Jump to content

Vand BMW 325 coupe

road_runner

Recommended Posts

BMW 325 COUPE 2,5 I 192CP ROSU

Pret: 3,500 EURO An Fabricatie: 1993 Carburant: Benzina

Rulaj: +200,000 km Capacitate: 2,500 cmc Putere: 192 CP

Dotari:

EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; AIRBAG SOFER; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

BODY KIT ***ZENDER*** ,MOTOR 2.5 24V VANOS! VOLAN SI SCHIMBATOR SPORT, PIELE, OBC MARE, CD BLAUPUNKT CU BOXE PANASONIC, TOBE SPORT, JANTE 17, SUSPENSII SPORT. FOARTE INGRIJITA! FARA ACCIDENT! PRET FERM!

PAK.Racing - Florin

0722735318 / 0763120256

YM: pak.racing

P.S. In caz ca raspund greu la mesajele de pe forum va rog contactati telefonic! Multumesc!

Ce ma seaca forumul asta de un timp in coace, intrebari stupide si aiurea, forumul pica ca netul de pe dial-up si oameni care au prea mult timp la dispozitie si ne plangem ca suntem vai de capul nostru. Din cate vad acolo pretul era "urgent doar azi" ai banul pe timp de criza esti bazat, iar faza cu 92 banuiesc ca e ceva nov-dec 92 si automat mai zice lumea '93. Una peste alta masina pare ingrijita si pretul nu e exagerat.

Foarte frumoasĂŁ Âşi ĂŽngrijitĂŁ maÂşina ... probabil o s-o vinzi repede. :)

Tu ai lipit "325-ul" ĂŁla pe spatele maÂşinii ? ... aratĂŁ groaznic ! :)

Baftã la vânzare !

Nu am lipit eu! Asa am luat masina!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry898209

de la 2900 ? :lol:

..si parca era 92 acolo :)

masina e 92 a 11a... si costa 3500 euro azi!

Una la mana: usor cu jignirile si amenintarile pe pm ca nu sperii pe nimeni! :) Doi la mana: cum crezi tu ca mai poti vinde masina asta pe forum dupa toate evenimentele care s-au succedat? :) E o chestie psihologica pana la urma sa nu cumperi ceva cu un pret muuult mai mare cand cu 48 de ore inainte era mai ieftin cu 600 de euro! Ai dreptate ca pana la urma s-o gasi unu' sa o ia, mai ales ca masina arata foarte bine, insa macar puteai fi sincer in detalii si macar aici pe forum sa renunti la subterfugiile samsaresti... :lol: Edited by Bobo1987

Una la mana: usor cu jignirile si amenintarile pe pm ca nu sperii pe nimeni! :) Doi la mana: cum crezi tu ca mai poti vinde masina asta pe forum dupa toate evenimentele care s-au succedat? :) E o chestie psihologica pana la urma sa nu cumperi ceva cu un pret muuult mai mare cand cu 48 de ore inainte era mai ieftin cu 600 de euro! Ai dreptate ca pana la urma s-o gasi unu' sa o ia, mai ales ca masina arata foarte bine, insa macar puteai fi sincer in detalii si macar aici pe forum sa renunti la subterfugiile samsaresti... :lol:

hai sa iti spun ceva aici nu pe PM: pe tine te sperii si daca ma uit urat la tine asa! :) AI ceva de zis la masina, te intereseaza o tura, un test-drive, o posibila negociere asupra pretului sunt aici pt asta nu sa ma cert cu unu ca tine...

BMW 325 COUPE 2,5 I 192CP ROSU

Pret: 3,500 EURO An Fabricatie: 1993 Carburant: Benzina

Rulaj: +200,000 km Capacitate: 2,500 cmc Putere: 192 CP

Dotari:

EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; AIRBAG SOFER; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

BODY KIT ***ZENDER*** ,MOTOR 2.5 24V VANOS! VOLAN SI SCHIMBATOR SPORT, PIELE, OBC MARE, CD BLAUPUNKT CU BOXE PANASONIC, TOBE SPORT, JANTE 17, SUSPENSII SPORT. FOARTE INGRIJITA! FARA ACCIDENT! PRET FERM!

PAK.Racing - Florin

0722735318 / 0763120256

YM: pak.racing

P.S. In caz ca raspund greu la mesajele de pe forum va rog contactati telefonic! Multumesc!

frumoasa masina...

pune o poza cu interiorul te rog !

Uite aici poze destule : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry898209

@road_runner : ma interesa masina, ce-ai facut, ai cumparat-o din Tg Mures si ai adus-o in Bucuresti ?

da am cumparat-o din Tg Mures si am adus-o aici in Bucuresti spre vanzare!

O dai in rate?

Da! Iti fac o oferta pe care nu o poti refuza :) Ai 2 rate: una de 3499 euro si inca una de 1 euro pe care mi-o achiti la anul in ianuarie! Glumeam.... :lol:

Masina se vinde pe cash 1 singura rata pt cine are banu sunt dispus sa negociez numai la fata locului!

schimburi?

e36 sedan

Vorbim pe PM!

Ceva probleme la masina, de vrei sa scapi de ea asa repede, sau doar vrei un ban in plus ?

Nu are nici cea mai mica problema! Masina fuctioneaza perfect! Nu ma grabesc sa o dau ca e foarte distractiv sa te joci cu ea :lol:

Asa cum ai intuit vreau un ban in plus! :)

naspa faruri

aiurea as spune, insa asa am luat-o... :)

si cred ca topicul tau va fi inchis pentru nerespectarea regulilor tot pana pe 15... dar decembrie :) bafta la vanzare...imi place masina

ce am mai gresit? :lol:

Masina este rezervata pana luni 15.11.2009!

ai PM

ti-am raspuns!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.