Jump to content

bmw 330xi

piese.auto

Recommended Posts

vand bmw 330xi,masina este aproape full functioneaza si arata impecabil

17 000 euro sau variante +diferenta

accept orice test

...la 17.000 nici nu vreau sa stiu ce an e si ce km are...ce bine ca functioneaza si arata impecabil...tare masina...yupiii!!!..o cumpar!

misto anuntul :)

accept orice test

poze???

an 2003 euro 4 ,4x4 dsc2 paket M sport2,roti M 18 toli bixenon + adaptive ,extra full 120000 km reali consumabile recent schimbate,pret cash 15500 var 17000

post-30697-1258016372_thumb.jpg

post-30697-1258016511_thumb.jpg

post-30697-1258016641_thumb.jpg

post-30697-1258016822_thumb.jpg

post-30697-1258016953_thumb.jpg

Edited by piese.auto

accept orice test

poze???

an 2003 euro 4 ,4x4 dsc2 paket M sport2,roti M 18 toli bixenon + adaptive ,extra full 120000 km reali consumabile recent schimbate,pret cash 15500 var 17000

Pai daca tu ceri 17000 Euro pe masina, atunci eu cat sa mai cer? Am cerut 17000 si toata lumea mi-a sarit in cap ca e mult.

niciodata nu am inteles de ce pretul la variante este mai mare. si eu daca vreau sa fac schimb imi pun masina mai scumpa la variante si tot dracul ala e.

Extra full de unde? Nu are nici macar CD, de navigatie nu mai vorbesc, are un amarat de casetofon. Trapa unde e?

Pachetul M2 nici nu-l vad, in afara de volan sport si jante model M nu are nimic din acest pachet.

Bafta la vanzare

Edited by BRANDEX

accept orice test

poze???

Pai daca tu ceri 17000 Euro pe masina, atunci eu ar trebui sa cer 20000E pe a mea? Am cerut 17000 si toata lumea mi-a sarit in cap ca e mult.

accept orice test

poze???

Nu ai nimic pe masina din pachet M II! Nici macar un element! Uita-te aici ce inseamna M packet II integral din fabrica!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...7481&st=160

Edited by osanusa

exagerati , masina e full , are 4 geamuri electrice :)

daca ma ocupam cu vanzri de masini era o treaba

asa no coment

fiecare cu parerea lui :lol:

Pai vad ca te ocupi cu vanzari de piese...e cu mult mai grav...cand tu nu sti nici ce e ala un packet M....?????????

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=67590

masina am vazut-o si eu in poze la fel ca tine.dupa cum vezi e de ag eu sunt din bv.nu stiu daca tu esti in masura sa faci atata comentarii inutile.mie daca nu imi place un anunt sar peste el fara sa fac comentarii.fiecare cere cat vrea.decimai bine gaseste ceva mai bun de facut.

multumesc pentru intelegere

exagerati , masina e full , are 4 geamuri electrice :)

daca ma ocupam cu vanzri de masini era o treaba

asa no coment

fiecare cu parerea lui :lol:

Pai vad ca te ocupi cu vanzari de piese...e cu mult mai grav...cand tu nu sti nici ce e ala un packet M....?????????

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=67590

masina am vazut-o si eu in poze la fel ca tine.dupa cum vezi e de ag eu sunt din bv.nu stiu daca tu esti in masura sa faci atata comentarii inutile.mie daca nu imi place un anunt sar peste el fara sa fac comentarii.fiecare cere cat vrea.decimai bine gaseste ceva mai bun de facut.

multumesc pentru intelegere

Pai aunci...gaseste si tu ceva mai bun de facut in loc sa vinzi piese de bmw de care habar nu ai......

niciodata nu am inteles de ce pretul la variante este mai mare. si eu daca vreau sa fac schimb imi pun masina mai scumpa la variante si tot dracul ala e.

Extra full de unde? Nu are nici macar CD, de navigatie nu mai vorbesc, are un amarat de casetofon. Trapa unde e?

Pachetul M2 nici nu-l vad, in afara de volan sport si jante model M nu are nimic din acest pachet.

Bafta la vanzare

omul a zis la inceput ca a e aproape full, dupa aia ca e extra full.

masina de fapt e aproape extra full fara navi, CD si trapa, ce e asa greu de inteles?

Edited by kewlya

Bafta la vanzare

omul a zis la inceput ca a e aproape full, dupa aia ca e extra full.

masina de fapt e aproape extra full fara navi, CD si trapa, ce e asa greu de inteles?

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.