Jump to content

BMW 520i

Stefan M

Recommended Posts

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MASINA ESTE FULL OPTION, COMENZI PE VOLAN, TEMPOMAT,ABS,SRS,ESP, INTERIOR MAHON,CHEIE ORIGINALA CU TELECOMANDA, STARE BUNA,RECENT ADUSA IN TARA, ACTELE VALABILE FRANTA PROPRIETAR ROMAN SE ACCEPTA VARIANTE LA 4000 EURO

-NU ESTE O MASINA IMPECABILA, ARE UNELE DEFECTE DAR SUNT REMEDIABILE SI DE ACEEA SUNT DISPUS SA NEGOCIEZ IN ASA FEL K SI CLIENTU SA FIE MULTUMIT SI EU SA FIU MULTUMIT

----------------------------------------------------------------------------- 3399 euro -----------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by Stefan M

Guest poleposition

pot sa zic ceva ? :lol:

Bine, daca insistati:

Oribil arata angel eyes pe faruri pre-facelift :) bine si culoarea aia tipatoare la angels e de vis...

edit: am remarcat acum si porcaria aia de ariprioara de rechin si emblema ///M de pe portbagaj, Marfa si astea.

Cred ca interiorul este personalizat cu acelasi bun gust.

Edited by poleposition

pot sa zic ceva ? :lol:

Bine, daca insistati:

Oribil arata angel eyes pe faruri pre-facelift :) bine si culoarea aia tipatoare la angels e de vis...

edit: am remarcat acum si porcaria aia de ariprioara de rechin si emblema ///M de pe portbagaj, Marfa si astea.

Cred ca interiorul este personalizat cu acelasi bun gust.

opera de la angel eyes nu-mi apartine

si ce altceva ai omis,sau ai gresit cand ai dat anuntul?e full,nu?

ps. interior nu are masina?

eu vreau sa fiu sincer cu toti. parerea mea ii k nu-i full. eu am copiat anuntu de pe autovit. nu prea aveam chef de scris. o masina full are navi incalzire masj ventilatie si multe altele. asta nu are. are comenzi volan are dublu climatronic si multe altele, dar nu e full. nu e nici impecabila deaia si negociez la pret. eu am cumparat masina de la unu kre nu prea ingrijeste eu am pus=o pe roti am schimbat in mare ce o fost de schimbat,ma folosesc de masina, pt consum

am o intrebare , proiectoarele le`ai vandut separat sau e model fara ??

:))) nu le-am vandut ci au fost furate de doua ori si a treia oara nu le mai cumpar. o vand fara.

ceva poze cu interiorul? te intereseaza si schimb?

am sa pun si poze cu interioru.

da ma intereseaza si schimburi

ai putea sa pui poze cu interiorul si km care ii are? ms

km pe bord is 220000 dar nu pre cred k poate avea numa atatia un bmw sub 2002 a.f.

Poate avea ,a mea are 196000 kM din decembrie 2001 si e cumparata de ceva ani din italia in vremea cand stateam acolo si cunosteam masina:)

si eu vreau sa cred asta. dar nu pot

1800e pret ferm :)

tu poti sa imi dai 5000 k tot nu ti=o dau numai pt k esti samsar de masini

:))) nu le-am vandut ci au fost furate de doua ori si a treia oara nu le mai cumpar. o vand fara.

km pe bord is 220000 dar nu pre cred k poate avea numa atatia un bmw sub 2002 a.f.

eu am 254mii din 2001 :lol: ai mei cred k sunt reali ... dar cand vad cateunu de vanzare si mai vechi cu 100 - 150 mii , imi cam da de gandit :)

Poate avea ,a mea are 196000 kM din decembrie 2001 si e cumparata de ceva ani din italia in vremea cand stateam acolo si cunosteam masina:)

si eu vreau sa cred asta. dar nu pot

1800e pret ferm :lol:

tu poti sa imi dai 5000 k tot nu ti=o dau numai pt k esti samsar de masini

:) tare asta, si eu procedam la fel, se pare ca tupeul n-are limite :)

Edited by 77NFS

eu am 254mii din 2001 :lol: ai mei cred k sunt reali ... dar cand vad cateunu de vanzare si mai vechi cu 100 - 150 mii , imi cam da de gandit :)

pai eu zic ca tuturor ar trebuii sa ne dea de gandit.

eu nu cred ca exista putin km la masini mai ales aduse din strainatate mai ales germania italia belgia franta. aici se fac fff multi km doar masinile de lux la ei stau mai mult.

am un prieten are un e39 din 2003 il are de nou in germania si nu prea umbla asa des cu el adica merge la servici mai umbla nevasta lui deci nu poti sa zici ca ii o masina cu care face multi km si are dejapeste 450000 km deci iese o medie de peste 200km pe zii. si el stiu k nu umbla asa mult mai are si un opel corsa si mai un e66 diesel si chiar stateam cu el de vb o data despre km care ii declara multi in romania si am ajuns amandoi la o concluzie ii o aberatie ce spun multi. autohouse-urile cad achizitioneaza masini fac 2 lucruri, dau km inapoi si merg la cosmetizare auto profesionala care costa aproximativ 150 250 euro si iti face o masina de habar nu ai cati km ai.