Jump to content

de vanzare 318ci -2001

bmw318ci

Recommended Posts

Mie mai mult mi-ar convenii ca in 9 ani cat are masina sa aiba 90.000-100.000km adica o medie de 9-10.000km/an...decat 5000-6000 cat are a ta. Masina care sta se strica mai repede decat una care merge. Parerea mea. Sper sa nu te jignesc. Bafta la vanzare

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mie mai mult mi-ar convenii ca in 9 ani cat are masina sa aiba 90.000-100.000km adica o medie de 9-10.000km/an...decat 5000-6000 cat are a ta. Masina care sta se strica mai repede decat una care merge. Parerea mea. Sper sa nu te jignesc. Bafta la vanzare

are 61.000 ... :)

@tiger1:

Retin mentiunea ca e "pererea ta", dar intreb totusi pentru a invata ceva, poate:

Pe ce te bazezi cand afirmi cele de mai sus ? Ai avut masini si "umblate" si "statute" ?

Sau poti argumenta cu niste detalii tehnice ? Care sunt fenomenele ce se petrec ?

Faci referire la stationare de lunga durata ? Faci referire la o medie zilnica "minim acceptata" ?

@alex:

Evident ca facea referire la media lunara; si atunci cand vorbea de 9.000-10.000, cat si atunci cand vorbea de 5.000-6.000..

Uneori te grabesti un pic sa ne scrii, no offence (Am citit in acelasi timp si multe posturi "la obiect" din partea ta). :lol:

@alex:

Evident ca facea referire la media lunara; si atunci cand vorbea de 9.000-10.000, cat si atunci cand vorbea de 5.000-6.000..

Uneori te grabesti un pic sa ne scrii, no offence (Am citit in acelasi timp si multe posturi "la obiect" din partea ta). :)

Promit sã mã stãpânesc :lol:

SI IATA SI INCALZIREA!

masina pe care ai pus-o la vanzare are : Inmatriculata Ro in 2009-Unic proprietar in Elvetia-Carte de service

205.000 km

la km astia e si normal pretul ...

parerea mea...

eu cu asta merg pe orice tester ...unde vrea clientul si vedem acolo km ...

Si eu am facul lafel cand am luat-o!

multumesc frumos!...masina are un proprietar in germania si eu sunt al doi-lea proprietar roman !

Cumparand masina de la o matusa de a mea!

Sa inteleg ca nu ai avut incredere in matusa ? :) Ori nu am inteles eu ideea cu testerul...

P.S. Fara suparare ,orice "reply" inseamna un "up" la anuntul tau. :lol:

Edited by Aki Ross

eu am dus o pe tester ca nu credeam ca are km astia...

Nu cred ca ma ajuta caterinca ta sa vand masina...sau ma rog ...macar sa incerc

Scuza-ma daca ti s-a parut ca am facut "caterinca" doar ca am intalnit doua idei in spusele tale care nu se legau ... Stilul mai ironic este specific oricarui forum, ca de, ne mai descretim fruntile. Chiar iti doresc sa ai bafta la vanzare si nu uita ce am scris la P.S. :)

Edited by Aki Ross

mai bine schimba un moderator titlu, nu da bine deloc 320ci, trebuie pus exact indicativul masinii (318ci)

pe ce tester l-ai pus de a aratat km _reali_ ??? unde?? ...sau a aratat orele de functionare ale motorului si prin formula magica s-a facut o aproximare a km-trajului?

masina arata ft bine mai ales la interior, chiar arata de ~60k km :) (cel putin in poze)

bafta la vanzare!

ai lovit-o ? :) doamne fereste... :lol:

gRESIT ...N-AM LOVIT-O DAR II FAC SCHIMB ULEI SI VREAU SA I ADUC NISTE IMBUNATATIRI...UN B KIT!

nU PREA LOVESC EU MASINI ASA...

DUPA CE IESE OFER 4000 PT CABRIO FACELIFT!

sI TOTODATA...CUMPAR HARDTOP!...

• 2 weeks later...

Nu vreau sa intru in polemica dar iti mai dau si eu un UP, vorba colegului.

Parerea me n-o sati placa:

Presupunand ca totul e adevarat 100%, daca nu gasesti un pasionat, cunoscator si care sa o vrea pt multi ani - nu o vinzi in Romania pe "prafu`" asta. Chiar daca as fi perfect convins ca e o afacere dar vreau masina pt 2-3 ani ma gandesc ce greu imi va fi mie sa gasesc altu ca mine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.