Jump to content

Furt inutil

Courage

Recommended Posts

E cam greu sa fi cazut d eunul singur.

Nu mi-a sarit in ochi cand am parcat-o la serviciu, insa seara am vazut imediat ca lipseste....

Piesa costa sub 1$, insa nu am inca raspuns de la dealer.

93725[/snapback]

Vezi ca nu e vorba de Fixing Clamp, aia e breteaua de plastic de care ti-am spus ca tine capacul in caz ca se desprinde. Nu piesa 5 iti trebuie tie.

Capacul o sa te coste vreo 30 de euro. Incredibil de mult pentru o bucata de plastic.

Ce, iar au gasit piata la capace de prin bari ? Se furau capacele care mascau cirligul de tractare din fata de la Calibra de ziceai ca e cel putin 10 mii de marci unu'! Acu' vad c-au inceput cu astea de BMW...

Courage, scuza-ma, da' nu e inutil furtu'! Sa fii sigur ca undeva exista un handicapat care cumpara de la ciorditori capacul furat de la tine!

de multe ori te gandesti ca ar fi mai necesar sa iti infasori masina intr-o cusca...sa-i pui gratii la geamuri si sarma ghimpata de jur imprejur.....asta e tara in care traim unde furtul pare o cale mult mai sigura si mai usoara de a obtine ce vrei....ramasitele comunismului si neadaptarea la capitalism....Courage...o intrebare....cum ti se prezinta plasticele negre de jur imprejur ? eu sunt oripilat de cate ori merg la spalatorie sa nu imi zgarie cand sterg masina cu carpa.....ca orice zgarietura cat de mica nu se mai duce.....si mi-am mai rupt si o aparatoare d-aia mica care e gaseste (inutil pusa zic eu ..) in fata rotilor din fata si la alea din spate....aparatoare de noroi ma gandesc...dar dc in fata nush...eu nu am avut probleme cu furtul deocamdata slava domnului ...

Azi am descoperit ca mi-au furat capacul de pe bara spate de la roata de rezerva...

Piesa nr 5 din schema atasata

E un furt inutil si sper ca mi-a aduca dealerul..

93561[/snapback]

io fi trebuit unuia care a scos carligul de tractare,si a observat ca nu are capac sa-i puna acolo si atunci sa decis,sa faca rost de unul ,si te-a gasit tocmai pe tine,esti norocos.

Cosminbad sunt ff. multumit de plasticul negru :blink:

E plin de zgarieturi, unele chiar adanci, insa ar fi fost dezastru daca erau spoilerele vopsite in culoare caroseriei..

Am 3 masini cu aceasta problema si la un moment dat te saturi sa faci drumul Politie-Casco-Service pt a revopsi plasticaraia...

Da, si eu am un prag de cauciuc rupt pe stg spate.

Catalog online al pieselor poate fi gast aici:

http://www.realoem.com/bmw/select.do

Edited by Courage

• 5 months later...