Jump to content

Ce model de BMW esta asta?

dumi

Recommended Posts

pe mine sincer nu ma prea atrage . Nu este nici Sedan , nici SUV . Oricum nu cred ca isi permiteau inginerii si designerii BMW sa lanseze un model Nou si Radical fara un studiu de piata bine realizat , sunt sigur ca vanzarile vor fi bune . Totusi , tot nu imi place , cum nu imi place nici Seria 1 , nici X6 , dar si astea se vand asa ca parerea mea nu conteaza !

Ai dreptate. Si sa fi sigur ca au facut ei sondaje. La orice model se intereseaza inainte. Sunt atatia pensionari si scortosi cu bani care sunt interesati normal ca o sa se vanda si asta. Chiar daca se dau mai putine nu se simte avand in vedere ca si pretul e mai mare. Se vand ele chiftelele alea greoaie si urate de Rolce royce sau maybach (cumpara chiar si ciobanii) ce sa mai zici de BMW 5 GT.

Si la alte modele nasoale sunt multi toparlani chiar si la noi numai in showbiz care cumpara tot ce apare nu conteaza cum arata ei sa fie la moda.

Oricum ideea e ca pt fiecare model de masina exista piata lui. Oameni sunt multi (din pacate pt ca ingreuneaza planeta) si sunt diferiti.

In esenta eu cred ca au fost ceva spioni de la BMW pe la Porsche si ceva spioni de la Porsche pe la BMW. Asa s-au gandit ei sa scoata cam in acelasi timp clasa asta de chiftele pt scortosi BMW 5 GT respectiv Porsche Panarama aaaa Panamera.

Orice model i-ti place sau nu. E simplu ei scot.

• 4 weeks later...
Depinde de gusturi. Nu e chiar urat dar nici prea grozav.

Din punctul meu de vedere o alta masina inutila de la BMW pt pensionari,politicieni si alti scortosi. O chestie greoaie si parca cu spatele neterminat. Aduce putin cu un hatchback sau break si astea din puncul meu de vedere parca nu sunt terminate. "Masini fara spate". Parca cumperi juma' de masina. E ca la aparatele foto fara grip. Parca ai jumate din aparat.

Nu este o maÂşinĂŁ inutilĂŁ din moment ce se adreseazĂŁ unei clase de cumpĂŁrĂŁtori.

Aratã destul de bine, asta conteazã pânã la urmã.

• 2 months later...