Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Calorifer E36 Compact

adi1987

Recommended Posts

Pai asta e o problema rezolvabila. Nu trebuie sa-l schimbi.

Ps: Problema poate sa vina si de la tulumba (o clapeta care nu functioneaza ....). In locul tau nu m-as grabi sa-l schimb. Mai studiaza problema, si daca nu te descurci apeleaza la cineva care se pricepe. E pacat sa arunci banii pe un radiotor nou. Chiar nu e nevoie.

Pai asta e o problema rezolvabila. Nu trebuie sa-l schimbi.

Ps: Problema poate sa vina si de la tulumba (o clapeta care nu functioneaza ....). In locul tau nu m-as grabi sa-l schimb. Mai studiaza problema, si daca nu te descurci apeleaza la cineva care se pricepe. E pacat sa arunci banii pe un radiotor nou. Chiar nu e nevoie.

Clpatea imi deschide corect, pentru ca atunci cand merg mai tare, deci cu turatie ridicata la motor, pompa de apa baga mai cu presiune apa prin calorifer...si baga caldura...nu cum ar trebuii, dar baga.....insa la relanti aproape deloc! Cand schimb de pe cald pe rece, se vede diferenta! toate chestiile duc spre "calorifer infundat"

* Clapeta

si mai e o chestie, cu cat cresc nivelul la aeroterma ex: 1,2,3,4 cu atat aerul devine mai rece!

Eu acum vreau sa schimnb caloriferul de pe compact ca am si eu probleme,si am luat un calorifer de M3(banuiesc ca e ca la sedan-coupe) si pe urma am gasit de compact.Puse unul langa altul au aceleasi dimensiuni difera grosimea radiatorului,restul lungime latime sunt la fel.Acuma sa desfac la mine sa vad daca intra cel de M3 si iti spun desi e dublu de gros.

daca ai piesa scoasa de pe masina pune codul piesei pe acest topic si o sa caut eu sau alt user piesa ta pe realoem...

nu am piesa data jos, ms oricum

Eu acum vreau sa schimnb caloriferul de pe compact ca am si eu probleme,si am luat un calorifer de M3(banuiesc ca e ca la sedan-coupe) si pe urma am gasit de compact.Puse unul langa altul au aceleasi dimensiuni difera grosimea radiatorului,restul lungime latime sunt la fel.Acuma sa desfac la mine sa vad daca intra cel de M3 si iti spun desi e dublu de gros.

ok, astept atunci sa vad la tine daca se potriveste, mersi

• 4 months later...