Jump to content

vand roata de rezerva e46 originala(nou)

Recommended Posts

cat ? 100E ? daca vrei 50 lei decat pe roata - anunta-ma; daca nu .... succes

ma baiatule cred ca ai o problema,aia sunt bani de lumanari si in plus de asta roata este noa vezi cat este la bmw

cu 50 E s-a vandut pe forum , stare identica . Asta e un pret orientativ .Omul poate sa ceara cat vrea .

este si vb cum pui problema unii sunt f enervanti

Este pe 15'' sau pe 16'' ?

70 de eu ultimul pret si gata

ce masina ai?

cu 50 E s-a vandut pe forum , stare identica . Asta e un pret orientativ .Omul poate sa ceara cat vrea .

probabil ,asta e noua dar sa zic ultimul pret si gata 70 eu

mda... ma scuzati; evident, este marfa omului si poate sa ceara cat doreste...

si ... entersky care este aluzia ta cu lumanarile, pentru ca sincer sa fiu, nu m-am prins de poanta poate ma luminezi si pe mine

P.S. eu doream roata pur si simplu pentru a mai scapa de cateva kg din masina pentru ca sunt maniac al kg in plus

Edited by cobrelu

mda... ma scuzati; evident, este marfa omului si poate sa ceara cat doreste...

si ... entersky care este aluzia ta cu lumanarile, pentru ca sincer sa fiu, nu m-am prins de poanta poate ma luminezi si pe mine

P.S. eu doream roata pur si simplu pentru a mai scapa de cateva kg din masina pentru ca sunt maniac al kg in plus

am vrut sa-ti spun ca nu era un pret ok si nu este o roata care face 50 de ron este 290 de eu la bmw

in plus de asta este noua.acum ma intelegi?

Nu e scumpa cu cei 70 euro esti aproape de pretul de vanzare, sa nu imi spui ca daca vine omul cu 60 nu o dai. Nu a zis nimeni ca dai tepe, dar pareai putin iritat la opinile colegilor, ce sa ii faci este forum :). Edited by Dan_316i

€44.83 : atat e una noua dupa cum ne arata domnul dan mai sus

nu vreau sa fim rai insa forumul asta e sa ne ajutam unii pe altii (cum putem), sa ne facem preturi frumoase nu sa ne talharim, pentru ca unii nu au de unde sa stie cat costa o roata noua si tu probabil te-ai fi bucurat la cativa lei in plus: esti nou pe forum si vad ca nu prea stii ce se intampla pe aici si inca nu sunt sigur daca ai ceva in comun cu marca BMW

€44.83 : atat e una noua dupa cum ne arata domnul dan mai sus

nu vreau sa fim rai insa forumul asta e sa ne ajutam unii pe altii (cum putem), sa ne facem preturi frumoase nu sa ne talharim, pentru ca unii nu au de unde sa stie cat costa o roata noua si tu probabil te-ai fi bucurat la cativa lei in plus: esti nou pe forum si vad ca nu prea stii ce se intampla pe aici si inca nu sunt sigur daca ai ceva in comun cu marca BMW

ok

nu ai decat sa o cumperi de unde crezi tu cu pretul ala ...succes si bafta!!! :)

p.s:nu ma grabesc sa o dau oricum 7o de eu nu este mult!

Ofer 150 lei, suport transport. Imi trebuie la E90.

am inteles !dar 150 e putin daca vrei 60 eu.o aduc eu in buc ca am drum sapt viit .este un pret bun m-am mai interesat si nu o gasesti noua la banii astia

si am sa-ti dau si suportul care vine in interior ca sa-ti pui cricul sa nu se zbata in portbagaj.este 100% compatibila cu masina ta

ma poti contacta la 0726751226

o zi buna!

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.