Jump to content

ce spuneti de bmw-ul asta?

Recommended Posts

"Pret: An Fabricatie: 2002 Carburant: Benzina

Rulaj: 180,000 km Capacitate: 2,172 cmc Putere: 170 CP

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

URGENT! MASINA ARATA SI FUNCTIONEAZA BINE! SUNATI PE NUMARUL DE COSMOTE! USOR NEGOCIABIL! "

masina este inmatriculata in ialomita iar cel care o vinde e din buc. a sarit de fund in sus cand l-am intrebat daca este proprietar. a dat-o-n diverse cum ca "daca el o vinde inseamna ca e a lui". ma rog, pana la urma o fi fost dator vreunul la el si i-a luat masina.

despre masina acum: mi se pare ca e cam cheala pt anul ei. este posibil sa nu fi avut clima in 2002? se poate adapta un sistem de clima pe instalatia de ac deja existenta?

motorizarea asta de 2172 si 170 cp e ok, in sensul ca se merita vis-a vis si de taxe, consum, fiabilitate etc, fata de 150 cp?

va intreb pt ca vreau sa imi iau si un benzinar.

Guest poleposition

Aurelian, eu nu am vazut care este totusi pretul...

cat priveste clima, da, este optiune clima automata digitala sau cum ii spune, insa nu mi se pare o mare problema, tot aia face si asta manuala si fitza aia automata bla-bla... doar ca arata mai cool probabil pentru unii, asta automata/digitala. Poti trai bine mersi si fara, tot aia face: cald sau "frig"

Eu am avut clima normala, la E60 si nu m-a complexat cu nimic, si-a facut treaba la fel de bine precum asta automata ce am pe M6 sau Seria 1.

Edited by poleposition

"Pret: An Fabricatie: 2002 Carburant: Benzina

Rulaj: 180,000 km Capacitate: 2,172 cmc Putere: 170 CP

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

URGENT! MASINA ARATA SI FUNCTIONEAZA BINE! SUNATI PE NUMARUL DE COSMOTE! USOR NEGOCIABIL! "

masina este inmatriculata in ialomita iar cel care o vinde e din buc. a sarit de fund in sus cand l-am intrebat daca este proprietar. a dat-o-n diverse cum ca "daca el o vinde inseamna ca e a lui". ma rog, pana la urma o fi fost dator vreunul la el si i-a luat masina.

despre masina acum: mi se pare ca e cam cheala pt anul ei. este posibil sa nu fi avut clima in 2002? se poate adapta un sistem de clima pe instalatia de ac deja existenta?

motorizarea asta de 2172 si 170 cp e ok, in sensul ca se merita vis-a vis si de taxe, consum, fiabilitate etc, fata de 150 cp?

va intreb pt ca vreau sa imi iau si un benzinar.

asta e de pe autovit :) dupa caractere

pune linkul sa vedem si noi.

pare cam cheala, dar arata bine totusi.

fazele astea complicate cu proprietar dintr-un oras iar masina de altundeva, texte peste texte ma cam dispera, asa ca iti recomand vigilenta maxima la acte.

bafta in continuare la cautare.

Guest poleposition

Pai, nu rezulta cat costa, din posturile de mai sus :)

eram curios ce bani cere individul.... din ce ai copiat tu, am vazut "usor negociabil", insa nu este afisat un pret.

Edited by poleposition

Guest poleposition

Pai, cred ca nu va refuza 5.500, apoi, nu cred ca va conta atat de mult pt tine daca e samsar sau nu, daca masina, in urma unui test, se va dovedi ok din punct de vedere tehnic.

Daca vrei ulterior si e musai un panou de clima automata si volan cu comenzi, cred ca rezolvi cu 500 de euro mofturile asta...

Eu am cumparat E39 acum 4 luni si am avut o problema cu proprietarul care nu-mi dadea certificatul fiscal necesar inmatricularii, il tot sunam si ma tot amana de pe o zi pe alta, dupa vreo saptamana nu mai raspundea deloc la telefon ba chiar imi inchidea cand imi vedea numarul, m-am dus la directia taxe si impozite de unde apartinea el sa verific daca avea toate taxele platite la zi, ma gandeam ca deasta nu-mi da certificat fiscal, ca are ceva datorii insa alta a fost surpriza, el nici nu declarase masina la fisc si nu aparea in baza lor de date ca ar fi platit vreodata impozit pentru masina aia, atunci am verificat proprietarul dinaintea lui care era trecut in cartea masinii si am aflat ca ala defapt are de platit 5200 ron impozite , taxe, amenzi inca din 2005.Am sunat din nou pe proprietar dar evident nu mi-a raspuns dupa care i-am trimis un sms in care ii spuneam ca stiu de datoriile fostului proprietar, nu stiu cum a facut dar in cateva zile m-a sunat sa-mi dea certificatul fiscal, eu deja imi luasem gandul.Iti rercomand sa fii foarte atent cand cumperi masina si sa-ti pastrezi o mica suma de bani drept garantie pana iti da certificatul fiscal,o persoana care are datorii la circa financiara va refuza sa-ti lase o mica garantie.Succes!

sa-ti pastrezi o mica suma de bani drept garantie pana iti da certificatul fiscal,o persoana care are datorii la circa financiara va refuza sa-ti lase o mica garantie.Succes!

Nu-ti lasa nimeni garantie . Cel mult poti merge la financiara cu el si sa verifici pe loc situatia

bun, m-am intalnit cu el.

are toate actele masinii, plus o copie a actului de identitate al proprietarului.

mai mult, are o fisa de inmatriculare cu o stampila in alb a primarului comunei de unde este cel care figureaza ca si proprietar al masinii (se pare ca in localitatile mai mici, primaria tine evidenta taxelor si impozitelor localnicilor). e drept, are si un contract de v-c cu asta din iulie ac. el a motivat ca nu a vrut sa inmatriculeze masina...

nu prea stiu ce sa fac. pot face pe "nestiutorul" si sa fac actele cu adevaratul proprietar (insa in lipsa acestuia si falsificand semnatura). mai mult stampila primarului e in alb, deci si semnatura lui va fi o facatura. :)

sfaturi va rog.