Jump to content

e36 316i

SurehanD

Recommended Posts

Buna dragi forumisti si colegi BMW...

In sfarsit am reusit sa achizitionez un BMW de care sunt foarte mandru, de alt fel.

Masina este un e36 din 1996, motor 1,6 avand 75 KW (pentru mine sunt destui).

Ca dotari nu prea am cu ce sa ma laud decat trapa el. ABS, 2 x airbag, oglinzi el. OBC mic si cam atat. :)

Masina are 130k km care cred ca sunt reali (tinand cont ca pe cartea service din germania ultima revizie s-a facut in 2006 la 90k) si este intr-o stare impecabila estetic si tehnic acum.

pe viitor as vrea sa o cosmetizez sa o fac speciala...

Imi cer scuze pt calitatea pozelor (fiind facute cu telefonul).

post-28309-1257670336_thumb.jpg

post-28309-1257670353_thumb.jpg

post-28309-1257670364_thumb.jpg

post-28309-1257670375_thumb.jpg

post-28309-1257670390_thumb.jpg

post-28309-1257670402_thumb.jpg

Multumesc tuturor de aprecieri..

In legatura cu jantele am gasit la anumite persoane care se ocupa cu dezmembrari jante de 15 de 3-ar cu tot cu cauciucuri (mancate) la 300 RON si cred ca le voi achizitiona daca mai raman bani..

Consola as vrea s-o imbunatatesc cu un dublu climatronic si un CD-player OEM cu magazie...Dar asta pe viitor.

frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos si fara evenimente...de km un singur coment...la 130k in 13 ani ...hmm

fa un simplu calcul ziceai de 90k in 10 ai deci 90000:10:365=24.65 km pe zi

si cartile service se aranjeaza

masinile arata bine pt ca sunt aranjate bine si nu pt ca nu sunt calcate.

din nou...e o masina frumoasa incearca sa o tii cat mai originala

Edited by foscyucman

frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos si fara evenimente...de km un singur coment...la 130k in 13 ani ...hmm

fa un simplu calcul ziceai de 90k in 10 ai deci 90000:10:365=24.65 km pe zi

si cartile service se aranjeaza

masinile arata bine pt ca sunt aranjate bine si nu pt ca nu sunt calcate.

din nou...e o masina frumoasa incearca sa o tii cat mai originala

Se poate sa fie si cum zici tu... Cartea service e stampilata, sigilata cu numele fostului proprietar (o doamna) si semnatura ei. Acu nu stiu cat de pe bune e cartea (stiu ca se fac carti service cu 50 Euro) dar imi inspira incredere..

Merci de apreciere si crede-ma ca asta vreau sa fac : daca e sa schimb ceva pe ea va fi doar cu piese de BMW si nu chitch-uri din bazar sau alte prostii.

Da un cass sa se asorteze cu bordul de culoare neagra ar fi ok,pai Cristi ce s-o mai caute acum pe dedasubt,faptul e consumat eu as spune sa nu se uite acum:),da mie imi place pisica,cateodata imi e necaz cand mai vad pisicute inalte asa,pe gustul meu,ce bine era sa fi avut si eu una ca asta dar deh daca am vrut coupe.......,vroiam si coupe si inalta si confortabila,vroiam cam multe.......,defapt nu pute-ai sa iei o masina sport sa imbine placutul cu utilul de la niste bisnitari din Romania,cine nu vrea sa se duca in afara sa ia o asfel de masina pt. ca ai e teama,trebuie sa apeleze la un om calculat,serios,care cunoaste Germania,sa-i dai niste criterii cum trebuie sa fie masina pe care o vrei,daca vrei sa-i faci niste modificari minore si hot in afara de jante pe 15 ar mai fi un eleron din acela lat de m e36,un parasolar luneta si e cam de ajuns,o folie pe spate,eh acum depinde de preferinte,referitor la motor problema majora va fi cu racirea,in rest o masina ok,salut.

Multumesc tuturor inca odata...

Am cautat-o inainte s-o iau. Singura problema e ca trebuie sa ii schimb telescoape, bucsi si bielete.

Nu are pic de rugina fiindca a fost revopsita complet ( si nu din cauza ca a fost lovita --> am verificat-o si de asta) :)

In rest sunt foarte multumit de ea pana acu : piese ieftine, motor bun, merge bine.....

Saptamana asta voi schimba tot ce e am zis mai sus, inclusiv ulei si filtre si o curea de la alternator. Totul ma ajunge pe la 800-900 Ron cu piese noi in afara de telescoape. Eu zic ca e bine.

• 1 month later...

Merci de aprecieri.

Asta e gandul meu pe viitorul apropiat. Daca nu strang destui bani de un kit de M (bara fata + spate si praguri) iau splittere sau prelungiri de bara. Jantele sunt deja achizitionate si vor fi puse dupa ce va trece frigul si zapada. Iar la interior un climatronic digital, cd-player OEM si cotiera (cotiera cred ca va veni pana de sarbatori).

Merci de aprecieri.

Asta e gandul meu pe viitorul apropiat. Daca nu strang destui bani de un kit de M (bara fata + spate si praguri) iau splittere sau prelungiri de bara. Jantele sunt deja achizitionate si vor fi puse dupa ce va trece frigul si zapada. Iar la interior un climatronic digital, cd-player OEM si cotiera (cotiera cred ca va veni pana de sarbatori).

pune si tu cateva poze cu jantele...