Jump to content

Vand e46 BMW 318i

ovy318i

Recommended Posts

Vand BMW 318I,an 1999,km in bord 215.000,motorul l-am schimbat anul trecut de pe o masina de anglia avariata cu 127 k in bord.

Dotari-alarma cu perimetru,xenon,trapa,tapiterie din piele,reglaj lombar,incalzire in scaune,climatronic,volan cu comenzi si retul optiunilor normale de pe e46,inchidere centralizata,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,abs,asc..........

Nu o dau la schimb,o vand doar pentru ami face un atelier de reparatii auto,pret 6700 euro.

Stiu ca se vand e46 la 5400 euro,dar am schimbat tot ce se putea la masina,numai cu piese de schimb de calitate,pot sa scad mai mult din pret si sa o dau fara anumite optionale,tapiterie piele cu fetele de usi,farurile cu xenon,volan cu comenzi,cotiera,blocul de comanda incalzire in scaune(le-am pastrat pe cele vechi,le pot inlocui oricand) si o dau cu 5400 euro.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.