Jump to content

Noua serie 5? inca un topic pe aceasta tema

liviu_arh

Recommended Posts

@ihearto: Nu exagerez cu nimic, pur si simplu am tras masina 2 minute ca sa-si revina pt ca ii venea sa verse iar agentul de la test drive a spus bine ca nu conducea el ca eu am mers destul de linistit

@DOMI: Nu din cauza smunciturilor ii sa facut rau pt ca masina aproape nu smuncea deloc simteai doar cum te lipea de scaun dar nici un fel de smuncitura sau bruscare dar avand in vedere ca mergeam cu 160-170 prin curbe abrupte care le luam destul de tare la viteza aia, practic testam niste viraje e normal sa ti se faca rau mai ales ca in masina era ca intr-un fel de carosel, eu am adrenalina in sange si imi firbeau venele deci pt mine n-a fost cine stie ce senzatie dar mi-a placut singura objectie raspunsul cu intarziere la pedala desi destul de mic sub o secunda.

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate un an jumate :)

Ma, tu sigur lucrezi la ING unde am eu contul si stii la ce suma imi ajunge dobanda cu capitalizare la depozitul care-l am si abia atunci o sa-mi permit sa iau o masina din asta.

Liviu, multumesc :(

Cat despre raul de masina... sunt multi care si in tren, in autobuz, etc, au rau de masina asa ca nu ma mira.

ihearto, da, m-am gandit la 535d dar... si la 535xd m-am gandit dar si asa se duce la patru poli de iepuroi si... sunt niste oferte la seria7 de mai ca-mi vine sa iau una :twoup:

Noroc ca io-s mai dinamic asa de felul meu...

Am mai zis si alta data. Inainte sa-mi iau X3 am vrut seria 3 de fapt dar nu mi-a placut deloc spatiul la locurile din spate, era o cerinta importanta. A urmat garda la sol mult prea mica la 3-ar si portbagajul mic, asa am ajuns la X3... asta e, nu regret nicio clipa, e o masina extraordinara daca o configurezi corect.

Asa ca acum am rezolvat si problema spatiului si tot... cu noul 5.

In fine, sa revenim la 5-uri :)

Am vazut un 5 absolut superb, o sa-i fac niste poze de calitate si o sa le pun si aici.

Edited by d-rive

@d-rive: Scuze am inteles gresit ce ai scris am crezut ca te referi ca tre sa mai treaca o luna jumate sa revina preturile la normal avand in vedere ca optiunile sunt mai scumpe decat masina in sine! e bine ca ai capitalizare totusi insa nu vad ce legatura are asta ca nu cred ca-ti cumperi masina din dobanda de la banca! Si Offtopic am lucrat in mai multe banci insa in ING nu am ajuns inca ! daca ajung vreodata o sa ma uit la depozitele tale :twoup: Edited by Tetsuzan

Stai linistit, am crezut ca glumeai, nu e nicio suparare.

Ai dreptate cu preturile, daca la asta te refereai.

La toamna vor aparea motoare noi, tractiunea integrala si alte chestii. Probabil pe la anu, asa cum zici tu, vor aparea si reducerile. Cel putin daca facem o paralela la ce s-a intamplat cu seria 7 din punct de vedere al evolutiei preturilor.

In acelasi timp, eu am o vorba. Orice pe lumea asta e negociabil. Tine de priceperea fiecaruia in a negocia un contract, fie el si pentru o masina abia aparuta. De putut se poate, vointa si putinta sa fie :twoup:

Deocamdata, din pacate, s-au vandut fantastic de putine BMW-uri in Romania. Mai ales 5-uri noi. De 1 si 3 nici nu vreau sa mai vorbesc, sunt la pamant sau chiar sub pamant ca nivel al unitatilor vandute. Noroc cu X-urile si in special X5 si X6 ca altfel AB era knock-out.

Aaaaa, ce e important de spus. Mercedes e absolut intr-un con de umbra cu designul si atractivitatea la modelele actuale. Asta ca sa fiu politicos si sa nu zic ca sunt varza. Deci, suplimentar fata de faptul ca BMW a scos o masina absolut dementiala, noul 5, ceilalti, Mercedes in special si Audi, sunt cam nasol pozitionati si ofera teren mare de manevra pentru noul 5 care pur si simplu le va pune la zid din toate punctele de vedere.

Da avand in vedere adausul comercial de 500% pus de BMW Romania sunt convins ca se poate necogia cand am mentionat la telefon despre faptul ca optiune costa mai mult decat masina inainte sa fac programarea la test drive agentul mi-a spus ca despre asta mai discutam la fata locului deci bine inteles exista solutii. Din pacate n-am fost niciodata fan audi mi sau parut ok masinile dar departe de BMW. Cat despre Mercedess de cand au facut pactul cu Renault mi-am imaginat ca ceva trebuie sa fie imputit sigur ca BMW va fi lider cu aceste modele 5 sunt intru totul deosebite si f reusite vor mai aparea acusi si modelele X. Si eu vreau sa ma orientez catre un 530d nu vreau sa ma intind prea mult 535xD inseamna mult mai multi bani si un consum destul de ridicat iar la ce fac eu cu masina 99% in oras chiar nu mi-ar folosi la nimic X tot ce m-ar incanta ar fi sistemul BiTurbo sau TwinTurbo cum se cheama ca ar reduce acel f mic lag dar la urma urmei nu-i nici aia ceva f grav depinde ce preturi vor fi depinde de ce vremuri vin ce bani voi avea depinde de multe! Insa abia astept sa pun si eu mana un F10. Pana una alta ma reindragostesc de 525i-ul meu care incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult de la o zi la alta ce pot sa zic foarte bune masini sunt cele facute de BMW nu m-as orienta spre altceva. App are cineva un manual de F10 ?

Guest poleposition

tu ai auzit de:

http://www.senado.gov.br/sf/senado/portaldoservidor/jornal/jornal65/Imagens/virgula.jpg

?

bine, asta in cel mai bun caz.

Cred ca cel mai bine te-ar satisface un "product library interactive". Un fel de biblie oficiala pentru orice BMW.

Daca ai drum prin Galati, da-mi pm inainte si se rezolva.

Nu cred ca am drum prin galati prea curand insa a-si fi multumit si cu un manual daca apare ceva l-as vrea si eu :twoup:

Mersi mult d-rive raman dator, o sa ma uit putin chiar acum sa vad despre ce e vorba, sunt foarte pasionat de F10 vreau sa ma documentez cat mai mult despre masina si in final sa imi si cumpar una :twoup:

Cu ocazia asta am sa ma documentez mai bine si despre E60 sunt curios cum sta treaba la cutia de viteze sport, fiind sport este mai putin fiabila decat una normala ? la F10 stiu sa deosebesc una sport de una normala la E60 oare e la fel ? e timpul sa aflu :)

Edited by Tetsuzan

Mie mi-a placut foarte mult cum e livrata puterea la F10 535i, pur si simplu e o incantare, nimic violent, lag extrem de mic, banuiesc ca era din cutie, si nu nu obosea oricat de sus te duceai, ceva extrem de rafinat ..

Fixed. :twoup:

Da, F10 535i trebuie sa fie o incantare, insa din pacate nu pt strazile din Romania unde in oras abia prinzi 50 in timpul zilei si nu cred ca mentii viteza aia constant mai mult de cateva minute. O sa astept si eu pt test drive 535i F10 sunt al naibii de curios !

Ba da, ºi pentru strãzile din România.

Totul depinde de banii pe care-i ai.

Ăn România poĂži avea Âşi Ferrari dacĂŁ te Ăžine buzunarul.

Totul Ăžine de bani.

Dacã trãieºti În Germania ºi ai alte strãzi, Însã ai banii din România, tot ceva cu motor mai mic vei conduce.

Da si in Romania dar in afara oraselor in orase nu poti, nu neaparat datorita strazilor, ci pt ca orasele sunt mici comparativ cu afara, ajungi imeidat intr-un capat in celalalt nu ai unde sa te intinzi cu motoare mari, iar mai e si foarte aglomerat foarte multi idioti care ingreuneaza traficul. Sa zicem ca in afara ai avea unde insa nu ai autostrazi si drumurile sunt destul de urate in anumite zone si exista riscul de accidente oricum chiar si asa tot merita sa te bucuri de o asa masina !

Eu ĂŽn oraÂş am unde conduce sportiv.

Ăi-am zis, totul Ăžine de bani.

DacĂŁ-Ăži permiĂži 530d, ĂŽĂži iei 530d.

DacĂŁ-Ăži permiĂži 535i sau M5, ĂŽĂži iei 535i sau M5 ĂŽn funcĂžie de necesitĂŁĂži.

Poti sa iti permiti si avion,daca nu ai unde sa mergi cu el degeaba.Ca accelerezi printre blocurile gri pana la 140 si dupa pui frana brusc si tot asa pana vomiti aia nu e mare lucru (parerea mea).Bine,cine nu zice ca si-ar lua masina misto daca ar avea bani,chiar si in romania,nu cred ca zice bine dar asta nu inseamna ca te plimbi cu placere.

OraÂşele sunt pline de bulevarde, doar cocalarii idioĂži aleargĂŁ pe strĂŁduĂžele dintre blocuri.

DacĂŁ ai bani Âşi o maÂşinĂŁ puternicĂŁ, plĂŁcerea e garantatĂŁ.

Aproape totul, ĂŽn viaĂža asta, Ăžine de bani.

Poti sa iti permiti si avion,daca nu ai unde sa mergi cu el degeaba.Ca accelerezi printre blocurile gri pana la 140 si dupa pui frana brusc si tot asa pana vomiti aia nu e mare lucru (parerea mea).Bine,cine nu zice ca si-ar lua masina misto daca ar avea bani,chiar si in romania,nu cred ca zice bine dar asta nu inseamna ca te plimbi cu placere.

Ai dreptate si eu ma enervez la culme in oras cum apuc si eu sa accelerez si dau sa mentin viteza ba apare un prost, ba trece unu strada, strazile sunt mici ai de facut cubre nu ai unde la mine cel putin nu ai unde sa mergi e pur imposibil si te scoate din sarite. Multe lucruri tin de bani intradevar dar nu totul se rezuma la bani cel putin nu pt mine nu banu il face pe om.

Ciupanezule, iar emiti lucruri perfect adevarate amestecate cu prostii mari de tot. Si iti atac ideea, nu pe tine :)

Haideti sa ne "maturizam" si noi, in sens de civilizatie, ratiune, gandire.

Exista reguli de circulatie, limite de viteza. Nu au fost puse degeaba si ar trebui sa le respectam, atat pe bulevarde, cat mai ales intre blocuri, pe stradute.

Eu am vrut 520d si am ales 530d. Am ales cu inima, nu cu ratiunea. Cu toate astea, sunt constient ca nu prea o sa am unde sa alerg cu masina... decat la vecinii unguri si mai departe in vestul Europei, mai ales Germania unde o sa merg si eu cu 250km/h constant sa ma invat cu viteza mare :twoup:

Cat despre partea de demaraj, am ales motorizarea mai puternica pentru ca sunt in Romania, daca eram in Germania luam cel mai mic motor ca acolo nu ai nevoie sa faci depasiri asa de des ca la noi.

In fine.

Ideea e ca trebuie sa ne mai schimbam putin mentalitatea.

Intradevar, nu banul face pe om dar masina o iei in functie de cati bani ai. Sunt de acord si cu faza ca poti sa-ti asezi fundul intr-un 5-ar nou nout si sa mergi pe la noi, in fond, de asta ai masina aia sa te bucuri de ea.

Ca sunt gropi, drumuri ca vai de ele, bashca mai suntem si niste inculti dpdv al circulatiei rutiere si respect reciproc pentru viata... asta e tara in care traim si noi o facem sa fie asa.

Cu Ferrari chiar nu ai ce face in Romania. Eram cu 3 zile in urma prin Bacau si in fata mea un frumos 360Modena... ce folos, dadea prin gropi (nu ma refer la gropile din Bacau ca era chiar ok orasul in comparatie cu altele) la fel ca si mine cu o Octavie Tour. In afara mergea maxim 130-140km/h. Pentru masina aia chiar e pacat sa mergi asa.

Care aveti nevoie de informatii cu caracter tehnic sau functional, 100% sigure, intrebati aici pe topic, consult biblioteca BMW si va zic... nu ca le-as sti eu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.