Jump to content

Vand Super MOTOR 2.3 170cp (2.5)

Recommended Posts

a rulat pe cutie automata. e M52 an 97 VANOS !

170.000km

nici nu se aude..

se vinde fara cutie de viteze. fara alternator. pompa d servo.. adica anexe. dar se da cu debitmetru. + contact cheie. + modul EWS.

+ evacuare de inox. are serpisori din fabrika !

pret 600euro nediscutabil.

http://img175.imageshack.us/img175/4305/fotografie0740.th.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/1020/fotografie0697.th.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/8369/fotografie0721.th.jpg

id cineva2002ro sau 0761 882 107

da dc nu ai cumparat tu masina aceea. daka am luat-o al pretul ala ce inseamna ? sa dau piesele pe nimik.. si sa fac munca voluntara.. nu ? ce minte ai si tu.

e un pret super bun pt un motor ca asta. merge ca nou. si se da complet

bonus si alarma originala BMW cu telecomanda Bmw tot.

"se vinde fara cutie de viteze. fara alternator. pompa d servo.. adica anexe"

Care complet??? Complet eu inteleg sa il pui pe masina, dai cheie si ai plecat...ma rog..oi fi eu mai de la tara...

se vinde cu instlatia electrica. debitmetru. dar fara anexele. de pompa d servo si alternator.

pretul este de 500e pentru un motor care nu scurge gram d ulei pe nicaieri si nu bate nimik. este practic ca nou scos din fabrika. la cum merge.

• 1 month later...
Nu vreau sa-ti stric vanzarea dar in chitila se vinde orice motor de pisica cu 250 euro.

Adu-mi si mie vreo 3 m52b28 la 250, si-ti dau 300 tie.

Sa fim seriosi, daca voi aveti masini de 1000-2500 de euro, normal ca 500 vi se pare mult, dar eu nu cred ca un motor impecabil, generatia noua de pe e36, nu merita 500.

De aceea sunt atatea e36 la care nu s-a schimbat nici un fel de piesa importanta la motor, gen sonde lambda, debitmetru, valva pcv, ca si alea sunt extrem de scumpe.

Nu cunosc nici un utilizator de 316i care sa dea 2151 ron pe un debitmetru, sau o sonda lambda ceva...

Eu am dat 800 pe m52b28, as fi dat si 1200 la ce motor e.

Un 500 e rezonabil pentru m52b25.

Edited by roco123

Nu vreau sa-ti stric vanzarea dar in chitila se vinde orice motor de pisica cu 250 euro.

Nu am nicio legatura cu cel care vinde motorul dar daca e adevarat cum zici tu, cum ca orice motor de pisica in chitila costa 250e, iti cumpar 10 - S50B30 si 10 - S50B32, banii pe loc .

deci motorul este generatia noua. difera total bobinele.. toti senzorii. evacuarea este de inox. sau un material asemanator. nu mai este fonta si fiecare evacuare de 3 pistoane are o sonda landa pe ea.

am calculatorul. cipul din cheie. modulul ews. electrica.

motorul se auzea perfect si mergea perfect

este modelul cu bloc de aluminiu.

500euro mi se pare un pret corect pt un motor care l-ai pus sus si nu mai ai nici o treaba cu el.

vandutr !

au mai ramas debitmetru. calculator cu tot cu cipu din cheie. electromotor. alternator. + admisie. + evacuarea de inox. serpisorii

si pe astea cat mai vrei? valabil daca mai ai sondele lambda pe evacuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.