Jump to content

Noua serie 5? inca un topic pe aceasta tema

liviu_arh

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine. Mi se pare mai "normala" cumva.... dar asta poate doar fiindca m-am obisnuit cu liniile funky ale E60-ului. Arata ca o adevarata evolutie de la E39. Imi place.

exact. si mie mi se pare o reluare a evolutiei liniei 5 :lol: e60 era un pic scos din context, dupa gustul meu, iar f10-le pare sa fie cu adevarat continuarea liniei, acolo unde a lasat-o e39 :)

Daca o sa arate asa, am la ce sa visez :)

:) some new images de pe net

Un spy foto cu hologramele date jos animalo-digital si un posibil spate.

Si sedanul si GT-ul sunt dementiale!!!

Asta-i pt carcotasii care spun ca nu arata bine interiorul si bordul de la BMW!!! :lol:

Sper ca F10-le sa nu fie o corcitura...ar fi pacat ... :) mie-mi pare mai mult 3-ar decat 5 in pozele astea spion de pe www...imi placeau mai mult farurile cu pleoape de la E60...bafta

post-26332-1258139976_thumb.jpg

post-26332-1258139987_thumb.jpg

Sper ca F10-le sa nu fie o corcitura...ar fi pacat ... :) mie-mi pare mai mult 3-ar decat 5 in pozele astea spion de pe www...imi placeau mai mult farurile cu pleoape de la E60...bafta

Din pozele de mai sus, s-ar parea ca va arata foarte bine...pare foarte impunatoare...ramane de vazut in realitate, ca pozele, nu arata adevarul din realitate...

Mie imi e teama cu farurile...sper sa fie ceva specific BMW si nu merc...dupa mine, farurile de la E60 au fost foarte reusite...

pentru cei care fac comparatie cu E60...chiar dc mie-mi place f mult E60-ul, sper sa arate mult mai bine decat acesta, doar se vrea o evolutie si eu nu vreau sa raman doar cu E60-ul

Pozele sunt inselatoare si intodeauna facute din unghiuri favorabile, cu lumina exact cum trebuie. Am vazut un GT acum o saptamana si ceva pe strada. Spatele e oribil.. nu are nici un dumnezeu, si liniile in general sunt cam fara noima, nu au cursivitate, parca nu e legata, unitara. Nu stiu excat cum sa ma exprim. Zici ca e un adolescent cu haine bune si de firma, dar de stiluri diferite, care separat, fiecare arata bine, dar impreuna iese ceva deranjant..

.

masina se pare ca va fi lansata in martie 2010...
11.11.2009

PRESS RELEASE

Munich. The World Premiere of the new BMW 5 Series Sedan, the synonym for aesthetics and Driving Pleasure in the premium middlerange segment, is about to take place.

We are releasing a short trailer teasing at the sporting and elegant design of the new BMW 5 Series Sedan, using the kinetic sculpture from the BMW Museum to create the silhouette.

On November 23rd, 8p.m. CET, the kinetic sculpture trailer will be replaced by a Live-Stream of the unveiling ceremony of the new BMW 5 Series Sedan. At the same time all relevant media information will be available for downloadind at the BMW Group PressClub.

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=320882

Edited by alexandru_83

Nu imi place. Inainte diferenta intre 5 si 7 era mare. Acum din fata arata ca un 7 mai mic. Din lateral, spatele arata a lexus gs.

Nu cred ca era asa mare diferenta , sa ne uitam la e32 si e34 si cineva care nu se pricepe poate foarte usor sa confunde si e39 cu e38.

Arata foarte bine. Mi se pare mai "normala" cumva.... dar asta poate doar fiindca m-am obisnuit cu liniile funky ale E60-ului. Arata ca o adevarata evolutie de la E39. Imi place.

exact. si mie mi se pare o reluare a evolutiei liniei 5 :lol: e60 era un pic scos din context, dupa gustul meu, iar f10-le pare sa fie cu adevarat continuarea liniei, acolo unde a lasat-o e39 :)

Daca o sa arate asa, am la ce sa visez :)

subscriu,

pare mai mult o evolutie din e39 decat de la e60

e foarte frumos daca o sa arate asa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.