Jump to content

huruie diferentialul

ak_47

Recommended Posts

cel mai bine e sa o urci pe elevator si sa invarti de roti cu mana. Asa afli exact ce unde huruie. Iar cu tipul de ulei eu stiam ca trebuie 70w90 dar e posibil sa ma insel. Cel mai bine intrebi la o reprezentanta cu codul masinii. Au si pret bun din cate stiu si cred ca vand si cantitati mai mici. Edited by DOMI

Ai pe masina diferential autoblocant iar pt ala se foloseste ulei de tip 75w140, gen Castrol SAF 75W140. Altfel, se poate strica diferentialul.

eu stiu ca nu am diferential autoblocant, ca mi se intampla la urcare de bordura sa patineze doar stanga

pai diferentialul ar trebui sa huruie mai mult in sarcina, nu? spre deosebire de rulment, care ar hurui continuu...

frecventa huruitului e in functie de viteza cu care merg.

nu depinde de sarcina. Dar cel mai tare se aude pe al 60 km/h ,la viteze mari nu mai se aude

cel mai bine e sa o urci pe elevator si sa invarti de roti cu mana. Asa afli exact ce unde huruie. Iar cu tipul de ulei eu stiam ca trebuie 70w90 dar e posibil sa ma insel. Cel mai bine intrebi la o reprezentanta cu codul masinii. Au si pret bun din cate stiu si cred ca vand si cantitati mai mici.

mersi , o sa verific treaba cu rotile asa cum ai zis

Nu stiu de unde mi-a ramas in cap ca toate 540i au avut autoblocant, E34 si E39. La E39 am inteles ca era ca optiune. Posibil si la E34 sa fie la fel si sa gresesc eu. Oricum, scrie pe el, ar trebui sa ai 2.93 S. Fara S e open.

Doar 540i Sport are diferenĂžial autoblocant pe standard.

Sa nu ajungi ca baiatul asta care mi-a venit azi la service cu masina tractata cu diferentialul rupt :)

A cedat axul:

Diferential SH 400ron raport de 345

l-a omorat pe bournout ? cred ca e rulmentul dreapta fata la mine

pai diferentialul ar trebui sa huruie mai mult in sarcina, nu? spre deosebire de rulment, care ar hurui continuu...

sa stii ca nu se aude incontinuu.

iar in sarcina nu huruie mai mult.

cred ca e rulmentul fata dreapta pana la urma, nu e nici un diferential

Hai ca scapi mai ieftin. Si eu stiam ca pe e34 autoblocant era optional. Dar daca tot te apuci de o treaba schimba si uleiul in el sau macar verifica nivelul. Cea mai sigura treaba e cum ti-am spus, sa iei codul de pe el. Au fost mai multe tipuri pe e34, fiecare cu uleiul lui...

daca ajunge deja sa huruie si s-a si mers mai multa vreme asa, eu cred ca ala nu mai poti spune ca e diferential in mintile lui...Mai ales la un motor de 4.0i care daca e si cu cutie manuala, solicita transmisia la greu Edited by DOMI

daca ajunge deja sa huruie si s-a si mers mai multa vreme asa, eu cred ca ala nu mai poti spune ca e diferential in mintile lui...Mai ales la un motor de 4.0i care daca e si cu cutie manuala, solicita transmisia la greu

huruie foarte putin, abia ca-l auzi pe sosea buna.

uneori, mizez pe rulment. Am cutie manuala la 3.0i v8

Frecventa huruitului e in functie de viteza rotilor