Jump to content

xenoane la 270 Euro?

nik_romania

Recommended Posts

slabe.. instalatiile aftermarket nu ofera auto-leveling si nici instalatie de spalat fafurile.. da nici nu ai far cu lupa e jalnic.. in primul rand orbesti tot ce vine pe contrasens daca le tii reglate prea sus.. in al doilea rand daca se murdaresc farurile trebuie sa le stergi cu carpa umeda ceva ca altfel nu prea se vede nimic.. plus ca daca alegi si o culoare violet sau albastra la becuri (in functie de temperatura) pe timp de ceata sau ploaie vei vedea mai slab decat cu becuri normale pe halogen.. parerea mea este ca nu merita investitia asta indiferent cat or costa.. dar decizia iti apartie..

PS: cand te va orbi unu' de pe contrasens cu xenoane after marker reglate prea sus vei intelege ce spun :blink:

numai bine

le-am vazut montate pe 5-6 masini cu sau fara lupa si am intrebat proprietarii despre ele.. plus cate am vazut pe strada fara sa stau de vorba cu proprietarii dar fiind orbit de farurile reglate prost..

tie ti se pare ca ar fii afacere cu xenoanele astea after market?

fiecare are propriile exigente si sincer nu se ridica la inaltimea standardelor mele.. poate ca pe unii ii multumeste lumina xenoanelor astea dar eu am spus parerea mea proprie si personala si nu cred ca tre sa fii mare profesor sa vezi cateva lucruri usor observabile..

nu faceam antireclama stai linisitit, omul ne-a cerut o parerea si noi ne-am exprimat-o.. poate fii sau nu de acord cu ea.. oricum e decizia lui daca isi ia sau nu..

deci caline

am cel putin 6 cunoscuti care si-au pus kkturi de-astea pe masini. stau cu mine in cartier toti.

si-au pus pe: Vectra C (far cu lupa), Ford Focus (far fara lupa), BMW 318D fara lupa, Passat din 1999 farurile alea fara lupa cu striatii pe ele, A4 2002 cu lupa, Octavia 1 fara lupa. astea , si mai stiu o gramada de masini in oras. sunt I N F E C T E. arata de 2 lei , nu vezi nimic cu ele si te injura toata lumea seara. majoritatea dintre ei circula fara talon la masina pentru ce le-a luat politia talonul.

93236[/snapback]

depinde si de kitul de xenon in primul rand, in al doilea rand conteaza farul pe care montezi, normal ca un far fara lupa nu vede ca unu cu lupa, iar farul se si regleaza ca la becu normal....sa nu bata sus si aiurea......

Este in Ungaria kit de xenon cu 190 euro setul, dar o saracie......

in fine...parerea voastra...... :blink:

...eu mi-am pus si sunt foarte multumit de ele....merg mult noaptea si sunt foarte odihnitoare pt mine....le am de cateva luni bune si nu sa ars nici unul...am lupa la far.....am inteles ca altii au schimbat sigurantele ca nu au tinut dar au pus mai mari si sunt si ei multumiti...

...ok...dar de halogenele alea turcesti,pe care scrie: Made in Germany,ce parere ai?foarte puternice si prost reglate?...abia daca reusesti sa-ti dai seama cand trece de pe faza lunga pe scurta...dar hai sa-i calarim pe astia care au bani de XENOANE..

eu unul sunt total de acord cu Dan98, xenonul pus de producator in fabrica este bine reglat si testat si configurat special pentru masina respectiva. din cele aftermarket foarte putine intrunesc conditiile astea.

@gaz: daca vi la vara in constanta cu masina, te sfatuiesc sa faci un drum mamaia-navodari si o sa vezi ce inseamna xenoane puse aiurea pe un drum cu multe curbe, prost delimitat si prost iluminat. eu acum cateva luni era sa intru in parcarea unui camping din cauza unuia cu xenoane cu care m-am intalnit intr-o curba, si crede-ma, ca acea curba era foarte usoara, dar pur si simplu nu mai vedeam nimic in fata ochilor. daca as fi avut viteza mai mare probabil ma infigeam in vreun boschete. este extrem de neplacut sa intalnesti astfel de indivizi, mai ales ca ii intalnesti noaptea cand vizibilitatea este si asa mai proasta ca ziua.

@gaz tu ai impresia ca esti singurul care are 270 de euro sa-si puna xenoanele alea? te intreb pt ca suntem mai multi pe aici care castigam 270E fara a da prea mult din coate si intr-un timp relativ scurt si nu cred ca ar fii intradevar o problema chiar si dupa ce dai 13-14mii pana la 20-30 de mii de euro pe un bmw sa mai dai 270 de euro pe xenoanele alea.. asa ca nu cred ca vrem sa-i "calarim pe aia care au bani de xenoane".. daca intradevar ai orizonturile chiar atat de largi presupun ca stii ca puterea unui bec xenon este comparabila cu a unui blitz de aparat foto care ar da lumina continua si nu doar un flash.. presupun ca mai stii si de ce toate xenoanele din fabrica vin cu spalator de faruri si sistem de autoleveling.. dar iti mai repet o daca desi sunt sigur ca stiai ca doar "ai bani de xenoane" (270E, si nu multi ne permintem :blink: ) sistemul de spalare este pt ca la xenon daca se murdareste geamul de la far cu praf, noroi sau orice altceva lumina ia reflexii si bate imprastiat si sistemul de autoleveling este pt a regla in continuu inaltimea la care bat farurile astfel incat sa nu-i orbeasca pe cei din contrasens.. daca nu erau obligatorii aceste device-uri crezi ca fabricantul mai era obligat de cei care omologheaza aceste masini sa circule pe drumurile publice sa le monteze? :)

...aveti si voi dreptate...deranjaza...dar deranjaza si halogenele si xenoanele care nu sunt bine reglate...eo mi-am pus la opel instalatie iar la bmw am instalatie din fabrica....cand merg cu opelul nu-mi da nimeni fleshuri...cand merg cu bmw-ul imi dau multi fleshuri...cum se explica??

Guest poleposition
tzaranu da flashuri...orice xenon deranjeaza...fie el si de fabrica.....eu am xenon de fabrica...si toata lumea imi da flashuri...si eu le arata dejetu

93567[/snapback]

degeaba le arati mah "dejetu" ca oricum ii orbesti cu xenonele si nu te vad :blink:

Vand astia peste tot xenoane cu 270e?Si-a luat cineva?Sau macar o parere.

93215[/snapback]

ai grija ce cumperi !!! 270 E zici aa ? un vecin si-a pus xenoane pe o dacie berlina a dat 300 EU si nu sunt cine stie ce ! diferenta dintre farurile alea vechi si astea noi nu este decat culoarea atat dar nu poti sa te uiti de la 50 cm in ele si simti nimik !!!

ai grija ce cumperi !!! 270 E zici aa ? un vecin si-a pus xenoane pe o dacie berlina a dat 300 EU si nu sunt cine stie ce ! diferenta dintre farurile alea vechi si astea noi nu este decat culoarea atat dar nu poti sa te uiti de la 50 cm in ele si simti nimik !!!

95859[/snapback]

depinde de la cine le iei ca fiecare are capacul lui pana la 350E la aceeasi marfa.Eu am vorbit cu mai multi si sunt toate aceeasi marca si putere,dar difera vanzatorul

eu mi-am pus xenon pe faza scurta acum o sapt....intr-adevar 270 euro...ce sa zic ..e cu totul altceva...pe faza scurta aveam o lumina proasta de tot si imi bagasem si halogene de alea de 100 w si nimic...acum se vede excelent...intr-adevar nu e asa omogena lumina ca la halogen dar se face ca ziua (exagerez) ...eu sunt ff multumit...un an de zile am garantie

tot la firma asta din c-ta mi-am pus si inele de alea cromate pt bord...excelent..120 euro