Jump to content

de vanzare 318ci -2001

bmw318ci

Recommended Posts

Nu vreau sa intru in polemica dar iti mai dau si eu un UP, vorba colegului.

Parerea me n-o sati placa:

Presupunand ca totul e adevarat 100%, daca nu gasesti un pasionat, cunoscator si care sa o vrea pt multi ani - nu o vinzi in Romania pe "prafu`" asta. Chiar daca as fi perfect convins ca e o afacere dar vreau masina pt 2-3 ani ma gandesc ce greu imi va fi mie sa gasesc altu ca mine.

asa e !...

Nu pot sa o dau decat asa ...pt ca stiu ce masina e ...

pretul ramane la 8400 eur !

Multumesc!

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

se poate si eu un up? :)

am una la fel, la dotari, dar exact aceleasi dotari, acelasi model, difera culoarea interior si exterior. si vreau sa ma asigur: are cap cilindrica 1995cm3? ca, daca "da", atunci e 320ci, 150cp, si nu mai e ca si a mea :) daca e 318ci, atunci in mod sigur ai 1895cm3 si 87kw (118cp). e 320ci sau 318ci?

daca e, totusi, 1995cm3, si 150cp, nu vrei sa facem schimb? iti dau una la fel, iti poti continua vanzarea, ,schimbi doar pozele :twoup:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

7500 pret de achizitie (cash)

Stare foarte buna, schimb ulei facut recent si filtre!

KM reali verificabili unde vrea chilentul, vreau sa o dau cat mai curand deoarece am niste planuri cu un e65

Sper sa nu fie luat drept Up!

In cazul in care este rog un moderator sa stearga postul asta!

Multumesc Frumos

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.