Jump to content

Vand BMW 330xd pachet M II

Miky

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eeee, asa mult? Ca doar el nu se plimba in afara Bucurestiului, ca noi, ci in afara Ploiestiului, deci un maxim 4%. :)

Altul ? Tu ai lipsit la parte cu facutul. Citeste pe paginile anterioare

nu vreau sa te contrazic, dar inainte de 330xi pe care il am in prezent, am avut un e46 330d manual si consumul in oras (mentionez...Valcea) nu scadea sub 12%. Un xd ar trebui sa consume cu cel putin 1l in plus. Acum eu cred ca tu ai spus consumul de 9% ca pe un consum mixt...ceea ce ar fi mult mai aproape de adevar. Dar daca ai reseta consumul si ai merge prin bucuresti in ore de varf 9%/.....imposibil

NO OFFENCE!

Edited by osanusa

nu vreau sa te contrazic, dar inainte de 330xi pe care il am in prezent, am avut un e46 330d manual si consumul in oras (mentionez...Valcea) nu scadea sub 12%. Un xd ar trebui sa consume cu cel putin 1l in plus. Acum eu cred ca tu ai spus consumul de 9% ca pe un consum mixt...ceea ce ar fi mult mai aproape de adevar. Dar daca ai reseta consumul si ai merge prin bucuresti in ore de varf 9%/.....imposibil

NO OFFENCE!

Sunt sigur ca nu am cum 9% in bucuresti. Mai ales in ore de varf. Tot ce am cerut a fost sa ne gandim ca nu este acelasi trafic in ploiesti ca la voi. Am spus ca o sa fac consumul si o sa-l pun. Nu incerc sa mint pe nimeni ca nu am d c .

Va salut.

In primul rand vreau sa-mi cer scuze fata de toti cei carora m-am adresat urat si nu meritau, mai ales in legatura cu consumul.

Consumul mi-a iesit la 11.7 l/100 km in oras.

Ati avut dreptate si ptr asta imi cer inca odata scuze mai ales fata de Ciupanezu. Am gresit si imi asum raspunderea.

Masina ramane la vanzare la pretul de 17000 EUR + un set de cauciucuri de iarna folosite doar anul trecut.

Ptr contact : Mihai,

tel : 0744435170

Multumesc

Va salut.

In primul rand vreau sa-mi cer scuze fata de toti cei carora m-am adresat urat si nu meritau, mai ales in legatura cu consumul.

Ati avut dreptate si ptr asta imi cer inca odata scuze mai ales fata de Ciupanezu. Am gresit si imi asum raspunderea.

Masina ramane la vanzare la pretul de 17000 EUR + un set de cauciucuri de iarna folosite doar anul trecut.

Ptr contact : Mihai,

tel : 0744435170

Multumesc

Asta e un consum realist pt. ploiesti. Dar in bucuresti nu ai cum sa scoti sub 14 in ore de varf.

cea mai sigura varianta k sa afli consumul real este sa te duci la pompa, ii faci plinul(lasi pompa sa se opreasca singura), dai kilometrajul la 0 si mergi cu masina pana la 100km dupa care te duci la pompa si faci iar plinul, cat iti arata la pompa k ai bagat, ala e consumul :)

Nici o problemĂŁ, e ok din moment ce ai recunoscut. :)

eu unul consider ca masina isi merita banii astia. Nu vreau sa ma gandesc la "Criza". Sunt foarte multi care pun preturi f f f mici spunand ca e criza si defapt masina e o epava. Conteaza ce primesti de banii astia. Bafta la vanzare...poze cu interiorul ai?

eu unul consider ca masina isi merita banii astia. Nu vreau sa ma gandesc la "Criza". Sunt foarte multi care pun preturi f f f mici spunand ca e criza si defapt masina e o epava. Conteaza ce primesti de banii astia. Bafta la vanzare...poze cu interiorul ai?

Poze cu interiorul gasesti pe a 2-a pagina a topicului. Mrs ptr sustinere

Accept si variante mai noi + DIFERENTA.

• 3 weeks later...
comun e un 316i nu un 330 xd

:)) misto afirmatie! dar ala chiar consuma 9% :lol: asa ca as prefera unul in ziua de azi in locul acestui "prototip" care are impozitul anual din 2010 de 1080 ron consuma 12 la mers incet siii nu mai zic de pretul ei :)

:)) misto afirmatie! dar ala chiar consuma 9% :lol: asa ca as prefera unul in ziua de azi in locul acestui "prototip" care are impozitul anual din 2010 de 1080 ron consuma 12 la mers incet siii nu mai zic de pretul ei :)

U de ce ai mai aparut ? Esti plictisit

U de ce ai mai aparut ? Esti plictisit

Da, mi s-a parut ca ai zis altceva . Oricum nu inteleg ce de ce e "prototip" in viziunea lui. Trecand peste asta dace vrei sa-mi stergi anuntul, nu ai decat . Nu am injurat pe nimeni, nu am vorbit urat cu nimeni ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.