Jump to content

Vand BMW X5

stefandanyel

Recommended Posts

CUTIE TIPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

,NU A FOST AVARIATA SE POATE VERIFICA LA AB,FOLIE OMOLOGATA,MAGAZIE CD,JANTE PE 19 ,WEBASTO,REVIZIE EFECUATA BAVARIA SCHIMBAT FILTRE ULEI PLACUTE BUCSI FATA,

ACCEPT UNELE VARIANTE ,PRET DE VANZARE 14000 €

:)

post-22776-1257579885_thumb.jpg

post-22776-1257579899_thumb.jpg

post-22776-1257579914_thumb.jpg

post-22776-1257579932_thumb.jpg

post-22776-1257579946_thumb.jpg

post-22776-1257579959_thumb.jpg

Deci sunt farurile originale dar am dat sticla jos ca sa ii pun angel-eys.uri si acolo unde este semnalizarea este inca un plastic portocaliu care se da jos si farurile or sa arate exact ca ale mele. De striatii nu stiu nimic nu a avut poate la cele mai vechi au si striatii :)

Arata foarte bine mai ales interiorul are Pachet M interior-exterior chiarnu il vrea nimeni???

Domnule Poleposition nu degeaba te plangeai ca se ia un anumit domn pe aici pe forum de tine, vad ca are motive poate am gresit cand am zis:Pachet M interior-exterior dar aici nu cred ca este un site de luat la mistouri.

Vreau sa mai scrii pe topicul meu doar daca cumperi sau ceri informatii despre masina.

Multumesc pentru intelegere

Guest poleposition

eu ? nu m-am plans, mie imi face placere, ma distreaza cand se agita nimirucii :)

Nu poate, ci sigur ai gresit cand ai spus Pachet M, desi imi este greu sa cred ca nu faci diferenta intre o masina cu pachet M si un fara, fapt ce poate fi privit si din alt punct de vedere, dar nu as vrea sa te jignesc :lol:

Este bine ca VREI sa nu mai scriu aici, din pacate nu esti in masura sa imi interzici asa ceva, dar sigur, te poti agita in continuare.

Noroc la vanzare.

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.