Jump to content

Ce ziceti de sistemul asta 2 din cu GPS, dvd, tv, bluetooth, CD, MP3 etc pt. BMW E46?

osanusa

Recommended Posts

Tocmai am luat si eu o jucarie de-asta ieri de la Brandex si astazi am montat-o (singur).

Vreau sa zic ca sunt entuziasmat, pentru ca:

- muzica se aude mult mai bine decat pe navigatia Business (mai bine se numea "Useless":)), iar EQ-ul isi face foarte bine treaba

- TV-ul se vede excelent spre incredibil (cu exceptia posturilor HD, insa si restul se vad ca si cum ar fi HD)

- DVD-ul merge perfect, cu subtitrari, meniu, tot ce trebuie. Nu am incercat cu DivX and shit, dar teoretic ar trebui sa mearga

- Bluetooth-ul functioneaza flawless cu Blackberry Storm 2, ai agenda din telefon/SIM, muzica se opreste cand ai un apel si continua cand termini (la fel si TV/DVD-ul)

- navigatia este iGO 8 cu toate hartile de care as putea avea nevoie deja instalate pe cardul SD (Sandisk) de 2GB, prinde vreo 20 de sateliti, precizie excelenta; muzica se opreste cand iti spune gagica pe unde sa o iei :lol:

- iluminarea are culoarea corecta (amber) - o idee mai luminoasa decat clima, daca e sa fim super-pretentiosi, dar nu e deloc o problema. Pentru pretentiosi se poate instala un semireglabil pe pinul de iluminare si "problema" e rezolvata... eu n-am avut chef.

- look-ul este 99% OEM, singurele care o dau de gol sunt butoanele de volum cam VW-style.

Dupa cum am mentionat, am instalat totul singur. Am tras antenele pana la luneta, cea TV instaland-o in partea de sus a geamului spate (100% invizibila, semnal excelent), iar cea de GPS am pus-o in coltul de jos al geamului, in spatele boxei drepte. Cablurile trase frumos prin praguri, totul OEM-ish. :) Nu am incercat inca interfata IPod si nici intrarea USB.

Singurul "minus" ar fi ca nu are support pentru CD-Changer, insa oricum nu mai era util, avand MP3, DVD, TV etc.

Overall este un produs excelent, nu numai ca isi merita toti banii (600 euro inclusiv TVA si garantie 2 ani), ci ar merita chiar mai mult dupa parerea mea. Nu exista comparatie cu navigatia Professional, atat ca performante cat si ca "Return Of Investment". O sa revin cu poze pe lumina la sectiunea "Masina mea", dar intai trebuie sa mai montez si rama de fixare a climei. Am crezut ca merge si fara, insa nu e asa (aviz amatorilor), si oricum ar fi aratat aiurea chiar daca mergea.

Respect!

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Stiti cumva daca spreexemplu cumpar aparatul cu dvb-t [semnal digital] si intru intr-o zona fara semnal digital cum ar fii rominia ar insemna ca nu prind nici un post tv sau se prinde dar slab,adica receptia tv sa se faca doar unde exista un astfel de semnal?sau se prid posturi tv oricum doar ca daca intri in zona cu semnal digital se vede bec si unde este semnal analogic se vede in functie de puterea semnalului? aaa,si pentru curiozitatea mea stiti cumva in termeni tehnici ce inseamna DIN [1DiIN ...2DIN ] Va multumesc ,cu respect Ovidio

Mai ai o intrebare identica pusa pe alt topic :) .

23. Flood. Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie cu scopul de a atrage atentia. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

Daca nu ti-a raspuns nimeni nu inseamna ca te apuci sa pui aceeasi intrebare pe unde apuci. Astepti sa ti se raspunda sau mergi la un service daca te grabesti!

sunt radio-uri mai scumpe, iar daca are un sunet ok si nu ia foc la o utilizare mai indelungata cred ca merita banii.

cica au garantie, dar nu ofera factura... cam dubios, adica tu cum te duci la garantie cu produsul daca nu ai cum sa dovedesti ca l-ai cumparat de la ei?

nu iti dau factura da iti dau bon,si cu el ai dreptu la garantie