Jump to content

Noua serie 5? inca un topic pe aceasta tema

liviu_arh

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Seria 5 GT Âşi seria 5 sunt douĂŁ maÂşini complet diferite, prin urmare ai postat offtopic aici.

Esti grav omule.

Ia intra matale pe orice configurator, de exemplu pe cel de pe bmw.de si vezi unde ai sa gasesti 5 si 5GT si dupa aia sa te dai zmeu :)

Ia uite-le ce frumos stau toate in aceeasi categorie.

Cat despre afirmatia ta ca ar fi doua masini COMPLET DIFERITE, bate-te peste gura ca spui niste tampenii mari cat tine. Nici macar 7 si 5 nu sunt complet diferite. Poti afirma ca seria 1 si 5 sunt complet diferite dar nu astea... in fine, cred ca iti cer prea mult.

Sa se duca undeva cei de la BMW. Tocmai cand am reusit sa fac pace cu design-ul manelist de extravagant al E60-ului (no offence to anyone) si ma pregateam sa dau cca. 20.000 eur pe un model din 2007-2008, acum au scos seria 5 noua... impecabil de frumoasa (asta e cuvantul cel mai potrivit dupa mine).

Este o indepartare de Bangle style, care e un american idiot dupa parerea mea de xenofob :))) si o revenire la un stil mai clasic gen E39. Ramasitele epocii "maneliste" sunt printre altele antena aia in forma de inotatoare derechin, nu prea inteleg, cred ca au uitat-o acolo. Nici farurile spate nu ma omoara, dar sunt acceptabile.

Dar in rest, masine este frumoasa foc. Chiar comparam Mercedes-urile cu BMW-urile ultimilor ani si constatam cu regret ca Mercedes mai intelege notiune de frumusete prin simplitate, BMW vede frumusetea ca ostentatie, parca. Si din ce am inteles, BMW a inteles sa incline un pic mai mult pe comfortul rularii la seria 5 noua. Asta e singurul lucru care imi displace la E39 pe care il am: nu e cel mai comfortabil "ride" dar nici nu e Ferrari sa se lipeasca de sosea.

Pretul este imens dupa parerea mea pentru conjunctura actuala, mi-am configurat un model si am ajuns la 70.000 eur. Nu stiu cum fac, dar raman inca 1 an cu E39 si imi iau modelul nou.

Parerea mea e:

Pro:

1) Frumoasa, si-au revenit cei de la BMW.

2) Nu o sa o vezi la manelisti, tigani, copii < 20 ani, pentru ca forma nu impresioneaza in mod extravangant.

3) Same handling, better comfort (sunt tare curios).

Contra:

1) Pretul imens(ce e mai mult de 50.000 EUR e risipa de bani in Romania cu cei 250 km de autostrada pe care ii avem).

2) Shark tale :)(( si forma farurilor.

Concluzia: Nota 10+ si BMW isi va recastiga o cota piata pierduta in favoarea Mercedes si din imagine (Ca paranteza - in ultima vreme parca Audi a luat-o razna cu led-uri chicoase, design agresiv, etc)

Atata timp cat in titlul topicului nu este specificat seria 5 "SEDAN" putem discuta despre toate formele caroseriei seriei 5 inclusiv touring si GT.

Există un topic dedicat.

Esti grav omule.

Ia intra matale pe orice configurator, de exemplu pe cel de pe bmw.de si vezi unde ai sa gasesti 5 si 5GT si dupa aia sa te dai zmeu :)

Ia uite-le ce frumos stau toate in aceeasi categorie.

Cat despre afirmatia ta ca ar fi doua masini COMPLET DIFERITE, bate-te peste gura ca spui niste tampenii mari cat tine. Nici macar 7 si 5 nu sunt complet diferite. Poti afirma ca seria 1 si 5 sunt complet diferite dar nu astea... in fine, cred ca iti cer prea mult.

Ba dimpotrivă, tu eşti grav.....bolnav.

Ţi-am spus că agresivitatea asta gratuită trebuie exteriorizată cumva ĂŽntr-un mod constructiv.

Apucă-te de un sport, fă mişcare, prea te ĂŽncordezi pe internet.

Nu are importanţă unde se găseşte seria 5 GT pe configurator, eu mă refeream la design, la clasa din care face parte, la mărime.

Seria 5 GT a preluat de la seria 7 şasiul, iar ecartamentul este aproape identic.

Chiar sunt maşini complet diferite din punct de vedere al design-ului şi al clasei din care fac parte.

Seria 5 este o limuzină, ĂŽn timp ce seria 5 GT este o maşină de nişă, nu este nici hatchback dar nici SUV deşi se compară cu un SUV ca dimensiuni.

Un cuvânt poate avea multe ĂŽnţelesuri.

Dacă eşti nelămurit cu privire la sensul unui cuvânt sau a unei fraze, politicos şi civilizat este să ĂŽntrebi emitentul la ce s-a referit mai exact.

Din moment ce nu eşti ĂŽn stare, este doar problema ta.

Iar când mă refer la design, nu mă refer la linii, pentru că se vede clar că acestea sunt asemănătoare.

Mă refer la design-ul total al celor două maşini.

Seria 5 este o maşină frumoasă, superbă din punctul meu de vedere, ĂŽn timp ce seria 5 GT are un design care a născut şi va continua să nască anumite controverse.

Edited by Ciupanezu

:) hai mai, tocmai tu care spuneai:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=322578

.....[bullshit]......

Si tu Ciupanezule care ziceai:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=323513

Multumim pentru initiativa, sper sa o punem si in practica, si sa imbunatatim modul in care "convietuim" in aceasta comunitate.

Eu sunt consecvent.

Acel topic nu demonstreazã decât un singur lucru.

Demagogia Âşi ipocrizia nu sunt lucruri caracteristice doar clasei politice ci Âşi unor banali forumiÂşti.

Un cuvânt poate avea multe ĂŽnţelesuri.

Dacă eşti nelămurit cu privire la sensul unui cuvânt sau a unei fraze, politicos şi civilizat este să ĂŽntrebi emitentul la ce s-a referit mai exact.

Din moment ce nu eşti ĂŽn stare, este doar problema ta.

politicos si civilizat daca esti intrebat nu poti raspunde si se ajunge la un alt conflict si nu stiu din cauza cui<iti dau un ex ca sa intelegi>:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...75288&st=60

incepand cu postul 61 pana se inchide topicul...

de ce naiba cand ai o parere contra se ajunge mereu la flame?

Edited by Alex_wly

+1

Constat si eu ca pe acest topic, ca si pe multe altele dealtfel, se deviaza de la subiect si se ajunge la dispute personale publice si foarte des Ciupanezu este implicat. Nu ca el le-ar genera, o fi intamplare, dar al dracu' de des se intampla deja.

@Ciupa: Nu te supara, esti un membru valoros al forumului, cu cunostiinte tehnice ok si foarte saritor, dar nu te mai implica in discutii inutile cu toti care nasc flame-uri :)

LE: Pana la urma, mergeti pe PM si faceti ce vreti dar nu mai incarcati topic-uri cu vanitati personale.

Edited by andrei27

Ca sĂŁ nu te implici ĂŽn certuri ar trebui sĂŁ nu te implici ĂŽn discuĂžii.

Tu ai 421 de posturi ºi tot ai avut unele certuri pe acest forum din câte Îmi amintesc eu.

Asta Înseamnã noÞiunea de forum În România, discuÞii plus multã ceartã.

Nu am ce discuta nici pe pm cu unii oameni, dacĂŁ ar fi dupĂŁ mine, nu ar exista conversaĂžii ĂŽntre mine Âşi ei.

politicos si civilizat daca esti intrebat nu poti raspunde si se ajunge la un alt conflict si nu stiu din cauza cui<iti dau un ex ca sa intelegi>:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...75288&st=60

incepand cu postul 61 pana se inchide topicul...

Nu este deloc adevĂŁrat.

Eu nu mĂŁ cert niciodatĂŁ cu oameni care-mi vorbesc civilizat.

Acel topic nu are relevanÞã pentru cã era total inutil pentru un forum auto.

Pentru cĂŁ mulĂži oameni nu sunt ĂŽn stare sĂŁ discute, au probleme de comunicare.

Constat si eu ca pe acest topic, ca si pe multe altele dealtfel, se deviaza de la subiect si se ajunge la dispute personale publice si foarte des Ciupanezu este implicat. Nu ca el le-ar genera, o fi intamplare, dar al dracu' de des se intampla deja.

@Ciupa: Nu te supara, esti un membru valoros al forumului, cu cunostiinte tehnice ok si foarte saritor, dar nu te mai implica in discutii inutile cu toti care nasc flame-uri :)

Ete na, nu constati nimic ca nu esti de capul tau. Daca Ciupanezu spune ca Pamantul se invarte in jurul lui, asa e :) Nu ai drept sa-l contrazici :twoup:

Asa este, e un membru valoros al forumului, exact cum e fiecare organ din corpul uman. Are o functie clara si importanta. E un fel de sfincter, foarte important pentru ca poti sa faci pe tine si el e cel ce tine lucrurile la locul lor dar in acelasi timp nu pierde nicio ocazie sa se faca de rahat :) In fond, asta e functia lui principala.

Are cunostinte tehnice luate si citite pe google, se vede de la o posta ca nu simte fenomenul si-i place sa se dea profesor :D Si asa este, e foarte saritor... pe un camp de castraveti si la scos morcovi.

Uite de asta atata lume il ia in bombeu... si daca ne gandim putin si dam niste pagini cu niste ani in urma o sa descoperim ca asta nu e nici macar umbra unor bimmeri adevarati care s-au retras fix din cauza unor personaje sterile ca cel de fata.

Vezi Ciupanezule ca se poate? Pot sa spun lucruri corecte, adevarate, la subiect fara sa te jignesc si fara sa vorbesc de viata ta privata. Si apropos de asta, nu mai imi face recomandari ca dai numai pe langa. Fix ca un pudel din ala mititel care vrea sa dea si el o carja la o catea in calduri dar care e de talie dubla decat el si incearca si el si da aiurea din codita... cam asa faci tu :D

@Andrei, el e principalul care se baga in seama aiurea si o face pe desteptul si naste flameuri. In rest oamenii pe aici sunt super ok dar mai vine cate unul din asta ca el care din fericire nu e caracteristic pentru forumul asta dar care irita prin copilarii si mascareli inutile. Io sincer sa fiu ii ridic la fileu ca e fraier si pune botu :(

Acel topic nu are relevanÞã pentru cã era total inutil pentru un forum auto.

off:

datorita locului unde era deschis topicul mie mi s-a parut unul interesant.....trebuie sa te duca capul sa faci un asa topic,in plus de asta lumea a sarit cu comm acolo si de bine si de rau :))

certurile intr-adevar sunt inveitabile pe forum,dar totusi nu cred ca trebuie sa discriminam pe unii si altii.nu spunem noi ca suntem sau nu mai destepti decat alte persoane de pe forum.

nu am voie sa dau ex alt forum,oricum este pt alta marca de masina dar am vazut acolo oameni care intr-adevar nu stiu sa scrie si exprimarea lor este jalnica.nimeni nu a criticat acest lucru.fata de acel forum aici chiar sunt numai si numai Einstein.

Alex, omul a facut doar o afirmatie. E parerea lui, e ceea ce gandeste el. Nu poate intelege ca e o tampenie ce zice si refuza sa creada ca el zice muuuulte tampenii.

Cand afirmi ceva fara sa aduci niciun argument, nicio baza rationala e clar... maxima cu efect de minima emisa de cine oare? Chupaaaaaa-chups.

Ete na, nu constati nimic ca nu esti de capul tau. Daca Ciupanezu spune ca Pamantul se invarte in jurul lui, asa e :) Nu ai drept sa-l contrazici :twoup:

Asa este, e un membru valoros al forumului, exact cum e fiecare organ din corpul uman. Are o functie clara si importanta. E un fel de sfincter, foarte important pentru ca poti sa faci pe tine si el e cel ce tine lucrurile la locul lor dar in acelasi timp nu pierde nicio ocazie sa se faca de rahat :) In fond, asta e functia lui principala.

Are cunostinte tehnice luate si citite pe google, se vede de la o posta ca nu simte fenomenul si-i place sa se dea profesor :D Si asa este, e foarte saritor... pe un camp de castraveti si la scos morcovi.

Uite de asta atata lume il ia in bombeu... si daca ne gandim putin si dam niste pagini cu niste ani in urma o sa descoperim ca asta nu e nici macar umbra unor bimmeri adevarati care s-au retras fix din cauza unor personaje sterile ca cel de fata.

Vezi Ciupanezule ca se poate? Pot sa spun lucruri corecte, adevarate, la subiect fara sa te jignesc si fara sa vorbesc de viata ta privata. Si apropos de asta, nu mai imi face recomandari ca dai numai pe langa. Fix ca un pudel din ala mititel care vrea sa dea si el o carja la o catea in calduri dar care e de talie dubla decat el si incearca si el si da aiurea din codita... cam asa faci tu :D

@Andrei, el e principalul care se baga in seama aiurea si o face pe desteptul si naste flameuri. In rest oamenii pe aici sunt super ok dar mai vine cate unul din asta ca el care din fericire nu e caracteristic pentru forumul asta dar care irita prin copilarii si mascareli inutile. Io sincer sa fiu ii ridic la fileu ca e fraier si pune botu :(

Hahahaha :)

Nu mai e nimic de zis, te-ai autocaracterizat prin acest post, sau mai bine zis, ţi-ai dat arama pe faţă.

Eşti penibil şi trist, vorbele tale nu au finalitate, eşti un mic frustrat de pe internet, cred că ai putea fi studiu de caz pentru această categorie de indivizi.

Ăţi recomand să nu mi te mai adresezi.

off:

datorita locului unde era deschis topicul mie mi s-a parut unul interesant.....trebuie sa te duca capul sa faci un asa topic,in plus de asta lumea a sarit cu comm acolo si de bine si de rau :D)

certurile intr-adevar sunt inveitabile pe forum,dar totusi nu cred ca trebuie sa discriminam pe unii si altii.nu spunem noi ca suntem sau nu mai destepti decat alte persoane de pe forum.

nu am voie sa dau ex alt forum,oricum este pt alta marca de masina dar am vazut acolo oameni care intr-adevar nu stiu sa scrie si exprimarea lor este jalnica.nimeni nu a criticat acest lucru.fata de acel forum aici chiar sunt numai si numai Einstein.

Da, e foarte greu să faci un topic de genul ăsta, trebuie să fii un adevarat "Einstein", vorba ta.

Este normal ca lipsa de cultură şi educaţie să fie marginalizată ĂŽn societate, asta nu se ĂŽntâmplă doar pe un forum ci şi ĂŽn viaţa reală.

Edited by Ciupanezu

@ Ciupanezu:

Normal ca am avut si eu discutii in contradictoriu, se mai intampla, dar nu atat de des si nu atat de lungi ! Imi pare rau ca nu accepti un sfat, o observatie de bun simt, ai inteles total gresit ce am vrut sa zic.

Eu ma opresc aici si ar trebui ca un moderator sa opreasca seria lunga de off-topic-uri.

Mă rog, ai dreptul să ai o părere.

Asta nu ĂŽnseamnă că ai neapărat şi dreptate.

Să te urmărească şi pe tine 2-3 indivizi pe toate topicuri pentru a te ataca şi să vedem cât de matur şi civilizat vei reacţiona, mai ales când vei fi jignit.

Edited by Ciupanezu

Sã te urmãreascã ºi pe tine 2-3 indivizi pe toate topicuri pentru a te ataca ºi sã vedem cât de matur ºi civilizat vei reacÞiona, mai ales când vei fi jignit.

mai mult ca sigur si de mine este vorba aici,dar tin sa te contrazic si pentru asta aduc si dovada care se gaseste intr-un comm mai sus:

postul 245

"iar ai vb cand trebuia sa taci......tu chiar nu te poti abtine?mai bine decat sa imi raspunzi mie in 2 peri la comm iti vezi de treaba sa nu ma scoti din pepeni."

VIP nu te urmareste nimeni...

Taci ma si nu te mai plange. Iei si jignesti pe toata lumea si acum vii si te smiorcai ca o mironosita.

Ontopic, deja avem doua bucati de 5-ar nou in Galati. Un 550i si celalalt inca nu stiu ce e dar e :)

La mai mare.

Revin cu rugamintea catre cei care fac test drive cu masina sa ne impartaseasca si noua din impresiile rezultate.

Am mai vazut eu inca doua ambele 530d, joi sunt programat la test drive la Trado Motors pt 530d voi spune atunci parerea despre masina.

Am o rugaminte pt colegii de pe forum va rog sa nu va mai luati de Ciupanezu si sa-l mai jigniti pt ca este prietenul meu si dusmanii lui voi fi dusmanii mei.

Taci ma si nu te mai plange. Iei si jignesti pe toata lumea si acum vii si te smiorcai ca o mironosita.

Ontopic, deja avem doua bucati de 5-ar nou in Galati. Un 550i si celalalt inca nu stiu ce e dar e :)

La mai mare.

Revin cu rugamintea catre cei care fac test drive cu masina sa ne impartaseasca si noua din impresiile rezultate.

550i... ma trec fiorii ce optiuni are si ce stie sa faca. Si eu vreau :))

@Tetsuzan: Sunt foarte curios de parerea ta, avand in vedere ca masinile noastre curente sunt la fel. Sa postezi informatii detaliate, si pe mine m-ar tenta un 530d (sau xd mai bine).

Edited by andrei27

Da sigur ! insa 530 xd nu exista deocamdata n-au scos nici un model X din seria noua. 550i trebuie sa fie interesant intradevar ca optiuni nu conteaza foarte mult ca ti le poti pune pe oricare din ele dar motorul tre sa fie interesant cu Turbo dar din pacate nu au modelul asta aici nici macar in showroom au 523i si 528i si 530d cum vreau sa trec pe diesel m-am hotarat sa testez 530d-ul. Am sa vin cu parere foarte detaliata sper sa ma lase cat mai mult agentul cu masina vreau sa merg si in oras si in afara sa o vad cum se manifesta si in trafic si la viteza mare, curbe, stabilitate mai ales ca au tot ridicat-o in slavi sa vedem din ce-i facuta :)

They say... they say it's alien tehnology, asa mult o lauda cei de la BMW :))

La 550i ma refeream la optiuni in sensul ca multe optiuni sunt incluse multe in pachetul de baza, fata de un 520i, par exemple. Interesant e ca optiunile o pot duce de la 40.000 ftva la 80.000 ftva (cu aproape toate incluse), dublarea pretului de baza mi se pare enorm orice ar fi.

Sunt tare curios, dar eu nu am "curajul" sa fac test drive inca pentru ca nu imi permit acum modelul dorit care costa circa 70.000 ftva. La anul scap de actualul credit si ma gandesc la un leasing pe firma. Pana atunci vor aparea destule review-uri din partea utilizatorilor si poate o iau second-hand de la Tetsuzan. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.