Jump to content

Ajutor! Am nevoie de ceva!

Recommended Posts

Am si eu nevoie de unpic de ajutor oameni buni :blink:

De unde gasesc eu sa iau niste kedere pentru parbriz si luneta si pentru usi si portbagaj etc... pentru un bmw 520i e28?? :)

as vrea noi daca s-ar putea totusi... unde imi recomandati sa ma duc unde as gasi? sau macar pt parbriz si lunata.. nust

astept raspuns danke :)

Presupun, dupa nick, ca esti din Bucuresti....voi merge, daca azi e deschis, la un magazin de piese auto f bine aprovizionat...sa intreb daca au si chedere...ca mie mi-au adus toate piesele pe care le-am solicitat (cand am schimbat totul pe fata...pana la ultima bucsa au avut :blink:)

PS: magazinul e din Constanta...dar daca se gaseste in Constanta...nu-mi fac probleme ca nu gasesti tu in Bucuresti :)

Presupun, dupa nick, ca esti din Bucuresti....voi merge, daca azi e deschis, la un magazin de piese auto f bine aprovizionat...sa intreb daca au si chedere...ca mie mi-au adus toate piesele pe care le-am solicitat (cand am schimbat totul pe fata...pana la ultima bucsa au avut :blink:)

PS: magazinul e din Constanta...dar daca se gaseste in Constanta...nu-mi fac probleme ca nu gasesti tu in Bucuresti :)

93164[/snapback]

o sa fi uimit insa in Buc nu am gasit inca un magazin bine aprovizionat... si ce e drept e ca inca nu am cautat la fiecare straduta in detaliu.. in orice caz cand ai timp te rog sa te duci sa intrebi de chedere.. si daca zici ca ti-ai facut acolo toata masina te voi mai ruga sa mai intrebi si de farurile de pozitie alea de jos de tot de langa semnalizatoare.. si sa-mi zici si mie niste preturi ca nici pe alea nu le am...

merci frumos si astept vesti

Veni, vidi, kanchi vici... am gasit ulei pt cutie cu specificatia API GL 4, Castrol, pt mine...l-am luat..pt tine am gasit parbriz nou-noutz la 230RON, cu tenta verde...fara parasolar...dar chedere...din nou kanchi :blink:...Poate chederele de la parbriz si luneta vin odata cu acestea....

O sa mai caut pe nde mai ajung..

Era sa uit...nici proiectoare nu am gasit...am gasit geamurile de la semnalizatoare...si cred ca si semnalizatoarele..la 60ron, aripa stg fata la 80ron si cea dreapta la 140ron, sau 160!!!!

Toate piesele sunt noi-noutze :)

\

Era sa uit...nici proiectoare nu am gasit...am gasit geamurile de la semnalizatoare...si cred ca si semnalizatoarele..la 60ron, aripa stg fata la 80ron si cea dreapta la 140ron, sau 160!!!!

Toate piesele sunt noi-noutze :)

93812[/snapback]

la semnalizatoare nici nu prea m-am uitat insa nu vreau sa iau indiferent de conditia lor.. as vrea sa le fac transparente pe fata...

si aripa stanga la 80ron e ok dar nu am nevoie insa aia din dreapta de ce naiba e 140-160ron? aia din stanga e busita sau ce de e mai ieftina?

In orice caz.. aia din dreapta cred ca m-ar interesa.. exista sanse sa lase din pret? cum de sunt noi noute?

astept un raspuns, si maybe pe langa raspuns si id-ul tau sa vorbim mai direct...

saptamana viitoare pe marti-miercuri cica mi-e gata masina din tinichigerie :blink:

la semnalizatoare nici nu prea m-am uitat insa nu vreau sa iau indiferent de conditia lor.. as vrea sa le fac transparente pe fata...

si aripa stanga la 80ron e ok dar nu am nevoie insa aia din dreapta de ce naiba e 140-160ron? aia din stanga e busita sau ce de e mai ieftina?

In orice caz.. aia din dreapta cred ca m-ar interesa.. exista sanse sa lase din pret? cum de sunt noi noute?

93968[/snapback]

Sunt noi noute toate reperele..si eu am intrebat de ce e asa diferenta intre aripi...o sa intreb daca le aduce din Bucuresti...si daca da...de unde...pt ca nu are rost sa le iei de aici si sa le duci inapoi in capitala...ID-ul meu de mess e la datele mele :)...eu am pe amandoua aripile la boxa, luate cu diferite ocazii...dar trebuie putin lucrat la ele...sunt putin atinse :blink:..asa le-am luat...am zis ca le schimb la mine..dar nu mai investesc in E28-ul meu....le dau bonus la vanzare...cand o fi sa il dau...:)

am niste chedere pe acasa .si unul sigur este de luneta sau parbriz.as vrea sa sstiu parbrizul ala de 2300 000.este cumva turcesc???ca original bmw ma indoiesc.

95187[/snapback]

ma daca e in stare buna si poate fi folosita l-as vrea.. zi-mi un pret.. eventual si un id de mess. merci frumos.

Iti recomand sa vorbesti la auto karma. Daca vrei si site-ul mai adaugi un .ro la sfarsit. De asemenea eu am gasit multe piese pentru e28-ul meu la un magazinash pe mihai bravu. Telefon de acolo: 323.23.31//0720.361.815

96060[/snapback]

merci frumos.. il try it out :blink: