mai țin mașina 10 ani am să scot pârleala :)

Imi cer scuze, erai doar un exemplu de posesor de diesel care a avut necazuri, ca tine sunt multi, fiabilitatea dieselurilor e destul de slaba...

Slaba in comparatie cu un benzinar, e adevarat, vechi, cum am eu, 2.8 benzina, cu care am facut aproape 80.000km de cand l-am pus si la care n-a picat nimic, dar nimic.

Si a vazut si vede zilnic 7000rpm, pedal to the metal, burnout, donuts, etc.

Daca faci cu un diesel asa ceva.... 10.000 km, si e praf tot :D)

Totusi, tine si de cum ai grija de masina, cum a avut precedentul grija de ea, degeaba ii dai numai in gura daca nu te preocupa starea masinii...

nu-i nevoie să-ți ceri scuze, făceam doar haz de necaz :D

ĂŽntr-adevăr fiabilitatea diesel-ului e mai slabă decât cea a motoarelor pe benzină.

Depinde și cum e ĂŽntreținută, ai dreptate. Eu acum am grijă de ea și sper să se bucure și nepoții mei de ea :)

Edited by IulianC

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

la mine se văd diacritice. Cred că ai windows made in china de nu recunoaște diacriticele și-ți arată pătrățele :)

Mai scriu şi alţii cu diacritice, dar numai la tine ĂŽmi apar pătrăţele şi numai la literele "Ş" şi "Ţ" ...

Ăn fine, hai că suntem off topic.

Edited by alex77xax

la mine se vĂŁd diacritice. Cred cĂŁ ai windows made in china de nu recunoaște diacriticele și-ți aratĂŁ pĂŁtrĂŁțele :)

Mai scriu Âşi alĂžii cu diacritice, dar numai la tine ĂŽmi apar pĂŁtrĂŁĂžele Âşi numai la literele "ÂŞ" Âşi "Ă" ...

Ăn fine, hai cĂŁ suntem off topic.

de la avatarul ala nu mai vezi bine

eu am un dizal, E 46 320 d destul de multumit in ceea ce priveste performante........

preturile sunt asa din cauza crizei, sa va povestesc....

amu 2 ma gindeam sa o schimb cu una pe benzina, gasisem un coupe ultimul model, 325 cu 1000de km la bord in 32.000 euro, la casa, masina avea un an si jumatate......am tasat-o pe a mea si imi dadeau 13.500 pe ea, bun pret......au intervenit ceva probleme personale si nu am mai avut timp sa ma ocup de treaba asta.....

am fost acum 2 luni la aceeasi casa sa vad daca mai au vreo oferta buna.....stiti cit imi dadeau pe a mea !?!?!?

6000 !, huuuuooooooooooooooo

cum sunt prieten cu unul din agentii de acolo m-a sfatuit sa stau linistit ca toata lumea e varza din cauza crizei...

vorba unui prieten bun :" rahatul a lovit rau de tot ventilatorul " :)

Cred ca editez titlul...

Aia cu "suprematia tractoraselor" este un pic cam fortata, nu credeti? :)

Din punctul meu de vedere.... daca forumul acesta are mii de useri....si pana acum au votat "doar" 250 membri.... nu imi poate contesta nimeni afirmatia... cu "suprematia tractoraselor"... dar daca te deranjeaza poti sa-l si inchizi.... :lol:

Din punctul meu de vedere.... daca forumul acesta are mii de useri....si pana acum au votat "doar" 250 membri.... nu imi poate contesta nimeni afirmatia... cu "suprematia tractoraselor"... dar daca te deranjeaza poti sa-l si inchizi.... :lol:

Intr-un poll conteaza voturile exprimate, nu restul. Iar votul arata, pana acum, mai multe benzinare, asa ca afirmatia mea de mai sus era cat se poate de corecta.

Cat despre restul, nici tu nici eu nu stim ce masini au miile de useri care nu au votat. De exemplu, spammerii poate au dieselo-benzino-hibrido-otomane.

A, si inca ceva: ti-ai pierdut pe undeva simtul umorului... :)

Hai ca m-ai intristat... :)

la mine se vĂŁd diacritice. Cred cĂŁ ai windows made in china de nu recunoaște diacriticele și-ți aratĂŁ pĂŁtrĂŁțele :)

Mai scriu Âşi alĂžii cu diacritice, dar numai la tine ĂŽmi apar pĂŁtrĂŁĂžele Âşi numai la literele "ÂŞ" Âşi "Ă" ...

Ăn fine, hai cĂŁ suntem off topic.

de la avatarul ala nu mai vezi bine

loooool :)

Foarte tare asta :D

Pe mine de fiecare data cand ma uit la avatarul lui, ma ia ameteala :lol:

Oricum, decat avatarul pe care l-a avut inainte...

Si eu vad diacritice, nu patratele :)

Mai, eu l-am avut la "Donatii" vreo jumatate de an si nu l-a dorit nimeni :)

Cand eu conduceam E46-le, tu te jucai cu masinute de jucarie :)

ReplicĂŁ infantilĂŁ, mai bagĂŁ o fisĂŁ...

Dar la vârsta la care eu mi-am luat E39 (19 ani), ce conduceai? Pegas, Sputnik?

Edit: Cand o sa am nevoie de o evaluare a masinii, am sa te sun. Pana atunci....

N-ai numĂŁrul meu.

Ti-ai luat? Daca tu crezi asta este chiar grav! :lol: Ca sa iti raspund: Renault10 Major.

Am numarul tau, mi l-ai dat pe messenger pe vremea cand te creditam.

Ti-ai luat? Daca tu crezi asta este chiar grav! :) Ca sa iti raspund: Renault10 Major.

Am numarul tau, mi l-ai dat pe messenger pe vremea cand te creditam.

TotuÂşi cred cĂŁ era o bicicletĂŁ, prea te-a marcat faptul cĂŁ am un BMW luat din banii pĂŁrinĂžilor.

L-am schimbat de atunci. NiciodatĂŁ nu m-ai "creditat" cu nimic, indiferent ce vrei sĂŁ spui.

Sunt mii de useri inregistrati dar activi sunt doar o mica parte .

Pai si eu mi-am facut contul de aproape un an, dar m-am multumit sa citesc doar informatiile ce ma interesau.

In ultima perioada am vazut ca a mai crescut agitatia si de-aia am inceput sa mai postez si eu una alta.

Pacat totusi ca sunt prea multe forum-uri (nu dam nume, sa nu fim dati afara) :)

Guest poleposition

eu am ma hibrid, am si un Prius Hybrud Sinergy Drive, acum particip la un proiect BIO-life / proiecte rezidentiale ECO si merg cu ea pt imagine :)

http://carmaker.files.wordpress.com/2007/12/toyota-prius.jpg

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.