Jump to content

Cate dieseluri si cate benzinare sunt pe forum?

cristianiorga22

Masina actuala este....?  

556 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu sincer nu prea vad pasiunea pe forumul asta in afara de cativa indivizi.Bmwclub mi se pare mai degraba un forum practic unde intrebi de piese,service-uri,probleme tehnice si rezolvari,etc..

Pasiunea ma duce cu gandul la proiecte,restaurari,imbunatatiri,evenimente,etc nu la topicuri despre consum.

In Ro cred ca 80% au o pasiune pentru "aura" pe care o poarta aceasta marca si nu pentru ceea ce inseamna bmw cu adevarat.

Cat despre poll-ul de mai sus nu pot sa spun decat ca nu reflecta deloc realitatea.

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

de ce crezi asta ?

Pai sa vedem:

E36 majoritatea benzina

E34 majoritatea benzina

E46 majoritatea diesel 318d/320d( si care sunt majoritari pe forum)

E87 s-ar putea sa fie egalitate dar nu bag mana in foc

E90 maj. diesel 320d

E39 majoritatea diesel 525d

E60 majoritatea 525d/530d

E65 majoritatea diesel 730d

E53/E70 majoritatea diesel 3.0d

Deci ar fi o proportie de 70% la 30%.

Bmw-urile din Ro majoritatea sunt diesel in proportie de 70%

Edited by THX-1

Guest poleposition

Off:

Am fost pe la AB si au un tabel pe perete in sala de asteptare, un tabel care prezinta cat polueaza fiecare model bmw in parte...

Am constatat ca eu cu M6 poluez cel mai mult :) asta si M5 :lol:

Dar cred ca voi fi depasit de X6 M , sigur va polua si ala zdravan.

Am gasit un top mai recent de la astia ... grinpis :)

10. BMW M5

BMW M6

Mercedes-Benz CL600/CL65 AMG

Mercedes-Benz S600/S63 AMG/S65 AMG

Saab 9-7X Aero

9. Jeep Grand Cherokee SRT8

Mercedes-Benz ML63 AMG

Mercedes-Benz G55 AMG

8. Chevrolet Avalanche 1500 RWD

Chevrolet Suburban 1500 RWD

Chevrolet Tahoe 1500 RWD

MC Yukon 1500 RWD

GMC Yukon XL 1500 RWD

7. Chrysler Aspen Flex Fuel

Dodge Dakota Flex Fuel

Dodge Durango Flex Fuel

Dodge Ram 1500 Flex-Fuel

Jeep Grand Cherokee Flex Fuel

6. Jeep Commander Flex Fuel

Ford F-150

Lincoln Mark LT

5. Chevrolet Suburban 2500

GMC Yukon XL 2500

Hummer H2

4. Mercedes-Benz ML320 CDI

Mercedes-Benz R320 CDI

3. Mercedes GL320 CDI

2. Jeep Grand Cherokee CRD

1. Volkswagen Touareg V10 TDI

Guest poleposition
Tare, am facut un calcul, pana in acest moment M6-le a poluat cu 16.422 Kg adica peste 16 TONE de CO2 :) ! bai esti nebun... :lol: v-am ars plamanii sa mor :)

Daca topurile alea au fost facute dupa CO2 sunt egale cu 0. CO2 nici macar nu este reglementat de normele EUROx ci doar trecut informativ in fisa tehnica a masinii asa cum e trecut consumul de exemplu. Edited by cristimm

E46 majoritatea diesel 318d/320d( si care sunt majoritari pe forum)

n-as baga mana-n foc.. sunt si multe pe benzina, mai ales coupe-urile.

clasamentul tau pare logic, dar un bmw inseamna benzina in primul rand, si apoi L6, si apoi diesel.

Cred ca tocmai ti-ai facut muuulti dusmani! :)

Alta in afara de turbina?care o schimbi o data,daca iti iei masina second...Si care,parerea mea,se duce pentru ca multi circula subturat,etc

Pai mai are rost sa insir aici? arunca te rog un ochi la userul @IulianC pe topic.

Te lamuresti singur.

@Mario Marius

Ciudat... pica turbina la 200-300 de mii? hmm... la unii pica la 50-100 de mii..

Un benzinar poate merge cu cantanitul ala de vanos mii si mii de km de la primul auz.

La diesel cand moare turbina.... mori si tu in drum.

ce-i cu mine? a ajuns mașina mea celebrĂŁ la capitolul fiabilitate? :)

Ce-i drept m-a ĂŽncercat așa un pic, mi-a picat turbina și ĂŽn câteva luni și DDE-ul, fiecare piesĂŁ costând câte 4000lei.

Asta la 6 luni dupĂŁ cumpĂŁrare.Plus o fulie motor și un rulment roatĂŁ. Astea sunt defectele notabile.

Acum funcționeazĂŁ perfect, nu mai am probleme.

Acum dacĂŁ am avut eu problemele astea nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ toți au aceleași probleme. Nu trebuie generalizat.

DacĂŁ mai țin mașina 10 ani am sĂŁ scot pârleala :lol:

ce-i cu mine? a ajuns mașina mea celebrĂŁ la capitolul fiabilitate? :)

Ce-i drept m-a ĂŽncercat așa un pic, mi-a picat turbina și ĂŽn câteva luni și DDE-ul, fiecare piesĂŁ costând câte 4000lei.

Asta la 6 luni dupĂŁ cumpĂŁrare.Plus o fulie motor și un rulment roatĂŁ. Astea sunt defectele notabile.

Acum funcționeazĂŁ perfect, nu mai am probleme.

Acum dacĂŁ am avut eu problemele astea nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ toți au aceleași probleme. Nu trebuie generalizat.

DacĂŁ mai țin mașina 10 ani am sĂŁ scot pârleala :lol:

Imi cer scuze, erai doar un exemplu de posesor de diesel care a avut necazuri, ca tine sunt multi, fiabilitatea dieselurilor e destul de slaba...

Slaba in comparatie cu un benzinar, e adevarat, vechi, cum am eu, 2.8 benzina, cu care am facut aproape 80.000km de cand l-am pus si la care n-a picat nimic, dar nimic.

Si a vazut si vede zilnic 7000rpm, pedal to the metal, burnout, donuts, etc.

Daca faci cu un diesel asa ceva.... 10.000 km, si e praf tot :))

Totusi, tine si de cum ai grija de masina, cum a avut precedentul grija de ea, degeaba ii dai numai in gura daca nu te preocupa starea masinii...

la ce pĂŁtrĂŁțele te referi?

astea ... :)

probabil nu vezi diacriticele, ca nu e nici un patratel acolo.

@Cristi.MD, da, cum zice Dan am e36 318i, dar am amici cu e46 diesel si sunt impresionat cand merg de cuplul pe care la mine nu l-am intalnit. doar ca bmw a inceput cu motoare pe benzina, de aceea si vanzarile si poll-ul sunt in favoarea lor.

e doar o parere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.