Jump to content

de vanzare 318ci -2001

bmw318ci

Recommended Posts

Din punct de vedere atat tehnic cat si estetic masina arata ireprosabil!

Dotari: 4 geamuri electrice; oglizi electrice incalzite; servo-directie; climatronic; jante alia; proiectoare; scaune tapitate piele pe margini; inchidere centralizata

p.s. scaune incalzite...

km 61.000 -Pt dovada merg pe orice tester vrea clientul

Pret 9000 fix

post-29795-1257667809_thumb.jpg

post-29795-1257667820_thumb.jpg

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu am alta parere, bazata si pe propria experienta: daca NU vrei sa negociezi, pui pretul pe care il doresti.

am patit asa cand am vandut un cielo mai demult. m-a sunat unul sa ma intrebe cand ne intalnim ca sa ia masina (cu banii jos). si asa a fost. mi-a spus ca atata vreme cat am scris "nenegociabil" inseamna ca stiu exact care e valoarea masinii...

succes la vanzare!

eu am alta parere, bazata si pe propria experienta: daca NU vrei sa negociezi, pui pretul pe care il doresti.

am patit asa cand am vandut un cielo mai demult. m-a sunat unul sa ma intrebe cand ne intalnim ca sa ia masina (cu banii jos). si asa a fost. mi-a spus ca atata vreme cat am scris "nenegociabil" inseamna ca stiu exact care e valoarea masinii...

succes la vanzare!

sal este 320 sau 318 ?

nefiind cunoscator in amanunt de bmw... cineva a zis ca e 320 da ca au gresit aia in talon are motorul de 1995cmc!

Acelasi sfat l am primit crezand ca este eronat cand am decis sa scriu 320 !

in talon scrie 318

gresala e de partea mea...cu titlul...asa mi a fost zis !

Repet nu sunt asa in tema cu chestiile astea!

prostia mea ...imi pare rau....

oricum amsina poate fi vazuta si testata ...oricand!

sau daca se ofera cineva ...dau 10.000 euro diferenta pt e92 coupe!

nefiind cunoscator in amanunt de bmw... cineva a zis ca e 320 da ca au gresit aia in talon are motorul de 1995cmc!

Acelasi sfat l am primit crezand ca este eronat cand am decis sa scriu 320 !

in talon scrie 318

gresala e de partea mea...cu titlul...asa mi a fost zis !

Repet nu sunt asa in tema cu chestiile astea!

prostia mea ...imi pare rau....

oricum amsina poate fi vazuta si testata ...oricand!

sau daca se ofera cineva ...dau 10.000 euro diferenta pt e92 coupe!

un 320 i din 2001 are motorul de 2171 cm 170 cp. si ma asteptam ca alex77, fiind un pasionat, sa isi dea seama ce motorizare are aceasta masina. bafta la vanzare !merita banii astia :)

dupa tine cam care ar trebui sa fie pretul?

nick-ul il am de cand am luat prima masina de marca bmw (318ci)

nu e vina lui alex e vina mea ca am ascultat de cine nu trebuia....deci prostia se afla de partea mea ....mi-e rusine sa recunosc dar asta e...

Multumesc frumos!

eu am pus 330 coupeul meu la 9000 :) si nu ma intreaba nimeni...plus ca e substantial mai bine dotat ca asta micu'

cred ca trebui sa o dau la 55-80 de mii inapoi si sa le zic oamenilor ca asa a venit masina de afara -fara carte de servis

s-a dus piata auto din romania direct la dracu

sigur o vand

SI IATA SI INCALZIREA!

masina pe care ai pus-o la vanzare are : Inmatriculata Ro in 2009-Unic proprietar in Elvetia-Carte de service

205.000 km

la km astia e si normal pretul ...

parerea mea...

eu cu asta merg pe orice tester ...unde vrea clientul si vedem acolo km ...

Si eu am facul lafel cand am luat-o!

post-29795-1257686173_thumb.jpg

cati proprietari are masina? daca are si 1 proprietar in Germania nu fi asa sigur de acei km...s-au vazut cazuri in care km in Germania erau cativa si cand au pus-o pe tester aici au fost altii. In primul rand conteaza cum se comporta masina pentru acei ani si acei km. Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.