Jump to content

macara geam

alina_84

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Ce problema e de fapt? Nu urca (coboara) geamul si se aude motorasul lucrand sau?

mie imi coboara dar se aude un carait ura t de tot iar cand urca se intampla in ultimul timp sa-mi ramana si blocat pe la jumate....nu stiu despre ce e vorba dar cred ca motorul lucreaza....sa fi prins ceva prin macara?...habar nu am dar se aude trosnind prin el cand urca si cand coboara....bafta

Ce problema e de fapt? Nu urca (coboara) geamul si se aude motorasul lucrand sau?

mie imi coboara dar se aude un carait ura t de tot iar cand urca se intampla in ultimul timp sa-mi ramana si blocat pe la jumate....nu stiu despre ce e vorba dar cred ca motorul lucreaza....sa fi prins ceva prin macara?...habar nu am dar se aude trosnind prin el cand urca si cand coboara....bafta

Nope...e de la cablu :) pb sa "incalcit" in motoras.

Geamul e prins in suporti de plastic cu cate un surub cu cap de zece. e posibil ca acel surub sa se fi slabit sau sa fi sarit pur si simplu geamul de pe sina. Bineinteles ca se poate sa se fi uzat rolele de plastic. Oricum trebuie verificate toate suruburile macanismului.

Nope...e de la cablu :) pb sa "incalcit" in motoras.

Duxer exact asa se aude ca un cablu care s-a incurcat pe undeva...mi se poate duce motorasul din cauza asta or what? multam

SI la mine se aude asa pe dreapta la pasager, dar nu chiar totdeauna. Nu cred sa se arga motorasul insa sa nu se roada si sa se rupa cablul :) Eu am desfacut odata unul si nu ai cum sa schimbi doar cablul...cel putin asa mi s-a parut...eventual sa il intinzi din nou in motoras.

SI la mine se aude asa pe dreapta la pasager, dar nu chiar totdeauna. Nu cred sa se arga motorasul insa sa nu se roada si sa se rupa cablul :) Eu am desfacut odata unul si nu ai cum sa schimbi doar cablul...cel putin asa mi s-a parut...eventual sa il intinzi din nou in motoras.

Man ma dispera ...la mine (E39 520i 1997) se aude de cateva luni iar in ultimele saptamani am arenuntat la ideea de a-l mai folosi (geamul din dreapta fata)...caraie de-mi freaca emisferele cerebrale intre ele de-mi vine sa dau cu ciocanu in geam cateodata de nervi :lol: ...si toata povestea bine inteles ca a aparut din senin... vara,cald, geamuri,trapa deschise cat as fi fumat o tigare si dintr-o data cand dau sa-l inchid sunetu ala de mi-a stricat chefu :) ....as incerca sa mai desfac usa aia dar cum am dai jos fata aia de usa singur mi-am dat seama ca trebuie sa fii de o dibacie de invidiat la degete ca sa poti umbla prin gaurelel alea minuscule (dinspre geam) ca sa poti spune ca fai treaba acolo si ca nu doar iti faci nervi .. plus de asta imi ramne blocat la uracare pe la jumate si trebuie sa dau in jos de cateva ori pana sa faca urcarea completa .. so....trebuie sa schimb toata macaraua?....multumiri de raspuns

Edited by Cosminas

Am schimbat o macara pe spate (evident macara+motoras totul la un loc) si ca sa o schimbi trebuie sa dai jos geamul efectiv, asta inseamna indepartarea trimurilor cromate din exterior. Tind sa cred ca se poate "aranja" cablul in motoras.... pt ca la mine cand caraie ii bag frumusel un pumb in portiera si dupaia o bucata nu mai caraie :) Edited by duxter

La mine a fost cablul dus si acelasi lucru ca tine pateam si eu. Si nu m-am dus imediat si avea perioade cand nu se mai auzea nimic. Si, da ti se poate arde motorasul pentru ca il forteaza. Mai exact ce se intampla: este un cablu format din mai multe "fire" ca sa spun asa... si aceste fire se rup si agata de aceea se aude zgomotul. Iti dau nr de telefon al baiatului care m-a ajutat: 0769354517 - Catalin. Bafta! si incearca intre timp sa nu il mai deschizi ca sa nu afecteze motorasul. Edited by alina_84

La mine a fost cablul dus si acelasi lucru ca tine pateam si eu. Si nu m-am dus imediat si avea perioade cand nu se mai auzea nimic. Si, da ti se poate arde motorasul pentru ca il forteaza. Mai exact ce se intampla: este un cablu format din mai multe "fire" ca sa spun asa... si aceste fire se rup si agata de aceea se aude zgomotul. Iti dau nr de telefon al baiatului care m-a ajutat: 0769354517 - Catalin. Bafta! si incearca intre timp sa nu il mai deschizi ca sa nu afecteze motorasul.

Mersi frumos

• 1 month later...