Jump to content

Noua serie 5? inca un topic pe aceasta tema

liviu_arh

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie unul imi place foarte mult, pe viu inca nu l-am vazut, dar sunt convins ca arata mai bine decat in filmulete.Ma bucur ca au revenit la stilul bmw in ceea ce priveste interiorul, pt ca la e60 m-a dezamagit.In rest, pare perfect acest f10 :)

Aceeasi parere si aici.

Faza e ca atunci cand a aparut e60, nu prea imi venea sa zic asta cu toate ca e39 era foarte frumos si elegant desenat la interior. E60 s-a vrut un high-tech al vremii lui. Si a fost de ce sa n-o recunoastem.

E60 e unul dintre cele mai originale BMW din toate timpurile. Iar faptul ca acum, cu F10 s-a revenit la linia de design a lui e39 e si asta un lucru bun.

Sigur e cel de la Bacau :)

E masina de teste. Sunt zeci care circula pe acolo. Merg angajati ai BMW cu ele, le testeaza. Practic, sunt tot timpul la serviciu. Asa serviciu mai zic si eu :lol:

Arata superb pe negru dar formele se vad mai bine pe culori mai deschise. Negrul mai estompeaza impresia de 3d.

Iti dai seama ca ei pun in mod intentionat acea banda adeziva. Se uita omul la masina care transpira prin toti porii BMW si emblema e acoperita. Atunci omul isi pune din nou intrebarea, oare nu e altceva? Si se uita iar la masina si normal ca da de aceeasi 100% BMW. Asta cu acoperirea emblemei e un tertip menit sa faca omul sa se uite mai mult, mai insistent la masina. Sa-l marcheze si mai tare. E un soi de teaser.

Super Alexandru83, gasisem si eu zilele trecute varianta pe bej si argintie, etc. Cand am dat sa le pun pe forum, nu le-am mai gasit :) Soarta :lol:

Bejul ala e foarte elegant dar mi-e teama sa nu dea tonul la vreo noua moda manelistico-marlaneasca cum a fost anul 2008-2009 cu albul cand indiferent de masina, daca era sa fii trendy, alba trebuia sa fie.

As fi vrut sa deschid un topic unde sa discutam culorile, care cum pica mai bine, care scoate mai bine in evidenta noile elemente de design prezente pe 5 dar pentru ca ma astept la o noua decizie desteapta din partea cuiva de a inchide topicul motivand ca mai exista inca unul de F10. Ma las pagubas.

Regret cand vad ca unii dintre voi s-au resemnat in fata prostiei altora, nu vreau sa ma duc pe un alt forum BMW pentru ca am venit aici nu pentru nu stiu ce piscot de moderator (au fost multi oameni super ok printre ei dar din pacate si ei au renuntat, li s-a luat) ci sunt pentru membri, pentru pasionatii cu adevarat ai marcii si doar de asta as vrea sa discut dar... hopa, se inchide topicul ca cica mai avem unul :) Asta-i viata.

Zicea unul ca sunt frustrat sau ca am frustrari. Da, am, multe chiar. El, ei sunt cauza frustrarilor mele. Ei insisi sunt frustrarea :)

Iti dai seama ca ei pun in mod intentionat acea banda adeziva. Se uita omul la masina care transpira prin toti porii BMW si emblema e acoperita. Atunci omul isi pune din nou intrebarea, oare nu e altceva? Si se uita iar la masina si normal ca da de aceeasi 100% BMW. Asta cu acoperirea emblemei e un tertip menit sa faca omul sa se uite mai mult, mai insistent la masina. Sa-l marcheze si mai tare. E un soi de teaser.

Super Alexandru83, gasisem si eu zilele trecute varianta pe bej si argintie, etc. Cand am dat sa le pun pe forum, nu le-am mai gasit :D Soarta :)

Bejul ala e foarte elegant dar mi-e teama sa nu dea tonul la vreo noua moda manelistico-marlaneasca cum a fost anul 2008-2009 cu albul cand indiferent de masina, daca era sa fii trendy, alba trebuia sa fie.

As fi vrut sa deschid un topic unde sa discutam culorile, care cum pica mai bine, care scoate mai bine in evidenta noile elemente de design prezente pe 5 dar pentru ca ma astept la o noua decizie desteapta din partea cuiva de a inchide topicul motivand ca mai exista inca unul de F10. Ma las pagubas.

Regret cand vad ca unii dintre voi s-au resemnat in fata prostiei altora, nu vreau sa ma duc pe un alt forum BMW pentru ca am venit aici nu pentru nu stiu ce piscot de moderator (au fost multi oameni super ok printre ei dar din pacate si ei au renuntat, li s-a luat) ci sunt pentru membri, pentru pasionatii cu adevarat ai marcii si doar de asta as vrea sa discut dar... hopa, se inchide topicul ca cica mai avem unul :D Asta-i viata.

Zicea unul ca sunt frustrat sau ca am frustrari. Da, am, multe chiar. El, ei sunt cauza frustrarilor mele. Ei insisi sunt frustrarea :D Asta e, cu d-astia ca ei am invatat ca cel mai greu lucru in viata e sa faci un prost sa inteleaga ceva...

Ca pe bimmerpost.com :)

http://www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/5serie...ering.html#more

O senzaĂžie nouǎ de condus, linǎ. Mai multǎ agilitate Âşi stabilitate ĂŽn fiecare situaĂžie. RoĂži spate care ajutǎ la ĂŽntoarcerea a pânǎ la maximum trei grade – o miÂşcare micǎ, dar cu efecte mari.

Fie cǎ este vorba de curbe strânse ori de o parcare, DirecĂžia activǎ integralǎ uÂşureazǎ direcĂžionarea. La viteze de sub 60 km/h, roĂžile faĂžǎ Âşi spate se ĂŽntorc ĂŽn direcĂžii opuse, pentru a reduce zona de ĂŽntoarcere Âşi pentru a se asigura cǎ fiecare curbǎ este luatǎ precis.

La peste 80 km/h, roĂžile faĂžǎ Âşi spate se ĂŽntorc ĂŽn aceeaÂşi direcĂžie, pentru a asigura un rǎspuns superior Âşi extrem de confortabil la schimbarea benzilor pe Âşosea.

Cu DirecĂžia activǎ integralǎ, conducǎtorul auto Âşi pasagerii BMW Seria 5 Sedan experimenteazǎ o cǎlǎtorie relaxatǎ Âşi un confort crescut. Condus rapid, schimbǎri de direcĂžie, viraje strânse, parcare – bucuraĂži-vǎ de o direcĂžionare care sprijinǎ activ plǎcerea dumneavoastrǎ de a conduce.

Asta inseamna ca si rotile de fata vireaza ? :lol: :)

eu am fost acum vreo saptamana la Munchen si am fost si la Muzeul BMW. LA parter e un showroom normal dar nici acolo nu o aveau, as fi dorit sa o vad nu doar din niste poze. Pentru GT aveau un salon dedicat foarte misto, dar nu aveau sedanul :lol:.

Bine ca e in Bacau unul si nu au la sediu in Munchen :)

Rotile spate*

Imi cer scuze am gresit

Deci vireaza si rotile din spate?

Da vireaza maxim 3 grade si rotile spate. Am mai vazut asa la o masina...cred ca citroen...

E un lucru bun, ajuta la dinamica si la confortul masinii dar daca te gandesti la drumurile si gropile noastre o sa ai o grija in plus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.