Jump to content

VAND pachete ///M, bari M3 si M5, praguri, stopuri, faruri, eleroane etc

Recommended Posts

pachet M3 pentru E46 = 750 EURO *

bara fsts M3 + grila plastic + proiectoare M + rame proiectoare + bara spate M3 + difusor evacuare dubla

pachet M-tech 2 pentru E46 = 750 EURO *

bara fata M2 + grila plastic + bandouri + proiectoare M + rame proiectoare + bara spate M2 + difusor

pachet M5 pentru E39 = 750 EURO *

bara fata M5 + bandouri + grila plastic + proeictoare M + rame proiectoare + bara spate M5 + bandouri + difusor

pachet M3 pentru E36 = 600 EURO *

bara fata M3 + proiectoare smoked + suporti proiectoare + lip EVO + grila centrala + bandouri + praguri + bara spate M3 + bandouri + difusor

pachet M3 cheap pentru E36 = 400 EURO *

bara fata M3 + proiectoare smoked + suporti proiectoare + lip EVO + grila centrala + bandouri + praguri + difusor M3 pentru bara nprmala

pachet M3 pentru E90 = 1300 EURO *

bara fata M3 + grila centrala + grile proiectoare + bara spate M3 + grila difusor

pachet M-Tech 2 pentru E30 din fibra de sticla = 1000 EURO

bara fata + bara spate + praguri + bandouri usi + eleron portbagaj + bara spate

pentru alte produse si preturi astept intrebarile voastre aici.

MERCI !!!

* - pt fiecare pachet cumparat primiti cadou un eleron de portbagaj

Eleroane din plastic cauciuccat pentru E36 E46 E39 = 150 lei

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pachetul de e90 nu contine proiectoare? Fara suparare dar la ab m-pack e90 cu tot cu proiectoare este 5600 ron. Si se poate gasi si mai ieftin. Bafta la vanzare.

Ce legatura are pachetul M de la Bavaria cu pachetul de M3?? Du-te la Bavaria si intreaba cat este pachetul de M3 pentru E90 (nici nu-l au) si apoi stam de vorba.

pachet M3 pentru E46 = 750 EURO *

bara fsts M3 + grila plastic + proiectoare M + rame proiectoare + bara spate M3 + difusor evacuare dubla

pachet M-tech 2 pentru E46 = 750 EURO *

bara fata M2 + grila plastic + bandouri + proiectoare M + rame proiectoare + bara spate M2 + difusor

pachet M5 pentru E39 = 750 EURO *

bara fata M5 + bandouri + grila plastic + proeictoare M + rame proiectoare + bara spate M5 + bandouri + difusor

pachet M3 pentru E36 = 600 EURO *

bara fata M3 + proiectoare smoked + suporti proiectoare + lip EVO + grila centrala + bandouri + praguri + bara spate M3 + bandouri + difusor

pachet M3 cheap pentru E36 = 400 EURO *

bara fata M3 + proiectoare smoked + suporti proiectoare + lip EVO + grila centrala + bandouri + praguri + difusor M3 pentru bara nprmala

pachet M3 pentru E90 = 1300 EURO *

bara fata M3 + grila centrala + grile proiectoare + bara spate M3 + grila difusor

pachet M-Tech 2 pentru E30 din fibra de sticla = 1000 EURO

bara fata + bara spate + praguri + bandouri usi + eleron portbagaj + bara spate

pentru alte produse si preturi astept intrebarile voastre aici.

MERCI !!!

care e poza pt m5 e39?

* - pt fiecare pachet cumparat primiti cadou un eleron de portbagaj

nu stiu de ce drak nu am vazut-o. exista 2 micute probleme si una mai mare. cele mici sunt ca eu am pdc si fata si bandourile nu au gauri,ca am pachet nichel si bandourile m nu au si cea mare este pretul bineinteles. si inca o intrebare:ce calitate sunt?

Intrebare,paketul M E90 este original?

Nu, este afterrmarket din plastic

nu stiu de ce drak nu am vazut-o. exista 2 micute probleme si una mai mare. cele mici sunt ca eu am pdc si fata si bandourile nu au gauri,ca am pachet nichel si bandourile m nu au si cea mare este pretul bineinteles. si inca o intrebare:ce calitate sunt?

decizia iti apartine in totalitate. pachetul este din plastic ABS ca si originalul.

Daca ai pe stoc pune si tu poze reale cu pachetul pentru e90, multumesc.

Numai pe comanda

F.frumos, dar mai trebuie "plamanii", proiectoare, plus ca nu se stie de alt plastic, daca se imbina cu plasticurile de serie. Daca ai vandut de e90 poate vb cu cel de a cumparat sa ne povesteasca ce mai trebuie+poze reale. Poti sa aduci numai bara fata de e90?

F.frumos, dar mai trebuie "plamanii", proiectoare, plus ca nu se stie de alt plastic, daca se imbina cu plasticurile de serie. Daca ai vandut de e90 poate vb cu cel de a cumparat sa ne povesteasca ce mai trebuie+poze reale. Poti sa aduci numai bara fata de e90?

mai ai nevoie doar de proiectoare (de E92). "plamanii sunt aceeasi. se poate aduce si doar bara fata, dar este in jur de 750 euro. nu vad de ce nu s-ar imbina, ca doar nu sunt magneti sa se respinga.

mai ai nevoie doar de proiectoare (de E92). "plamanii sunt aceeasi. se poate aduce si doar bara fata, dar este in jur de 750 euro. nu vad de ce nu s-ar imbina, ca doar nu sunt magneti sa se respinga.

E vorba de scuturile de pe sub motor+aparatori aripi. Fara suparare, ai vandut vre-un pachet, daca da sa puna poze cel care a cumparat. :)

E vorba de scuturile de pe sub motor+aparatori aripi. Fara suparare, ai vandut vre-un pachet, daca da sa puna poze cel care a cumparat. :)

Nu este nicio suparare, am vandut unul singur pt E90, dar nu cred ca era de pe acest forum. Din cate am inteles de la furnizori nu ai nevoie decat de proiectoare.

Daca tot esti asa carcotas ca aia e asa, ala e asa, de ce nu-ti iei un M-Paket original si gata sau mai are colegul BRANDEX bara ALPINA care mie personal mi se pare foarte tare si nu am vazut la nimeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.