Jump to content

problema cu sunetul, nu se mai aude in toate boxele

Recommended Posts

salutare,

am o problema cu sunetul, la inceput se auzeau doar boxele de pe partea dreapta. dupa un timp doar cele de pe partea stanga. acum se aud doar 2 din ele de pe partea stanga. cele 2 din fata.

am fost astazi la cei de la bmw, si nu prea ma inteles bine ce au zis(au vorbit in olandeza, ca nu stiau engleza, iar eu nu inteleg asa bine olandeza). oricum ideea e ca e dus radio-ul(banuiesc ca se referea la modulul de radio).

boxele sunt legate la modulul de radio sau la monitor?

modulul de radio e in portbagaj sub magazia de cduri?

multumesc!

• 4 weeks later...
da. ai navi?

da ... am navi ... dar nu stiu de care (mk3 sau mk4)langa butonul de volum are led-ul ala triunghiular , nu patrat

modulul radio este plasat in stanga portbagajului ... sub navigatie si cd changer ?(pt. ca m-am uitat si la mufa ,am miscat si un pic de fire .. poate poate)

• 3 weeks later...
Am si eu unul de vanzare la 250eur daca e cineva interesat, e din 2001/2 nu mai stiu exact. Pot sa va ajut si cu repararea modulelor voastre daca n-ati rezolvat problema pana acuma.

0740228312

m-ar interesa si pe mine sa il reparam pe ala al meu ... in masura in care se si poate

ne auzim dupa Sarbatori , sa vedem cum facem

m-ar interesa si pe mine sa il reparam pe ala al meu ... in masura in care se si poate

ne auzim dupa Sarbatori , sa vedem cum facem

Eu m-am intors in Bucuresti, daca n-ai reusit sa rezolvi problema ne putem auzi la un telefon zilele astea.

zilele trecute mi-am reparat si eu modulul radio bm54 la userul CREAM

rezultat : aceeasi claritate , aceeasi putere ...

acum se aud si la mine toate difuzoarele :) :lol: :)

super de treaba ... recomand

• 4 months later...
  • 1 month later...
am si eu o problema,de cateva zile nu se mai aude nimic in portiera stanga fata,am mk4 cu nav 16.9 si as vrea sa stiu e ars vreun final!si de ce totusi in stanga spate se aude...doar e stereo sunt 2 finali,normal ar fi sa nu se mai auda ori toata stanga ori toata dreapta, eu cel putin asa am patit la alte playere cand sa ars un final.si va rog spuneti_mi si mie unde se afla modulul radio la mine e vorba de e46 touring 2004,eu sub computerul de nav mk4 nu am nimic,sau modulul asta e integrat in mk4 .... :twoup: