Jump to content

Service unde poti testa si curata injectoare

stranger

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probabil sunt multe service-uri cu instalatie de curatzat injectoare dar eu stiu doar unul.

Se numeste Van-International si este in sectorul 4 aproape de Realul din Vitan. Asta vara costa 60 de Ron injectorul ( de curatzat)

0722398750 - iulian ( e patronul.... are si un urs marfa rau 500 de cai :) )

Probabil sunt multe service-uri cu instalatie de curatzat injectoare dar eu stiu doar unul.

Se numeste Van-International si este in sectorul 4 aproape de Realul din Vitan. Asta vara costa 60 de Ron injectorul ( de curatzat)

0722398750 - iulian ( e patronul.... are si un urs marfa rau 500 de cai :lol: )

mersi pt raspuns

acu intrebare daca te pricepi :): un injector se poate strica si ''mecanic'' adica inafara ca poate da mai putina sau mai multa benzina, treaba care se rezolva prin curatare mai exista si alta mod de a se strica cum ar fi sa piarda benzina pe lana el?

Ca am fost la 12 service-uri cu problema de o am ca imi intra benzina in ulei, si dupa ce am schimbat o groaza de piese inutil, ultimu mecanic mi-a zis ca ar fi de la injectoare dar ca ar fi mai bine sa le schimb..

o sa ma duc maine unde mai trimis tu sa vad ce zice si ''Iulian'' ca banuiesc ca le poate testa inaine sa le curete.

:)

Edited by stranger

Nu cred ca de la injectoare iti intra benzina in ulei.... Mai de graba de la garniturile motorului arse sau uzate...

Nu vad logica... Daca injectorul e "bolnav" dar garniturile sunt bune cum ar putea benzina sa intre " contra firii" in ulei ?

Cum ziceam... cred ca sunt unele garnituri arse...

Edited by the_rifle

Din cate stiu eu diafragma dar nu stiu cum se numeste altfel...

sunt doua seturi de garnituri : Set superior si set inferior....

Nu stiu in care din cele doua seturi vine "diafragma"... Intreaba un mecanic ce garnitura separa benzina de ulei. De pilda garnitura de chiulasa separa apa de ulei... Adica daca ai garnitura de chiulasa arsa e foarte probabil sa-ti traga apa in motor si o scoti pe evacuare....

Daca gresesc sa ma corecteze cineva...

Edited by the_rifle

Nu cred ca de la injectoare iti intra benzina in ulei.... Mai de graba de la garniturile motorului arse sau uzate...

Nu vad logica... Daca injectorul e "bolnav" dar garniturile sunt bune cum ar putea benzina sa intre " contra firii" in ulei ?

Cum ziceam... cred ca sunt unele garnituri arse...

Daca pisa prea multa benzina? Si nu arde in totalitate? Unde se duce?

daca injectorul are debit mare benzina nu se va duce in veci pe retur :lol:

poate fi si de la injectoare dar ar trebui sa dea saracia niste coduri

Pai atunci supapa sens tur retur ce rol are ? Ornamental ?

"poate fi si de la injectoare " Ce anume poate fi SI de la injectoare ?

Omul zice ca vrea sa-si curetze injectoarele si tu raspunzi ca poate fi si de la injectoare ? :)

Deci tu nici nu stii ca exista o supapa tur-retur sa inteleg...

Deci dupa cum zici tu nu exista nici un circuit al benzinei... Pur si simplu e o conducta din rezervor pana in injectoare . Nu ?

Eu asa stiu. Benzina nearsa e recirculata iar supapa sens tur-retur are acest rol. Daca tu stii altfel explica-mi si mie...

Si-ti pun aceeasi intrebare pe care ai pus-o tu... Unde se duce benzina nearsa ?

Edited by the_rifle

Eu asa stiu. Benzina nearsa e recirculata iar supapa sens tur-retur are acest rol. Daca tu stii altfel explica-mi si mie...

Si-ti pun aceeasi intrebare pe care ai pus-o tu... Unde se duce benzina nearsa ?

Eu stiam ca benzina care nu ajunge in camera de ardere, e preluata de retur.

Iar daca in camera de ardere se afla mai multa benzina, si raportul stoechiometric nu este respectat, nefiind suficient aer, o parte din benzina nu este arsa, si este aruncata pe toba, sau se scurge pe cilindri si ajunge in ulei (de asta nu stiu sigur daca la toate masinile e asa, insa la dacie sigur se intampla asta).

Eu asa stiu.