Jump to content

Vand jante originale STAR SPOKES 44 fara gume

alex21

Recommended Posts

jantele sunt vopsite, arata ok, nu bat nu sunt sparte.

Pret : 220 Euro

salut

sefu spunene te rog si de unde esti nu de alta dar am vrea sa stim

si care ar fi ultimul pret?

Ultimul pret e 200. Timisoara

schimb nu te int?am la schimb unele,model e90 pe 16''

In principiu nu ma intereseaza schimburile

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Baieti, nu vreau sa fac antireclama, dar aveti grija de la cine cumparati, ca nici civilizat nu este acest individ care mai se da si corect... Doar il intrebi cat costa transportul si se si pune pe injurat...

Alex21 - Te rog sa ti revizuiesti comportamentul de mahala si apoi sa vinzi ceva...

Ma mir ca te mai tine pamantul, la ce limbaj ai...

Edited by serban78

Baieti, nu vreau sa fac antireclama, dar aveti grija de la cine cumparati, ca nici civilizat nu este acest individ care mai se da si corect... Doar il intrebi cat costa transportul si se si pune pe injurat...

Alex21 - Te rog sa ti revizuiesti comportamentul de mahala si apoi sa vinzi ceva...

Ma mir ca te mai tine pamantul, la ce limbaj ai...

Domnul meu, dupa ce te-ai milogit ca un muritor de foame in nu mai putin de 10 mesage, am acceptat sa ti le las la 160 de euro, ti-am si explicat de ce. Nu am zis ca nu dau poze clare cu fiecare janta, nu am zis nimic altceva. Am acceptat 160 de euro.

Apoi ai mai venit sa te milogesti, ca nici asa nu e bine, (de la 200 de euro, la 160 de euro, pentru jante ORIGINALE in stare buna), ca transportul e si el 1 milion... ca tu n-ai bani, ca nu merita, ca eu nu's serios ca vreau sa vand jante praf la bani multi, ca nu le-am dat pana atunci ca nu sunt cinstit, s.a.m.d

Cine e omul caruia i se pare ca totul trebuie sa fie gratis pentru el, ca ins1dez ala esti, jur. Pun pariu ca daca ai avea tu ceva de vanzare, ar fi inca pe atata pretul, pe cat merita.

Edited by alex21

Observ ca te ai mai civilizat putin... nu m am milogit de nimik... ideea e ca din pct meu de vedere niste jante nu se iau cu da mi adresa maine ti le trimit, ci se trimit poze in detaliu, poate chiar web cam ... cine nu e de acord sa ma contrazica... e un element important pe care nu poti sa l neglijezi... numai ca indiferent de persoana cu care conversezi iti trebuie o atitudine de respect... iar tu ai facut sa desfintezi mitul oamenilor corecti... eu am mai cumparat piese si de aici si din alta parte dar nimeni nu s a comportat in modul asta frustrat...

numai bine

• 2 months later...