Jump to content

e 46 320d 2005

dop

Recommended Posts

Ipotetic vorbind (dar si serios), daca ar fi sa vand masina din poze (si nu ma grabesc), cam la cat as putea sa o evaluez obiectiv? sau mai degraba cam cat ar oferi piata? masina e un e 46 320d din 15 ian 2005 cu 180.000 Km in bord si cu absolut toate dotarile, inclusiv harman&kardon, mai putin trapaelectrica. Pot sa mai mentionez ca e in stare perfecta de functionare...

post-11705-1257286897_thumb.jpg

post-11705-1257286968_thumb.jpg

post-11705-1257286993_thumb.jpg

post-11705-1257287009_thumb.jpg

Pietene, masina are perdeluta electrica are si navigatie( intradevar mica) si magazie CD. Senzorii nu stiu la ce iti folosesc, eventual daca ti-ai luat permisul in Arges! Cat despre volan sport, eu zic ca cel pe care il are masina in standard e mult mai frumos, cu comenzi. Parerea mea

Si oricum, va rog pe cei care nu aveti altceva mai bun de facut, sa nu mai faceti comentarii degeaba. Daca cineva vrea sa-si spuna parerea e ok, eu ma bucur insa as vrea cateva pareri cat se poate de pertinente. Multumesc!

cam asa. e cheala vai de capu' ei!...

vad ca aveti tare mult timp la dispozitie voi, mai baieti! inceracati sa faceti ceva constructiv: lasati detaliile neimortante (nu de alta dar eu inca nu am vazut e46 cu toate dotarile enumerate de voi, in Romania) si dati-va si voi cu parerea cu privire la subiectul topicului!

Prietene esti tare. Probabil nu sti ce inseamna o masina cu toate dotarile, stai in banca ta.

Permisul nu l-am luat la Arges.

Nu ma lua ca la ce iti folosesc senzorii de parcare, ca putem sa o luam si in urmatorul fel, la ce iti folosesc senzorii de ploaie, senzorii de lumina? Geamurile electrice? si etc...

Laso moale...

E frumoasa masina si destul de dotata cred ca e cel mai potrivit cuvant.

Bafta la vanzare!

Apropo ti se potriveste cu desavarsire topic-ul facut de colegul nostru Roland! :)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=65283&hl=

Si in Legatura cu perdeluta electrica mai gandeste-te!!!

Edited by RaZz

e greu de facut un pret pt asa ceva... se vand deja destule E90 cu 11-12 mii. probbil la 9000 chiar ai vinde-o pe asta, sau 10 mii daca ai noroc... dar masina nu e prea speciala (motor, optiuni). eu sunt curios de o treaba... cum de are casetofon? in 2005 mai existau casete?

Nu ma pot abtine fara sa zic ca BMW e cea mai tare marca la capitolul audio adica cum naiba poti sa faci o masina in ian 2005 cu caseta ?! ?! :) :lol: :) Mai ales daca are un sistem audio de top (harman&kardon zice vanzatorul).

Ma repet: Cum e posibil sa pui "cazetofon" in 2005 la o marca germana premium ?! :) Astia sunt (erau) culmea ! ! !