Jump to content

Schimb 320d 2002 cu 320i fl

cristianiorga22

Recommended Posts

Vreau sa schimb BMW-ul meu are 180000km, intretinut mai multe detalii...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=61943

Vreau un 320i an cel putin 2002 cu motorul de 170cp...

obligatoriu geamuri electrice fata spate, volan cu comenzi, cd player.... nu ma intereseaza sa fie full extra :) ....

Ofer diferenta dupa caz

Astept ofertele pe forum

• 1 month later...
CRISTI ce ai patit de o dai... macar sa ajunga la un iubitor care stie sa aprecieze BAFTA... :)

Am ajuns la concluzia ca la cat merg eu pe an cu masinuta...

Dieselul consuma putin dar intretinerea este foarte mare.... asa imi iau benzinar.... consuma mult dar practic costa mai putin intretinerea....

Am facut un calcul si ..... am iesit la fel.... pentru mine conteaza si timpul pierdut cu masinuta la "spital la robert".... si este deja o chestie psihica :lol:

• 2 weeks later...
CRISTI ce ai patit de o dai... macar sa ajunga la un iubitor care stie sa aprecieze BAFTA... :)

Am ajuns la concluzia ca la cat merg eu pe an cu masinuta...

Dieselul consuma putin dar intretinerea este foarte mare.... asa imi iau benzinar.... consuma mult dar practic costa mai putin intretinerea....

Am facut un calcul si ..... am iesit la fel.... pentru mine conteaza si timpul pierdut cu masinuta la "spital la robert".... si este deja o chestie psihica :lol:

Zi-mi si mie calculul tau daca vrei... :) Si eu m-am cam saturat de tractoras si cand aud baietii cu benzinarele mi se ridica paru pe mana. Eu totusi cred ca te duci cu consumul pt ca nu te poti abtine sa mergi usor cu ea

Zi-mi si mie calculul tau daca vrei... :) Si eu m-am cam saturat de tractoras si cand aud baietii cu benzinarele mi se ridica paru pe mana. Eu totusi cred ca te duci cu consumul pt ca nu te poti abtine sa mergi usor cu ea

Uite calculul meu..... am mers din martie anul trecut pana in octombrie 23.000 km cu un consum de 8 la suta adica 1840 de litri motorina adica la o medie de 3,8 ron litrul inseamna 6.992 ron bun si intretinerea si reparatiile masini m-au costat in jur de 7500 ron.... reparatii detaliate in topicul masina mea.... sumele adunate 14.492ron

Nu mai pun la socoteala cred ca vre-o 14 zile in adunate in care masina a stat din cauza reparatiilor.

Concluzia este urmatoarea... daca aveam benzinar imi consuma dublu fata de diesel adica 16 la suta care inseamna 3680 litri de benzina cu un pret mediu de 4,0 ron rezulta 14.720 ron

Specific ca 90 la suta din problemele care le-am avut sunt tipice numai diesel-urilor

Interpretarea acestui calcul pentru mine a fost clara...... vreau benzinar punct.

Edited by cristianiorga22

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.